Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ήττα του Ολυμπιακού με 1-0 από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο - Ανοιχτοί λογαρισμοί εν όψει ρεβάνς

Ήττα του Ολυμπιακού με 1-0 από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο
Ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης (25/2) άφησαν Άντερλεχτ και Ολυμπιακός.
Οι Βέλγοι με το τέρμα του Κάρα στο 68ο λεπτό επικράτησαν 1-0 της ομάδας του Μάρκο Σίλβα, στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «32» του Europa League που διεξήχθη στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μοναδική ευκαιρία για να βρεθούν μπροστά στο σκορ, όμως το πλασέ του Ιντέγε σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Προντό, ενώ δέχθηκαν το γκολ από τραγικό λάθος του εξαιρετικού κατά τα άλλα Ρομπέρτο.

Οι νέοι Αστυνομικοί Διευθυντές της Πελοποννήσου

 http://xenesglosses.eu/wp-content/uploads/2014/02/astynomia.jpg
Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα,  στην Πελοπόννησο, τοποθετήθηκαν - μετακινήθηκαν οι Ταξίαρχοι Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:
  • ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Αδαμάντιος από Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
  • ΣΕΪΝΤΗΣ Ιωάννης στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΤΡΙΓΩΝΗΣ Δημήτριος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΤΟΥΦΕΞΗΣ Σταύρος από Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, ως Διευθυντής.
  • ΜΑΡΟΥΔΑΣ Γεώργιος από Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, ως Διευθυντής.
  • ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.

Τροχαίο με δύο τραυματίες στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στον Ισθμό - ΒΙΝΤΕΟ

 

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκονται τρία οχήματα, έγινε το μεσημέρι στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στον Ισθμό.

Ολα έγιναν όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και αναποδογύρισε. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά 2 άνθρωποι που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου.
Πηγή: korinthostv

Ανακλήθηκε η μετακίνηση του Μ.Σφακιανάκη

Ανακλήθηκε η μετακίνηση του Μ.Σφακιανάκη
Ανακλήθηκε ύστερα και από παρέμβαση του Μαξίμου στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα η μετάθεση του προϊσταμένου της Δίωξης του Ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη σε άλλη υπηρεσία του αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Προσφυγή κατά της μετακίνησής του από τη θέση του Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπέβαλε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας
Ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης είχε υποβάλει προσφυγή κατά της μετακίνησής του από τη θέση του Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στην προσφυγή του ζητούσε την ακύρωση της μετακίνησής του, δικαίωμα που του παρέχει ο σχετικός κανονισμός και συγκεκριμένα το άρθρο 18 του ΠΔ100/2003.

Κοινή δήλωση της Συντονίστριας Παραγωγής & Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας κας Ο. Κεφαλογιάννη και της Υπεύθυνης του Τομέα Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κας Α. Μ. Ασημακοπούλου «Ανάπτυξη και υπερφορολόγηση δεν πάνε μαζί!»



 
Η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, για τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργου Σταθάκη, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Την ώρα που η πραγματική οικονομία και ο ιδιωτικός τομέας περιμένουν μάταια, εδώ και μήνες, κάποιες ελάχιστες πρωτοβουλίες του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού για την ανακούφιση και τη στήριξη των παραγωγικών τομέων της Ελληνικής οικονομίας, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Σταθάκης, αντί να πει πότε και τι ύψους ποσά θα διοχετευτούν στην πραγματική οικονομία από το νέο ΕΣΠΑ, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει η Κυβέρνηση ένα ακόμα αντιαναπτυξιακό μέτρο. Δηλαδή, να επιβάλει νέα έκτακτη εισφορά.

Ενώ η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε μειώσει 30% την έκτακτη εισφορά, η σημερινή Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, προκειμένου να καλύψει το λογαριασμό που η ίδια προκάλεσε με τις καταστροφικές πολιτικές της, προετοιμάζει ψυχολογικά τον ελληνικό λαό, με δηλώσεις του Υπουργού, για ακόμη μεγαλύτερη ύφεση μέσω της υπερφορολόγησης.

Οι φόροι είναι εχθροί της ανάπτυξης. Είναι εχθροί κάθε ευκαιρίας για μια δημιουργική και παραγωγική Ελλάδα».


Ο Πρόεδρος της Βουλής καταδίκασε την τρομοκρατική ενέργεια στην Άγκυρα

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, με επιστολή του στον Τούρκο ομόλογό του, κ. Ισμαήλ Καχραμάν, καταδίκασε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική ενέργεια στην Άγκυρα και εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τα δεκάδες θύματα που προκάλεσε.

ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ Η ΕΡΤ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack 

Τα Δίκτυα Διασύνδεσης του Ελληνισμού της Διασποράς με το Μητροπολιτικό Κέντρο, με κυρίαρχο το ρόλο της ΕΡΤ, που έπαψε να εκπέμπει στην Ομογένεια λόγω  της διακοπής λειτουργίας της ΕΡΤ την 11η Ιουνίου 2013 με απόφαση της τότε κυβέρνησης, καθώς και το ζητούμενο της Απογραφής-Αποτύπωσης  του ομογενειακού ελληνισμού, απασχόλησαν την πέμπτη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για τον Ελληνισμό της Διασποράς.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Μιχαλίτσης, ο οποίος ανέλυσε το σχέδιο για την επανασύνδεση των Ομογενών με την ΕΡΤ. Στην εισήγησή του, τόνισε πως ευελπιστεί η ΕΡΤWORLD σε ένα ενάμιση μήνα να είναι στον HOT BIRD, τον πιο δημοφιλή δορυφόρο με  διεθνές τηλεοπτικό πρόγραμμα. «Για την Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί θα πρέπει να έρθουμε σε συνεννόηση με τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Θα είναι το πρώτο μέλημά μας μετά την Ευρώπη. Ο σχεδιασμός μας είναι μέχρι τα τέλη του 2016 η ΕΡΤ να βρίσκεται στις οθόνες των ομογενών μας και όχι μόνο σε όλο τον πλανήτη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλίτσης.
O Πρόεδρος της Επιτροπής Α. Τριανταφυλλίδης καταθέτοντας πρόταση για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, κ.α.) ζήτησε από την ΕΡΤ και ειδικότερα από τον Τομέα Πολυμέσων να συνεργαστεί με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, έτσι ώστε εκτός από εικόνα και ήχο της ΕΡΤ, να παρέχεται η δυνατότητα, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας η εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας στη νέα γενιά της Ομογένειας.
Στο ζήτημα της  απογραφής των ομογενών αναφέρθηκε ο συντονιστής εισηγητής Γιάννης Δέδες επισημαίνοντας πως η πρώτη και η τελευταία απογραφή των ομογενών έγινε το 1975, συμπληρώνοντας πως μια τέτοια παραμετρική καταγραφή είναι απολύτως αναγκαία για τη χάραξη πολιτικών στους τομείς της οικονομίας, των επενδύσεων, της  παιδείας, του πολιτισμού, του τουρισμού,  της ελληνικής γλώσσας και σε ό,τι αφορά στη διασύνδεση των ομογενών μας με την πατρίδα τους.
Η αναπληρώτρια Προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κυρία Αθανασία Ξενάκη, που παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής τόνισε, πως θα χρησιμοποιηθούν οι μέθοδοι της Ιταλίας και άλλων χωρών, για την πιο άρτια επιστημονικά καταγραφή των Ελλήνων Ομογενών.

Ερώτημα στο Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής για παράνομη μαγνητοσκόπηση συνεδρίασης

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ερώτημα στο Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής για παράνομη μαγνητοσκόπηση συνεδρίασης

Κατά τη χθεσινή απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, στην οποία σημειώθηκαν τα γνωστά έκτροπα από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, διαπιστώθηκε ότι έγινε παράνομη μαγνητοσκόπηση της συνεδρίασης, αποσπάσματα της οποίας προβλήθηκαν σε ΜΜΕ.
Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, απηύθυνε ερώτημα στο Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθούν οι νομικές διαδικασίες για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων καθώς και η δυνατότητα προσφυγής στη Δικαιοσύνη.

Παραιτήθηκε ο Αντ. Καφετζόπουλος από αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων – Όλο το παρασκήνιο

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τις θέσεις του Αντιδημάρχου και του δημοτικού συμβούλου ανακοίνωσε στον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος.
Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τον κ. Καφετζόπουλο για τη μεταξύ τους στενή συνεργασία και τη συμβολή του στους τομείς της Βιώσιμης Κινητικότητας και της επανδραστηριοποίησης της Δημοτικής Αστυνομίας. Τη θέση αντιδημάρχου που κενώθηκε καταλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Παπαγιαννάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr η παραίτηση του κ. Καφετζόπουλου σχετίζεται αφενός το γεγονός ότι δεν άντεξε στα απαιτητικά καθήκοντα του αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας σε συνδυασμό με τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις αλλά και μια πρόσφατη αντιπαράθεση με δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας όπου ανταλλάχθηκαν και “γαλλικά”.
Υπενθυμίζεται ότι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Καφετζόπουλος, είχε αναλάβει αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας, αναλαμβάνοντας τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας που επανασυστήνεται, καθώς και τις αρμοδιότητες του Τμήματος Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και Στάθμευσης της Διεύθυνσης Οδοποιίας και Αποχέτευσης.

Κήλη. Σύγχρονη θεραπεία με τοπική αναισθησία!



 Σε συνεργασία με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟ MD, σας αποστέλλουμε Δελτίο Τύπο με θέμα μία ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ για την αντιμετώπιση της ΚΗΛΗΣ χωρίς ο ασθενής να χρειαστεί να κοιμηθεί. Μία τεχνική εξαιρετικά πρωτοποριακή που εφαρμόζεται πρόσφατα στη χώρα μας και προσφέρει άμεση και ανώδυνη λύση του προβλήματος με τοπική αναισθησίας, και εφαρμόζεται από τον Χειρουργό-Διευθυντή Δρ.Δημήτριο Φιλίππου και τους συνεργάτες του.

Με τον τρόπο αυτό δεν κοιμάται ο ασθενής, δεν απαιτείται γενικής αναισθησία, δεν απαιτείται νοσηλεία και μειώνεται σημαντικά το κόστος της επέμβασης, στοιχείο σημαντικό στις δύσκολες οικονομικο-κοινωνικές συνθήκες που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρας μας και οι συνάνθρωποί μας.

Φιλικά


Αντωνία Γεωργακοπούλου                                                   Ευφροσύνη Παπαγεωργίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κήλη. Σύγχρονη θεραπεία με τοπική αναισθησία!

Οριστική, εύκολη και ανώδυνη θεραπεία της βουβωνοκήλης και της ομφαλοκήλης


Οι δύο συνηθέστερες κήλες στους ενήλικες είναι η βουβωνοκήλη και η ομφαλοκήλη.

Οι βουβωνοκήλες είναι οι κήλες που αναπτύσσονται στη βουβωνική περιοχή και αποτελούν το 75-85% του συνόλου των κηλών. Η πιθανότητα ανάπτυξης βουβωνοκήλης ενός άνδρα κατά τη διάρκεια της ζωής του είναι 27%, ενώ μίας γυναίκας περίπου 3%. Οι βουβωνοκήλες διακρίνονται σε ευθείες και σε λοξές αναλόγως της πορείας και της θέσης του σάκου σε σχέση με τα ανατομικά στοιχεία της περιοχής.

Οι ομφαλοκήλες αναπτύσσονται στην περιοχή του ομφαλού και είναι συχνότερες σε παιδιά και στις γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη.

ALERT- Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το προσφυγικό και το Brexit στη Σύνοδο | EurActiv.gr

Οι Πολωνοί λένε δεν μπορούν να «συνυπάρξουν» με πολίτες της Μέσης Ανατολής

Οι διαφορές μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ σχετικά με την κρίση των προσφύγων βαθαίνουν, και η Πολωνία δήλωσε ότι δεν είχε μάθει πώς να ζει με πολίτες από τη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με πληροφορίες της EurActiv…
---
Ξυδάκης
στην EurActiv: Το ΝΑΤΟ θα έχει
αποτρεπτικό ρόλο κατά των
λαθρεμπόρων

Ξυδάκης στην EurActiv: Το ΝΑΤΟ θα έχει αποτρεπτικό ρόλο κατά των λαθρεμπόρων

Ο ρόλος του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα έχει αποτρεπτικό ρόλο και θα πλήξει σημαντικά τα δίκτυα των λαθρεμπόρων, είπε στην EurActiv.gr στις Βρυξέλλες ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης…
---
Κόβονται
τα κοινωνικά επιδόματα για
τους Ευρωπαίους
μετανάστες και εκτός
Βρετανίας

Κόβονται τα κοινωνικά επιδόματα για τους Ευρωπαίους μετανάστες και εκτός Βρετανίας

Τον περιορισμό των κοινωνικών επιδομάτων των Ευρωπαίων μεταναστών που διαμένουν στη Βρετανία και όχι μόνο περιλαμβάνει το προσχέδιο των συμπερασμάτων για την επαναδιαπραγμάτευση των σχέσεων ΕΕ-Βρετανίας, που έχει στην κατοχή της η EurActiv και θα συζητηθεί σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες…

ΚΑΛΕΣΜΑ




ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ.ΑΜΥΝΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 στις 6 μ.μ

  • ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
  • ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ  ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ  ΠΟΛΕΜΟΥΣ
  • ΚΑΜΙΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
        

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ (ΕΕΔΥΕ) καλεί τις Επιτροπές Ειρήνης, τους φορείς του λαϊκού κινήματος, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν για να καταδικάσουμε αποφασιστικά την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.
Να καταδικάσουμε τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που έχουν εξαπολύσει  οι ΗΠΑ,  το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε,  στη Συρία, στο Ιράκ και στη Λιβύη,  για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών,  σε ανταγωνισμό με τη Ρωσία.  
Να καταγγείλουμε την αποκαλούμενη «πολυδιάστατη εξωτερική» πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ακολουθώντας την επικίνδυνη πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων  εμπλέκει ολοένα και περισσότερο την Ελλάδα στη δίνη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα και το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες.   

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης να προτείνει από κοινού με την Τουρκία και τη Γερμανία την αποστολή ΝΑΤΟικών δυνάμεων στο Αιγαίο στο όνομα της φύλαξης των ΕλληνοΤουρκικών Συνόρων από τους πρόσφυγες !!!
·        Το ΝΑΤΟ είναι μακελάρης των λαών , είναι δολοφονικός πολεμικός μηχανισμός.
·        Δεν αναγνωρίζει σύνορα μεταξύ των μελών του και στηρίζει ανοιχτά – όπως και η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, τις τουρκικές προκλήσεις και παραβιάσεις στον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα της ΕΛΛΑΔΑΣ.
·        Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ υποστηρίζουν τις «γκρίζες ζώνες» με τις οποίες η ΤΟΥΡΚΙΑ εγείρει αξιώσεις σε βάρος της χώρας μας.
Η επίκληση του προσφυγικού προβλήματος -που οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές προκαλούν - γίνεται μοχλός για την προώθηση των επιδιώξεων για συγκυριαρχία και συνδιαχείριση του Αιγαίου κάτω από την «ομπρέλα» των ΕυρωΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών. Η συγκέντρωση ΝΑΤΟικών δυνάμεων στην περιοχή συνδέεται με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία και νέα επέμβαση στη Λιβύη.
 
ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ

       ΟΛΟΙ στην ΜΑΖΙΚΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
   ΠΕΜΠΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 6 μ.μ.

Δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ε.Λ.Κ.



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ε.Λ.Κ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να διασφαλίσει τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης. 



Η  κατάσταση αυτή, όμως, υπερβαίνει τη δυνατότητα μιας χώρας να την αντιμετωπίσει. 



Πρέπει να γίνουν περισσότερα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι η ώρα να παίξουμε παιχνίδια και να ρίξουμε ευθύνες. 


Η Τουρκία θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να αντιμετωπίσει τις παράνομες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές
».