Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

"Σιγά την καλτσοδέτα"

Πέρα από τις πολιτικές συζητήσεις, όποιες τελος πάντων έγιναν στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, αυτά που ειπώθηκαν ακόμα και μεταξύ βουλευτών θα έκαναν και τον πιο άνετο άνθρωπο να κοκκινήσει!Πρώτο περιστατικό μέσα στην αίθουσα της Γερουσίας. Η Ευα Καϊλή έχει σηκωθεί όρθια και φωνάζει γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος. Τότε ο Σωκράτης Ξυνίδης ακούγεται να λέει: "Σιγά την καλτσοδέτα!"
Στην πόρτα της αίθουσας της Γερουσίας ο γραμματεας της Κ.Ο Βασίλης Έξαρχος αποχωρεί. Ομως τον ακολουθεί από πίσω ο Κώστας Καρτάλης και "τον ψέλνει".
"Είναι ντροπή σας που μας φιμώνετε! Είναι δημοκρατία αυτό;" Και ο Β. Εξαρχος του απαντά: "Ο κόσμος γνωρίζει τι είναι ντροπή και τι δημοκρατία".
Λίγο πιο πέρα από την πόρτα, κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης στέκεται και βλέπει τους βουλευτές έξαλλους να αποχωρούν.
Εκείνη την ώρα περνάει την πόρτα η βουλευτής 'Ελενα Παναρίτη. Και ο υπουργός ακούγεται να μονολογεί: "Που πάει αυτό το μ..ι; Δεν ντρέπεται καθόλου; Την βγάλαμε και βουλευτίνα! 'Εχει και άποψη;"

newsit.gr