Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Σαββίδης: Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί θα κυνηγηθούν με όλα τα μέσα

223828 Οριστική διακοπή στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ - Στο νοσοκομείο ο Ίβιτς που δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι [εικόνες]

Οργισμένη είναι η αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα από τον ίδιο τον πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, σχετικά με τα εξωαγωνιστικά διαδραματίζονται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους της αποστολής τόνισε: «Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτής της κωμωδίας θα κυνηγηθούν με όλα τα ένδικα μέσα», δείχνοντας ότι τα σημερινά γεγονότα δεν θα περάσουν αναίμακτα από τη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Είναι κρίμα που ο Παναθηναϊκός πληρώνει την ανυπαρξία της διοίκησής του. Δεν είναι τα χρήματα που τους λείπουν, αλλά η σοβαρότητα. H διοίκηση οφείλει να είναι αντίστοιχη του μεγάλου μεγέθους του Παναθηναϊκού. Δημιούργησαν το κλίμα, αποπροσανατόλισαν συστηματικά τον κόσμο τους εναντίον του νέου «εχθρού», για να δικαιολογήσουν τη συμπόρευση με τον καινούριο «φίλο»…
Άφησαν την κερκίδα να επιτίθεται στους αναπληρωματικούς και τον επόπτη, να φτύνει κυριολεκτικά και μεταφορικά εμετικά αντεθνικά συνθήματα. Και ένας ηλίθιος σαν αυτούς που βρίσκονται πάντα, τους έδωσε τη χαριστική βολή.
Η σημερινή ντροπή έχει ονοματεπώνυμο. Η υπόληψη του ελληνικού ποδοσφαίρου δέχτηκε ακόμη ένα μεγάλο χτύπημα.
Γίνεστε ίδιοι με τους καινούριους συνοδοιπόρους σας…