Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

H Επανομή « διέσυρε με εξάρα» την Παναχαϊκή!!!

Σε… διασυρμό ανάγκασε την Παναχαϊκή η Αναγέννηση Επανομής, που διέλυσε την πατρινή ομάδα με 6-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στη Football League!!!
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ναλμπάντης που έκανε άνω – κάτω την άμυνα των «ροσονέρι» και πέτυχε τρία γκολ.
Από την άλλη μεριά, η Παναχαϊκή πλήρωσε πολύ ακριβά τα μεγάλα λάθη της αμυντικής γραμμής και την αστοχία των επιθετικών της, αφού τόσο Ουαταρά στο 43', όσο και ο Κυβελίδης στο 62' έστειλαν τη μπάλα στο δοκάρι.
Ετσι, παρότι η πατρινή ομάδα ισοφάρισε με τον Μενδρινό στο 22' (1-1) το γρήγορο γκολ του Κάτσε στο 3' (1-0), στη συνέχεια κυριολεκτικά κατέρρευσε.
Πριν καν ολοκληρωθεί το α' ημίχρονο οι Ναλμπάντης (26', 30') και Δεινόπαπας (40') είχαν ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 4-1!!!.

Στο δεύτερο ημίχρονο πλέον και παρότι οι Πατρινοί… φάνηκε να πιέζουν, ο Ναλμπάντης στο 70' και ο Δεινόπαπας στο 85' ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της Αναγέννησης Επανομής, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1!
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Ασλανίδης, Ναλμπάντης (81' Μπαλασάς), Καραμανλής, Γκέσιος (52' Πολίτης), Κάτσε (63' Γεωργιάδης), Δεινόπαπας.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Φυντάνης): Ανδρούτσος, Ιωάννου, Τσεμπερίδης (42' Ντίνας), Μενδρινός (47' Κυβελίδης), Ουρτάδο, Φουρτάδο, Σπίνουλας, Ατματζίδης, Ουαταρά, Κοκκίνης, Πακάλτσης (66' Χλωρός).

Κατσικίσια νίκη η Καλλιθέα
Σε μια αναμέτρηση που σε κανένα σημείο της δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, η Καλλιθέα, χάρις σε τέρμα του Κατσίκη στο 58΄, επικράτησε στο «Ελ Πάσο» με 1-0 του Πανσερραϊκού , που στο 34΄ είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Ανάκογλου .
Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Αρκούδας, Αρβανίτης, Κουτρουμπής, Ρουσάκης, Ηρακλής, Κατσίκης (86' Ντιαλό), Μιχαλόπουλος (78' Ματσούκας), Μαρουκάκης (90+3' Φουντουκίδης), Καλτσάς, Σταύρου.
Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Περπερίδης, Ντιόγκο (62' Ντα Κόστα), Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Ανάκογλου (78' Γκούρτσας), Γκόμεζ, Βουτσιάς, Στεφανίδης
.