Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Πολύ κοντά στην ίδρυση κόμματος ο Καμμένος!

Πολύ σοβαρά φαίνεται ότι σκέφτεται ο Πάνος Καμμένος την ίδρυση κόμματος, μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του, που ερμηνεύθηκαν ως προειδοποίηση προς τη Νέα Δημοκρατία.
Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής της Β' Αθηνών έθεσε έναν όρο για την επιστροφή του στην γαλάζια παράταξη: την μή ψήφιση απο τη ΝΔ της νέας δανειακής σύμβασης, καθώς όπως είπε με αυτή παραχωρείται η κυριαρχία της Ελλάδας στους δανειστές της...
 "Φοβάμαι ότι τα πράγματα έχουν τελειώσει. Οπότε θα κάνω το ο,τιδήποτε προκειμένου να διαφυλάξω πρώτα από όλα την ενότητα του ελληνικού λαού στο να μην υπογραφεί αυτή η δανειακή σύμβαση", δήλωσε με νόημα στο ράδιο 9 και απάντησε για το ενδεχόμενο να κάνει το δικό του κόμμα. «Όλα μπορεί να γίνουν. Πείτε ότι κάνω κόμμα, το θέμα είναι ότι αυτοί πάνε να καθαρίσουν την υπόθεση πριν από τις εκλογές».
Εαν πραγματοποιηθεί αναμένεται να τον στηρίξει ενα μεγάλο ποσοστό της βάσης της Ν.Δ. (και όχι μόνο) αφού παραμένει ο μόνος συνεπής στα λεγόμενα του τα τελευταία χρόνια.
Σημειώνεται, ότι ο κ. Καμμένος έχει οργανωθεί κυρίως μέσω των φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης, όπου αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλής. Δεν είναι τυχαίο ότι στο facebook μετρά ήδη 14.000 φίλους και υποστηρικτές!

parapolitika.gr