Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Περίπατος Ολυμπιακού με τεσσάρα στην Κέρκυρα - Τρομοκράτης...ήταν ο Πάντελιτς

Όταν οι άλλοι λείπουν ο Πάντελιτς χτυπάει τέσσερις φορές. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε μισό γκολ για κάθε απόντα στον αγώνα με την Κέρκυρα και όσα είχε πετύχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 8 γκολ σε 7 ματς που έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.
 
Το ματς στην Κέρκυρα κρίθηκε νωρίς αφού ο Μάρκο Πάντελιτς είχε... τρελά κέφια και μόλις στο 10ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Φετφατζίδη και με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το δρόμο της ερυθρόλευκης επικράτησης. 
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το πρώτο τέρμα του Σέρβου ήρθε και το δεύτερο. Στο 18' ο Τοροσίδης έκανε τη σέντρα και ο Πάντελιτς με κεφαλιά νίκησε τον Γκαλίνοβιτς. 
Ο ρυθμός των ερυθρόλευκων ήταν εξαιρετικός και στο 24' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μοντέστο από τον Μίχο. Ο Μιραλάς που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον πορτιέρο της Κέρκυρας. 
Στο επόμενο λεπτό λίγο έλειψε η Κέρκυρα να ξαναμπεί στο ματς αλλά ο Μέγερι αντέδρασε εκπληκτικά στην κοντινή προβολή του Ιωάννου. 
Το χαμένο πέναλτι δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους που έφτασαν στο 0-3 στο 29'. Ο Μιραλάς σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Πάντελιτς και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το χατ τρικ.
Μιραλάς και Φετφατζίδης έχασαν άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο που ολοκληρώθηκε με τους φίλους του Ολυμπιακού να χορεύουν στις εξέδρες, αφού η ομάδα τους προσέφερε και ουσία αλλά και θέαμα. 
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ καλό 5λεπτο στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου αλλά βρήκαν απέναντι τους τον Μέγερι. Ο Ούγγρος πορτιέρο αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν στην κεφαλιά του Ιωάννου και στο πλασέ του Αγρίτη. 
Ο Βαλβέρδε πραγματοποίησε 2 αλλαγές, αλλά η ομάδα του συνέχισε να ρολάρει. Στο 63' ο Πάντελιτς σκόραρε για τέταρτη φορά στο ματς, έφτασε τα 8 γκολ σε 7 παιχνίδια και διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
Ο Τσίγκας πέταξε... στα σκουπίδια την ευκαιρία να σημειώσει το γκολ της τιμής όταν από τη μικρή περιοχή κατάφερε να αστοχήσει. 
Ο ρυθμός όπως ήταν λογικό έπεσε και το ματς ολοκληρώθηκε με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν εύκολα τους 3 βαθμούς της νίκης.
Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (46' Τσίγκας), Κοντοδήμος (21' Μίχος), Οσμάν, Γκουστάβο, Ιωάννου.  
Ολυμπιακός: Μέγερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μανιάτης, Ορμπάιθ (55' Χαβίτο), Φετφατζίδης, Μιραλάς (67' Ποτουρίδης), Αμντούν (59' Μόνχε), Πάντελιτς.