Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Οι 25 πρώτες προτάσεις του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας

Οι 25 πρώτες προτάσεις του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας
Τις πρώτες 25 προτάσεις του προγράμματός της έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, με τη λήξη των εργασιών του 10ου τακτικού της Συνεδρίου.
Όπως σημειώνει η ΝΔ, πρόκειται για μία “συμφωνία αλήθειας” για ελευθερία και αλληλεγγύη, η οποία βασίζεται σε πέντε “Άλφα”: Ανάπτυξη, Αξιοκρατία, Αξιοπρέπεια, Αριστεία, Αξιοπιστία.
Οι 25 πρώτες προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι οι εξής:

Η Σπάρτη στη Β΄ Εθνική - νίκησε 1 - 0 στο Λουτράκι (Φώτο)


Μετά τον Άρη, και τον Αιγινιακό  και η Σπάρτη στον 3ο όμιλο εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στη Γ' Εθνική. Η ομάδα της Λακωνίας νίκησε εκτός έδρας το Λουτράκι με 1 - 0, παρουσία του χρηματοδότη της Δημήτρη Γιαννακόπουλου, και έκοψε πρώτη το νήμα. Ο δεύτερος Παναργειακός έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Χαλκίδα.
Την ένατη του εντός έδρας νίκη, πέτυχε ο Παναρκαδικός ο οποίος έστω και στο τέλος επικράτησε με 2-1  του Αιολικού, σε αγώνα γα την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και κλείδωσαν την τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Η υποβιβασμένη Καλαμάτα, νίκησε με 3 - 0 , τον ΠΑΟ Βάρδας, την στιγμή που η Δόξα Νέας Μανωλάδας επικρατούσε στην έδρα της με 4 - 2 επί του επίσης υποβιβασμένου Βύζαντα Μεγάρων.
Στη Ζάκυνθο ο ΑΟ Λεβάντε σάρωσε με 4 - 0 την Ερμιονίδα, ενώ τέλος ο Κανάρης Χίου κερδίζει στα "χαρτιά" τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.


3ος όμιλος
Ηρακλής Ψαχνών-Κανάρης Νενήτων 0-3 α.α.
Δόξα Ν. Μανωλάδας-Βύζας Μεγάρων 4-2
Παναρκαδικός-Αιολικός 2-1
Καλαμάτα-ΠΑΟ Βάρδας 3-0
ΑΟ Λεβάντε-Ένωση Ερμιονίδας 4-0
ΑΟ Λουτράκι-Σπάρτη 0-1
ΑΟ Χαλκίδας-Παναργειακός 0-0



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Επί 25 αγώνων)
1

ΣΠAΡΤΗ
42
-15
58
----

-------------------------------------
--
--
--
2

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
43
-22
50
3

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
37
-17
48
4

ΑΙΟΛΙΚΟΣ
49
-23
44
5

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
34
-21
41
6

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΑΣ
36
-26
41
7

ΧΑΛΚΙΔΑ
30
-15
37
8

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
32
-30
37
9

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
32
-29
35
--
10

---------------------------------
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
--
27
--
-30
--
31
11

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓAΡΩΝ
24
-48
27
12

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ
22
-56
17
13

ΚΑΝΑΡΗΣ
17
-47
16
14

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
 7
-53
 6


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (26η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
08/05/2016, 17:00 
Δόξα Ν. Μανωλάδας - Ηρακλής Ψαχνών 
Βύζας Μεγάρων - Καλαμάτα 
 ΠΑΟ Βάρδας - Λουτράκι 
Παναργειακός - Σπάρτη 
Κανάρης Χίου - Παναρκαδικός 
Αιολικός - Λεβάντε 
ΑΟ Ερμιονίδας ΑΕ - ΑΟ Χαλκίς

Πρωταθλήτρια Αχαΐας η Αχαϊκή - Στη Β΄κατηγορία μετά απο 80 χρόνια η


Πρωταθλήτρια η Αχαϊκή - Υποβιβάστηκε η Θύελλα Πατρών Μετά από 80 χρόνια
H Αχαϊκή αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α' Κατηγορίας Αχαΐας και θα έχει την ευκαιρία στα μπαράζ να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Γ' Εθνική.
Κατά την χθεσινή τελευταία (30η) αγωνιστική   Αχαϊκή συνέτριψε με 6-1 τον Αρη Πατρών  εκτός έδρας και  σφράγισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος  με 75 βαθμούς , έναν πόντο μπροστά από τον Ατρόμητο Πατρών που κέρδισε εκτός έδρας,  με 4-1 τον Λέωντα Άνω Αλισσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  Ατρόμητος έφτασε να το διεκδικεί μέχρι τέλους αλλά τελικά έμεινε με την ικανοποίηση ότι έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα και κυνήγησε μέχρι την ύστατη ώρα το μεγάλο φαβορί που άκουγε στο όνομα Αχαϊκή .
 Το σκορ της ημέρας πέτυχε ο Διαγόρας  Βραχνεικων ( τερμάτισε τρίτος με 68 β.) με 9-1 επί της ουραγού Ακράτας, που έπεσε κατηγορία. Στην Β΄ κατηγορία υποβιβάζεται μετά από 80 χρόνια και η ιστοριή Θύελλα Πατρών παρά την νίκη της με 3 - 1 επί του Πανομβριακού
Από εκεί και πέρα,  πανηγύρια για τον Πήγασο Μπεγουλακίου ο οποίος νίκησε 2-0 την Αναγεννητή Ψαθοπυργου και παραμένει στην κατηγορία την ίδια ώρα που η παρά τη νίκη της ενώ η Αναγέννηση υποβιβάστηκε στην Β΄ κατηγορία. Επίσης σώθηκε στο «πάρα πέντε» και ανανέωσαν το εισιτήριο τους η Αναγέννηση Πατρών η οποία νίκησε με 2-0 την Θύελλα Αιγίου.
Η Δόξα Παραλίας επίκρατησε στα Σαγέικα του τοπικού Εθνικού και θα περιμένει να δει αν θα ανέβει ο πρωταθλητής Αχαϊας στην Γ΄ Εθνική για να μην ακολουθήσει την Θύελλα, Αναγέννηση Ψαθοπύργου και Ακράτα στην Β’ Κατηγορία. Τέλος στη "λευκή" ισοπαλία παρέμειναν ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου με τον Απόλλωνα Συνοικισμού Αιγίου


Τα αποτελέσματα
Αναγέννηση Πατρών - Θύελλα Αιγίου 2-0
Θύελλα Πατρών - Πανμοβριακός 3-1
Αναγέννηση Ψαθοπύργου - Πήγασος 0-2
Εθνικός Σαγεϊκων - Δόξα Παραλίας 2-3
Κεραυνός Αγ. Βασιλείου - Απόλλων Συνοικισμού 0-0
Άρης Πατρών - Αχαϊκή 1-6
Διαγόρας -Ακράτα 9-1
Λέων Αλισσού - Ατρόμητος 1 - 4

Η Δόξα Μεγαλόπολης πρωταθλήτρια στην Α΄ Αρκαδίας, επικράτησε σε μπαράζ 3 - 1 επί του Πανθυρεατικού Άστρους

http://www.report24.gr/wp-content/uploads/16-18.jpg
Η  Δόξα Μεγαλόπολης είναι από χθες το απόγευμα πρωταθλήτρια στην Α΄ Αρκαδίας, καθώς σε αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στο "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" της Τρίπολης παρουσία 2000 και πλέον φιλάθλων επικράτησε με σκορ 3 -1 επί  του  Πανθυρεατικού Άστρους !

Η Δόξα πήρε προβάδισμα με γκολ του  Νίκου Λυμπερόπουλου από τα αποδυτήρια. Στο 60ο λεπτό ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Καπράνο που  αποβλήθηκε, και από τα έντεκα βήματα έγραψε το 0 - 2.. Στο 89ο λεπτό η ομάδα του Άστρους με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σακελλαράκης  μείωσε σε 1 - 2, και στο 90+ ο Πέππας έγραψε το τελικό 1 - 3, ενώ η ομάδα του Άστρους ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννιά "9" παίκτες, καθώς πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια οι Καπράνος με απευθείας κόκκινη και Αδάμης με 2η κίτρινη κάρτα.!
 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ: Σακελλαρίου, Μπάρλας Β, Μπάρλας Γ., Σακελλαράκης, Αδάμης, Καπράνος, Σέχου, Χαρμπαλής, Μπάρλας Κ., Τακλής, Αγγελόπουλος. Έπαιξαν και οι: Σαβούρδος, Αρφάνης, Κοδέλας
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Γιαννακούλιας, Πέπα, Αντώνακας, Δρόσος, Κατσαρός, Νάνος, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος Έπαιξαν και οι: Κοσκολός, Μοσχίδης, Τζιανής

Έρχεται το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών – Όλο το χρονοδιάγραμμα κατάθεσής του στη Βουλή

Εντός της εβδομάδος αναμένεται να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών με το οποίο θα ρυθμίζονται διάφορες εκκρεμότητες των ΟΤΑ και όχι μόνο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το 170 άρθρων νομοσχέδιο πρόκειται να δοθεί σε διαβούλευση στους φορείς τη Μεγάλη εβδομάδα ώστε να είναι έτοιμο να κατατεθεί στη Βουλή μετά το Πάσχα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 58

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLdYT6FqHJVIuo_k_-4l103hKTehSBMbH5IV944uub5mdX38RreLQN_UKO5aCJYnLT-H56KMKFiC2baTAdLrvRcrLKmkh39v6-tjTl3zOxaIXrHjmCURbzT9ketuH5plpUB6XC674vglPN/s1600/Easter.jpg

Για τις ημέρες αγάπης που έρχονται, η εφημερίδα μας και το Δ.Σ του Συλλόγου μας, εύχονται σε όλους τους ΦΕΝΕΑΤΕΣ  όπου γης, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση, Χριστός Ανέστη!!

Καλή αντάμωση στα χωριά μας.!!!!

                        ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ


Φενεάτικο Πάσχα!

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Αγαπητέ κύριε / αγαπητή κυρία

Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε εκδόθηκε ο 1 ος τόμος (2016) του περιοδικού μας , ο οποίος περι - λαμβάνει μελέτες και κείμενα ( έγγραφα , απομνημονεύ - ματα κάθε εποχής κ . ά .) αποκλειστικά πελοποννησια - κού ενδιαφέροντος ( αρχαιολογία , ιστορία , βιογραφίες , λογοτεχνία , λαογραφία , οικονομία , γεωλογία , τέχνη , πο - λιτισμός , περίοδος 1941-1949, νέα βιβλία , νεκρολογίες κ . λπ .).
 Εκτός από τους ειδικούς και έμπειρους ερευνητές , δίδεται η ευκαιρία και στους νεότερους να δημοσιεύ - σουν μελέτες τους , λογοτεχνικά κείμενα ή εικαστικές δημιουργίες .
Στόχος μας είναι και η σύγκληση συνεδρίων , καθώς και η αναδημοσίευση παλαιών και δυσπρόσιτων περιοδικών και βιβλίων πελοποννησιακού περιεχομένου . Το περιοδικό δεν απευθύνεται μόνο στους ειδικούς αλλά και στο ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται για την Πελοπόννησο .
 Θα υπάρξει μέριμνα ώστε σε κάθε τόμο να υπάρχει - στο μέτρο του δυνατού - παρουσίαση θεμά - των που αφορούν σε όλους τους νομούς .
Σας καλούμε , ως μελετητή των πελοποννησιακών θεμάτων , να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας με ποικίλους τρόπους ( αποστολή συνεργασίας [ μελέτης ή βιβλιοκρισιών ], ‘ στρατολόγηση ’ νέων συνεργατών , γνωστοποίηση του περιοδικού στον κύκλο των μελετη - τών και αναγνωστών της περιοχής σας ).
 Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν ανταποκριθείτε στο κάλε - σμά μας και συνεργαστούμε για την προώθηση των πε - λοποννησιακών ερευνών .

Με τον πνευματικό μου χαιρετισμό .
Αθανάσιος Θ . Φωτόπουλος
πρ . Επίκ . Καθηγητής Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών
Ταχυδρ . διεύθυνση : Τ . Θ . 40103, Αγία Βαρβάρα 12310.
Τηλ .: 6934167113, 2105613643, 2621033592
e-mai: joas@otenet.gr
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ....ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Η Κορινθία παρούσα στο 10ο Συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Στη φωτογραφία διακρίνονται ο Βουλευτής Κορίνθίας κ. Χρίστος Δήμας, πλαισιομένος από τον Πρόεδρο του Επιμελητιρίου Κορινθίας και αρχγγό της "Συμμαχίας Πολιτών" του Δήμου Κορινθίων κ. Βασίλειο Νανόπουλο, τον γιατρό Δημοτικό Συμβουλο και Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Αναστάσιο Γκιολή και άλλους Κορίνθιους Σύνεδρους...

 

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο κλείσιμο των διεργασιών του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της ΝΔ

Ελληνίδες, Έλληνες
Νεοδημοκράτισσες, Νεοδημοκράτες
Το 10ο Συνέδριο της ΝΔ φθάνει στο τέλος του.
Και σηματοδοτεί μια νέα αρχή.
Την εκκίνηση για τη νέα ιστορική αποστολή της ΝΔ: την ανόρθωση της Ελλάδας.
Από εδώ από την Αθήνα,
Προτείναμε την Συμφωνία Αλήθειας σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.
Τα μηνύματα είναι ενθουσιώδη. Δημιουργείται ένα κίνημα αλήθειας. Ένα κίνημα που φέρνει Οξυγόνο στην Ελλάδα μας που ασφυκτιά.

Γεννιέται ο νέος Πατριωτισμός που ενώνει όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες σε μια κοινή ιστορική αποστολή:
Την αναμόρφωση της Ελλάδας.

Παρέμβαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην ημερίδα «Ευρωπαϊκές Προκλήσεις το 2016» στο πλαίσιο του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

Μητσοτάκης: Να φύγει μια ώρα αρχύτερα ο κ. Τσίπρας και η παρέα τουΘα ήθελα, καταρχάς, να συγχαρώ τη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων, για τη διοργάνωση αυτής της  εξαιρετικά ενδιαφέρουσας και επίκαιρης συζήτησης που αφορά στο μέλλον της Ευρώπης.

Θέλω ιδιαίτερα να καλωσορίσω τους προσκεκλημένους από το εξωτερικό, που τιμούν με την παρουσία τους το 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Τον Γενικό Γραμματέα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και έναν παραδοσιακό φίλο της Ελλάδος, τον κ. Αντόνιο Λόπεθ Ιστούριθ, την κυρία Κούνεβα, τον κ. Αντζελίνο Αλφάνο και βέβαια τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Επίσης, θέλω να κάνω μια ξεχωριστή μνεία στο αδερφό κόμμα της Κύπρου, στον Ευρωπαϊκό Συναγερμό, διότι η Κύπρος και η Κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη απέδειξε ότι όταν υπάρχει βούληση, θέληση, σχέδιο και πρόγραμμα, μπορεί μια χώρα να βγει από τη μνημόνιο, συντομότερα και από ό, τι η ίδια είχε προγραμματίσει.
 

72 χρόνια από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στο Δερβενι και τη σφαγή νεαρών αποφοίτων της Σχολής Αστυνομίας στο Σουλινάρι Καλαβρύτων

Την Κυριακή 9 Απριλίου 1944, αμαξοστοιχία από την Αθήνα με προορισμό την Πάτρα, εκτροχιάστηκε ανάμεσα στα χωριά Δερβένι και Πεταλού Κορινθίας, όταν αντάρτες του ΕΛΑΣ είχαν αφαιρέσει κομμάτι από τις γραμμές. Στο τρένο μαζί με τους επιβάτες ταξίδευαν 44 αστυνομικοί που είχαν αποφοιτήσει από τη σχολή στην Αθήνα, για να επανδρώσουν τμήματα της Πάτρας και της Κέρκυρας. Κατά τον εκτροχιασμό τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί, οι οποίοι αναγκάζονται να ακολουθήσουν τους υπόλοιπους συναδέλφους τους, όλοι αιχμάλωτοι του ΕΛΑΣ. Ξεκίνησαν από το σημείο του εκτροχιασμού, πέρασαν από τα χωριά Πεταλού, Ροζενά, Κουμαριάς και μετά από πορεία 5 ωρών έφτασαν στην Ευρωστίνα (Ζάχολη). Επειδή οι 6 τραυματίες καθυστερούσαν την κίνηση ανταρτών και αιχμαλώτων καθώς δεν μπορούσαν να ακολουθούν, εκτελέστηκαν αμέσως μόλις η φάλαγγα άφησε πίσω της την Ευρωστίνα. Οι υπόλοιποι συνέχισαν την πορεία προς Σαραντάπηχο, Γκούρα, τη Μεγάλη Δευτέρα έφτασαν στο χωριό Μοσιά, την Μεγάλη Τετάρτη φτάνουν στα χωριά Κουτέλη και Κέρτεζη δυτικά των Καλαβρύτων και την Μεγάλη Πέμπτη κινήθηκαν ανατολικά στο στρατόπεδο του ΕΛΑΣ στο Σιγούνι. Την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου ξεκίνησε η τελευταία πορεία τους, από το στρατόπεδο μαζί με 30 ακόμα κρατούμενους προς το Βεσίνι και στο Δεχούνι (εγκαταλειμμένο σήμερα). Την Κυριακή του Πάσχα, έξω από το Δεχούνι σε χαράδρα στη θέση «Σωληνάρι», ενώ οι αιχμάλωτοι διατάχτηκαν να σταματήσουν για να ξεκουραστούν, εκτελέστηκαν με πολυβόλα που είχαν στηθεί νωρίτερα εκεί...

Εορτές Εξόδου Μεσολογγίου live σύνδεση από τον κήπο των Ηρώων της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου


Δείτε σε απευθείας σύνδεση από τον κήπο των Ηρώων της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου τις εκδηλώσεις του Δήμου Μεσολογγίου για την επέτειο της Ηρωϊκής Εξόδου.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2017 Αλλάζει ο χάρτης της Ελλάδας με τους νέους αυτοκινητόδρομους

Αλλάζει ο χάρτης της Ελλάδας με τους νέους αυτοκινητόδρομους

Του Κοσμά Ζακυνθινού
kzakinthinos@pegasus.gr


Αυξάνονται οι ταχύτητες για την παράδοση των μεγάλων έργων μετά το Πάσχα, καθώς μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το οδικό έργο σύνδεσης του βασικού αυτοκινητοδρόμου με τη Μεγαλόπολη, μήκους 12 χιλιομέτρων, ενώ μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο θα παραδοθεί ο περιφερειακός άξονας Καλαμάτας μήκους 15 χιλιομέτρων με όλους τους προβλεπόμενους κόμβους συνδέσεων που θα συμπληρώσουν τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Πελοποννήσου «Μορέας».

ΜΕ… ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ & SAKIS ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ…ΟΥΑΟΥ!!!!!

Η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που θα μας γεμίσει υπερηφάνεια σαν αριστερούς και προοδευτικούς, θα γίνει τη Μ. Τετάρτη στις 27 Απριλίου στις 5:00 το απόγευμα, θα είναι η μεγάλη στιγμή της συγκυβέρνησης που θα γεμίσει με φως τις ψυχές των Ελλήνων.
Ξεκάθαρα αριστερή και προοδευτική λοιπόν η κυβέρνηση θα δημιουργήσει στο Καλλιμάρμαρο μια χουντικής έμπνευσης πανήγυρη με πρωταγωνιστή αυτό το παιδί που πάντα βρίσκεται πρώτο στις μεγάλες εθνικές στιγμές, όπως και με το δημοψήφισμα που βροντοφώναξε το ΝΑΙ, τον Sakis

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ... Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έκαναν μεγάλο αγώνα και με πολλά προβλήματα τα ξεπερασαν και έδωσαν ότι καλύτερο!!

http://asterasderveniou.gr/images/logo.png
imgbox
 Γράφει ο Κώστας Κουσουλός*

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ!! 
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ' ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ,ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ...
ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!! 
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!! 
Παρα τις δυσκολίες που ήταν πολλές φέτος όλοι εμείς μαζί με εσας καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε!!! 
 Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που φέτος με πολλούς νεαρούς παικτες (που αυτός ήταν και ο στόχος) και άλλα παιδιά μεγαλύτερα έκαναν μεγάλο αγώνα και με πολλά προβλήματα τραυματισμων τα ξεπερασαν και έδωσαν ότι καλύτερο!! Σας ευχαριστουμε από τα βάθη της καρδιάς μας!!
Ευχαριστουμε το προπονητικό team γιατί ήταν πάντα δίπλα σε όλα και με πολύ δουλειά καθημερινώς!! 
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ!! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!

* Ο Κώστας Κουσουλός είναι Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και έφορος ανδρικής ομάδας του Αστέρα Δερβενίου