Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Πώς τοποθετούνται κόμματα και πολιτικοί για το νέο εκλογικό νόμο


Πώς τοποθετούνται κόμματα και πολιτικοί για το νέο εκλογικό νόμοΣυναντήσεις του πρωθυπουργού Πέμπτη και Παρασκευή με τους πολιτικούς αρχηγούς για τον εκλογικό νόμο και τη Συνταγματική αναθεώρηση - Υπέρ της απλής αναλογικής τάχθηκε η Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ, «απλή και ανόθευτη αναλογική» ζήτησε ο Ν. Φίλης. - Τι πρότεινε για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Ευ. Μεϊμαράκης. - Αντίθετος με την «απλή και άδολη αναλογική» και την κατάργηση του 3%, ο Στ. Θεοδωράκης. - Απλή αναλογική, κανένα μπόνους και πλαφόν εισόδου στη Βουλή, είπε ο Β. Λεβέντης. - «Κόκκινη γραμμή» για τους ΑΝ.ΕΛ, η διατήρηση του ορίου του 3% για είσοδο στη Βουλή και...
eklogika.gr


Νέα στήριξη Γιούνκερ στην Αθήνα | Συνάντηση με Παυλόπουλο - Τσίπρα


Νέα στήριξη Γιούνκερ στην Αθήνα | Συνάντηση με Παυλόπουλο - Τσίπρα «Η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο», ανέφερε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζ.Κ. Γιούνκερ στις θερμές συζητήσεις που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, στην Αθήνα. Στις δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι «η ανάκαμψη δεν μπορεί να στηριχθεί στη συντριβή της εργασίας». «Τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, αλλά πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια», δήλωσε ο Ζ.Κ Γιούνκερ. Οι δηλώσεις τους για το Brexit, την ευρωπαϊκή προοπτική, το προσφυγικό και...

eklogika.gr

Μητσοτάκης για στήριξη επιχειρηματικότητας | Οι θέσεις της ΝΔ στο ΕΛΚ

Μητσοτάκης για στήριξη επιχειρηματικότητας | Οι θέσεις της ΝΔ στο ΕΛΚ
Τον πρόεδρο της ΝΔ εκπροσώπησε στην 23η Σύνοδο Κορυφής των προέδρων των κοινοβουλευτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο βουλευτής Γ. Κουμουτσάκος. Τι είπε στην ομιλία του - Σε σειρά δεσμεύσεων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας προχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ. Είπε...
eklogika.gr

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ" ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ"
Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου στις 19:00
 Ο Σταθμός στην Τέχνη παρουσιάζει την θεατρική και χορευτική παράσταση "Το Μυστικό της Ειρήνης" των παιδικών τμημάτων θεατρικού αυτοσχεδιασμού και χορού. Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 19:00 σας περιμένουμε να παρακολουθήσουμε και να καμαρώσουμε αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών μας. Οι μικροί μας ηθοποιοί και χορευτές δημιούργησαν με την βοήθεια των δασκάλων μία παράσταση γεμάτη φαντασία, στολισμένη  με όμορφα μηνύματα και επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε.
Θα μας βρείτε επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στον αριθμό 41 στο Λουτράκι.

Συνάντηση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη - Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος του Πεκίνο και Μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας Guo Jinlong "Κορυφαίο διεθνές γεγονός η υπογραφή "Συμφωνίας - Πλαισίου Πολιτιστικών Ανταλλαγών" Περιφέρειας Πελοποννήσου - Κίνας" (Video)



Η διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών γεγονότων στο Πεκίνο με σημείο αναφοράς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα τόσο της Πελοποννήσου, όσο και συνολικά της Ελλάδας, αποφασίστηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Προέδρου της Ακαδημίας Καλών Τεχνών του Πεκίνο κ. Mingming Wang κατά την υπογραφή της "Συμφωνίας - Πλαισίου Πολιτιστικών Ανταλλαγών", την οποία συνυπέγραψαν επίσης ο κ. Νικόλαος Σταμπολίδης, Καθηγητής Αρχαιολογίας και ο κ. Hong Xu, εκτελεστικός Πρόεδρος της Ελληνοκινεζικής Ένωσης για Πολιτιστική και Οικονομική Ανάπτυξη, στο χώρο Πολιτισμού "Μελίνα" την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016.

Συνάντηση του Γιώργου Ψυχογιού με την Επιτετραμμένη της Πρεσβείας Λιβάνου


Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα έλαβε χώρα την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 η συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας (ΚΟΦ) Ελλάδας-Λιβάνου, της οποίας Πρόεδρος είναι ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, με την Επιτετραμμένη της Πρεσβείας Λιβάνου, κα Mirna Khawly.
Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της ΚΟΦ, κ. Ψυχογιός, αναφέρθηκε στη σχέση των δύο χωρών, που ξεκινά από τους αρχαίους χρόνους και αναπτύσσεται έως σήμερα, γύρω από την κοινή συνισταμένη που αποτελεί η Μεσόγειος. Ο Λίβανος βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, καθώς υποστηρίζει τα ψηφίσματα του Ο.Η.Ε. για την ονομασία της πΓΔΜ και την Κύπρο.