Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ο Πέλοπας Κιάτου είχε την νίκη επί του Α. Ο. Λουτρακίου έως το 90’ , όμως ο Παντελής Κολλιάκος είχε άλλη "άποψη !




Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το κορινθιακό ντέρμπι , του Περιφερειακού πρωταθλήματος , ανάμεσα στο Πέλοπα Κιάτου και του Α. Ο. Λουτρακίου , που έγινε στο Κιάτο με την παρουσία 350 θεατών.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Κιάτου πήραν την πρωτοβουλία του αγώνα και εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη των αμυντικών του ΑΟΛ δημιούργησαν καλές ευκαιρίες, , πριν φτάσουν στο 16’ να προηγηθούν με κεφαλιά του Λευτέρη Στασινόπολου.Ο Πέλοπας συνέχισε να επιτίθεται και στο 20’ ο Μπαλτζής κέρδισε τη μπάλα μετά από λάθος γύρισμα του Χατζηνικολή στον Τσάτσο, νίκησε τον Πλούμπη και έκανε το 2-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
Στη συνέχεια, οι «οράνιε» ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους και έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 25’, όταν φάουλ του Κολλιάκου πέρασε λίγο άουτ και στο 37’ ο Χρυσαφίδης δεν πρόλαβε σέντρα του Σακελλαρίου να την στείλει με προβολή στα δίχτυα. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, οι παίκτες της λουτρακιώτικης ομάδας, ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Χρυσαφίδη μέσα στην περιοχή, θεωρώντας ότι ο αμυντικός του Πέλοπα, τον κράτησε από την φανέλα, αλλά ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να μειώσουν με τον Χρυσαφίδη στο 47’, μετά από κεφαλιά πάσα του Κολλιάκου και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Κολλιάκο στο 59’, όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.
Στη συνέχεια έπεσε κάπως ο ρυθμός του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν χώρο για κάποιο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα όμως.
Στο 85’, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαμετζελόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπερναν τους τρεις βαθμούς, ο Κολλιάκος στο 90’ είχε διαφορετική γνώμη και με σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Χασανμπείου και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Τέλος να πούμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χασανμπέλι, Βράκας, Βαρδάλας (65’ Μαρής Γ.), Στασινόπουλος Δ., Παπαβασιλείου, Παπαδημητρίου, Λίλιος, Μουρτζάκης, Χουσελάς (46’ Ροθώνης), Μπαλτζής, Στασινόπουλος Λ. (78’ Μαρής Χ.)
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πλούμπης, Χατζηνικολής, Παπαμετζελόπουλος, Τσάτσος, Γκαρμίρης (40’ Αποστολάκης), Δημαράκης, Σακελλαρίου (63’ Αντωνίου), Μαυρέλης, Κολλιάκος, Χρυσαφίδης, Παινέσης