Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Διαλύεται η ΑΕΚ - Κατέθεσαν προσφυγή Καράμπελας και Λεονάρντο

- Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η ΑΕΚ αφού οι παίκτες έφτασαν στα όρια τους
- Καράμπελας και Λεονάρντο ζητούν συνολικά 1 εκ. ευρώ και την ελευθέρας τους
- Στις επόμενες δύο ώρες αναμένεται η απάντηση των δύο παικτών στις προτάσεις του Αδαμίδη
Αυτό που πολλοί περίμεναν τελικά έγινε πράξη. Οι παίκτες είχαν προειδοποιήσει με κάθε τρόπο και πλέον έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Ο Νίκος Καράμπελας ήταν ο πρώτος που κατέθεσε προσφυγή ενώ τον ακολούθησε ο Λεονάρντο.

Ο αριστερός μπακ ζητάει τα δεδουλευμένα του που φτάνουν στις 433.000 ευρώ από την ΑΕΚ και βέβαια την ελευθέρας του για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο παίκτης προσέφυγε στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ μετά το ραντεβού που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο Καράμπελας ζήτησε να μείνει ελεύθρος και να χαρίσει ένα μέρος των οφειλομένων, όμως ο πρόεδρος της Ένωσης του απάντησε ότι πρέπει να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει.

Ο αριστερός μπακ πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι αν του επιτρέψει η ΑΕΚ να φύγει άμεσα από την ομάδα θα αποσύρει την προσφυγή του. Την κίνηση την έκανε για να διασφαλίσει τα χρήματα του, αφού τον ενημέρωσε ο μάνατζερ του ότι τη Δευτέρα έληγε η προθεσμία που είχε για να καταθέσει προσφυγή.

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Λεονάρντο που ζητάει 629.000 ευρώ αλλά και την ελευθέρας του. Ο Βραζιλιάνος με τον μάνατζερ του βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησαν με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πρότεινε και στους δύο παίκτες να λάβουν τα μισά χρήματα που ζητάνε στις προσφυγές τους και να παραμείνουν στην ομάδα.

Η απάντηση τους αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας.


newwit.gr