Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

EΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡ​ΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛ​ΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Τετραήμερη επίσκεψη σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει συναντήσεις στην αμερικανική πρωτεύουσα με την πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ιλιάνα Ρος-Λετίνεν, τον υφυπουργό Εξωτερικών για Οικονομικές, Ενεργειακές και Γεωργικές Υποθέσεις, Ρόμπερτ Χόρματς, με το βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για ευρωπαϊκές και ευρωασιατικές Υποθέσεις, Έρικ Ρούμπιν, και με το διευθύνοντα σύμβουλο του «Brookings Institution», Μπιλ 'Ανθολις.

Στη Νέα Υόρκη, ο κ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον ελληνοαμερικανό πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων, Ρέινς Πρίμπους και θα παρακαθίσει σε γεύμα με τη συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου και της ελληνικής ομογένειας, που παραθέτει προς τιμήν του, ο ομογενής επιχειρηματίας Τζων Κατσιματίδης.

Επίσης, θα παρακαθήσει στο ετήσιο δείπνο του Τάγματος των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όπου θα έχει συνάντηση και με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο. Κατά τη διάρκεια του δείπνου θα τιμηθεί με το «Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αθηναγόρας» ο αρχηγός του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, ελληνοαμερικανός Ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης