Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ο Κατσουράνης χάρισε την τρίτη θέση των πλέι οφ στον Ατρόμητο 2-0 τον Παναθηναϊκό,

Δεν έφτανε ο «Τσίλιας» (photos) | onsports.gr 

Με δυο γκολ του Κώστα Κατσουράνη, ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν του έφτασε για να προσπεράσει τον Αστέρα που την ίδια ώρα νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.
Ο Ατρόμητος έπαιξε τα ρέστα του για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ στο τελευταίο ματς της χρονιάς απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι και παρότι κόντρα στους «πράσινους» τα κατάφερε, δεν πήρε το προνομιούχο εισιτήριο. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έπαιξε με όλα της τα όπλα για να πάρει τη νίκη, την ώρα που το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε με πάρα πολλές αλλαγές, δέκα Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα και τους επτά από αυτούς να προέρχονται από την ακαδημία.
Οι γηπεδούχοι νίκησαν μεν 2-0 χάρη στα γκολ του Κώστα Κατσουράνη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό από τη στιγμή που ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και έτσι τερμάτισε αυτός στη δεύτερη θέση. Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας και το να αρχίσει προετοιμασία το αργότερο σε δυο εβδομάδες από τώρα.
Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και είχε γείρει εξαρχής προς την πλευρά του Ατρόμητου ο οποίος το ήθελε και περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός, φυσιολογικά, ήταν ασύνδετος λόγω των πολλών αλλαγών κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι. Έτσι, τα γκολ του Κατσουράνη στο 41’ και το 61’ «καθάρισαν» για τον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να του χαρίσουν τη νίκη στο τελευταίο ματς της σεζόν.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας (67΄ Δημούτσος), Κιβρακίδης, Κοντοές, Ούμπιντες, Καραμάνος (78΄ Μπρίτο), Παπάζογλου (58΄ Ναπολεόνι).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μαρινάκης, Δώνης (86΄ Στάικος), Καρέλης, Ντίνας (81΄ Αγγελόπουλος), Μαυρίας, Νίνης (62΄ Μέντες), Νάνο

 Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ:

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-0
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-0

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ (σε 6 αγώνες)
--------------------------------------
1. Παναθηναϊκός 15 9-2 (Προκρ. Champions League)
2. Αστέρας Τρίπολης 10 2-4 (Όμιλοι Europa League)
4. Ατρόμητος 8 4-4 (3ος Προκρ. Europa League)
5. ΠΑΟΚ 4 1-6 (2ος Προκρ. Europa League)

Στους ομίλους του Europa,ο Αστέρας, δεν κάνει διακοπές ο ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ 1-0

Αστέρας στους ομίλους, 3ος ο Ατρόμητος, τελευταίος ο ΠΑΟΚ
Αρκούνταν στο «Χ». Τελικώς σ' ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις ο Αστέρας (περί ου λόγος) επέβαλε ενάντια στον κάκιστο και… αδειασμένο ΠΑΟΚ, που ήθελε αποκλειστικά το διπλό, το νόμο της Τρίπολης (μόνο ο Παναθηναϊκός νίκησε εκεί φέτος) και νικώντας 1-0 (το γκολ ο Ιγκλέσιας στο 76') εξασφάλισε τη 2η θέση των πλέι οφ που – για πρώτη από φέτος – τον στέλνει απευθείας στους ομίλους του Europa League.
Στους ομίλους ο Αστέρας, δεν κάνει διακοπές ο ΠΑΟΚΑπό την άλλη οι παίκτες του «δικεφάλου» του βορρά δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα ότι είχαν (πραγματικές) δυνατότητες για τη νίκη, τερμάτισαν 4οι και… καταϊδρωμένοι στη διαδικασία των πλέι οφ και δεν θα κάνουν… διακοπές.
Βλέπετε ο «δικέφαλος» του βορρά θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη από τον 2ο προκριματικό του Europa, κάτι που συνεπάγεται ότι θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στις 16 Ιουλίου και τη ρεβάνς στις 23 του ίδιου μήνα

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της φετινής αποτυχίας του ΠΑΟΚ, που στα πλέι οφ πήρε μόλις δύο πόντους σε έξι παιχνίδια με τέρματα 1-6, αρκεί να συλλογιστεί ότι από τις 66 ομάδες που θα μετάσχουν στον 2ο προκριματικό έχει τον 2ο μεγαλύτερο συντελεστή στη βαθμολογία της UEFA.
Με 40.880 βρίσκεται πίσω μόνο από την Κοπεγχάγη (40.960), την ώρα που ο 33ος ισχυρός έχει μόλις 6.100.
Ελάχιστες αξιόλογες φάσεις σημειώθηκαν σήμερα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τις δύο ομάδες να είναι εξαιρετικά διστακτικές. Το διακύβευμα ήταν οι... διακοπές, αφού ο ηττημένος θα αναγκαζόταν να ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία, με το πρώτο ματς του Europa League προγραμματισμένο στις 16 Ιουλίου.

Από μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 23' ο Σκόνδρας απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το λάθος γύρισμα του Τζαβέλλα, ενώ στο 38' ο Μακ σούταρε άουτ από ιδανική θέση για γκολ.

Θέαμα «μηδέν» στο β' ημίχρονο. Αφενός φαινόταν από... μακριά ότι ένα γκολ θα έκρινε το ματς, αφετέρου οι γηπεδούχοι ένιωθαν απόλυτα ικανοποιημένοι και με το 0-0.

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν οριστικά στο 77' όταν ο Ματίας Ιγκλέσιας με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0 και έστειλε τον Αστέρα στα... αστέρια του Europa League.
 Κόκκινες: 90+4΄ Κουρμπέλης (από τον πάγκο), Σανκαρέ και Αθανασιάδης *
* Οι τρεις ποδοσφαιριστές πήραν εσκεμμένα κόκκινη κάρτα, για να εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής στο επόμενο πρωτάθλημα
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Μπαντιμπανγκά (61' Ιγκλέσιας), Κουρμπέλης (87' Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε, Γιαννιώτας (75' λ.ρ. Τσοκάνης).
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζιόλης (82' Πόζογλου), Κίτσιου, Μακ, Δ. Παπαδόπουλος (70' Περέιρα), Κουλούρης (59' Σαββίδης), Αθανασιάδης.

Όταν έβαλε τα τρίποντα νίκησε εύκολα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 76-70

Όταν έβαλε τα τρίποντα νίκησε εύκολαΟ Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε! Πήρε τη νίκη που ήθελε εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έχει το πλεονέκτημα της έδρας και το βράδυ της Κυριακής έκανε το 1-0 στους τελικούς, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, νικώντας τον ΠΑΟ με 76-70!
Σε ένα ματς που οι «ερυθρόλευκοι» ναι μεν θα μπορούσαν να το είχαν τελειώσει με μεγαλύτερη διαφορά, αλλά είχαν αρκετά κενά διαστήματα στο παιχνίδι τους, τα οποία έδωσαν το δικαίωμα στον ΠΑΟ να διεκδικήσει κάτι στο ματς. Αν όμως αυτά τα διορθώσει η ομάδα του Πειραιά και εμφανιστεί καλύτερη μέσα στο ΟΑΚΑ, τότε μπορεί να κάνει το «διπλό» την Τέταρτη και μετά την Κυριακή ξανά στο ΣΕΦ να διεκδικήσει την... σκούπα και το 3-0!

Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ «Γλυκιά» ήττα στη φιέστα του ο Ηρακλής

«Γλυκιά» ήττα στη φιέστα του ο Ηρακλής
Και τυπικά πρωταθλήτρια στη Football League η ΑΕΚ, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Τρίτος και… ελπίζει σε άνοδο(;) ο Απόλλων Σμύρνης. Επτά γκολ(!) στο Ολυμπιακός-Παναχαϊκή!

Τα αποτελέσματα των πλέι οφ (9η αγωνιστική)
ΑΕΚ-ΑΕΛ 1-1
(31’ Αραβίδης – 41’ Κοντοδήμος)

Ηρακλής-Απόλλων Σμύρνης 0-1
(56’ Ανγκούλο)

Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή 4-3
(13’, 24’πεν., 29’ Διαμαντόπουλος, 36’ Μπιτάνγκ – 2’ Στεργίδης, 28’ Γκαντιάγκα, 68’ Καρβουνιάρης)

Η βαθμολογία των πλέι οφ (9 αγώνες)
1. ΑΕΚ 28
2. Ηρακλής 23
3. Απόλλων Σμύρνης 17
4. ΑΕΛ 13
5. Ολυμπιακός Βόλου 7
6. Παναχαϊκή 5

Διακοπή κυκλοφορίας στην Νέα Εθνική μεταξύ Κόμβων Καλαβρύτων – Δερβενίου


Ολιγόωρη Κυκλοφοριακή Ρύθμιση μεταξύ των Κόμβων Καλαβρύτων – Δερβενίου της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών για Εργασίες Συντήρησης
Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών από τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 08/06 έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, κατά τη διάρκεια των οποίων το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων (Χ.Θ. 159,2) και Δερβενίου (142,1) της ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό, ενώ ταυτόχρονα θα αποκλειστεί και ο κόμβος εισόδου του Κόμβου της Ακράτας με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Το αντίθετο ρεύμα προς Πάτρα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.
Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι εργασίες θα υλοποιηθούν την επόμενη μέρα Τρίτη 09/06, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.
Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (JP μέλος της ΚΞ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και τον Λειτουργό.

Είδε Ολυμπιακό Βόλου ο Μπέος

Είδε Ολυμπιακό Βόλου ο Μπέος | onsports.gr Το «παρών» στις εξέδρες του ΕΑΚ Βόλου προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος.
Ο Δήμαρχος της πόλης της Μαγνησίας, άδραξε την ευκαιρία και παρακολούθησε ιδίοις όμμασιν τον αγώνα των «ερυθρόλευκων», στους οποίους μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν ο μεγαλομέτοχος. Φαίνεται πως ο Αχιλλέας Μπέος ήταν… τυχερός για τον Βολιώτες, καθώς το «συγκρότημα» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στα play offs της Football League, 4-3 επί της Παναχαϊκής.
Πάντως, παρά το «τρίποντο» κόντρα στην ομάδα του… Ισθμού - πλέον - ο Ολυμπιακός παρέμεινε στα… χαμηλά πατώματα της ειδικής βαθμολογίας και δεν έχει καμία ελπίδα, καθώς ΑΕΚ και Ηρακλής έχουν «κλειδώσει» την άνοδο στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Του χάλασε τη φιέστα

Του χάλασε τη φιέστα | onsports.grΟ Απόλλωνας Σμύρνης επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη χαλώντας τη… φιέστα του «γηραιού» για την άνοδο.
Γιορτινό ήταν το κλίμα στο «Καυτανζόγλειο» όπου ο Ηρακλής υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης με τους γηπεδούχους να θέλουν να γιορτάσουν την κατάκτηση της ανόδου.
Παρόλα αυτά, η ομάδα της Αθήνας δεν πήγε για… τουρισμό στη Θεσσαλονίκη και αφού έκανε το… πασίγιο στην αντίπαλό της, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας τη νίκη με 1-0.
Όλα κρίθηκαν στο 56’ όταν ο Ανγκούλο έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η «Ελαφτά Ταξιαρχία» από το 63’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γεωργίου, χωρίς αυτό να της στοιχίσει.
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Καρασαλίδης, Κάσσος (75' Πασάς), Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης, (50' Ρομάνο) Αγγελούδης (67' Λουκίνας)
Απόλλων Σμ. (Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκόλιας, Βασιλαντωνόπουλος, Γεωργίου, Κοτσώνης, Λαγός, Ψιάνος, Σουάνης, Τζιώρας, Ανγκούλο (67' Πινιέιρο), Βάντερσον (85' Καραδέμητρος)

Τρελή… νίκη για Ολυμπιακό Βόλου, 4-3 την Παναχαϊκή

Τρελή… νίκη για Ολυμπιακό Βόλου, 4-3 την Παναχαϊκή | onsports.grΤην δεύτερη νίκη του στα play offs της Football League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς σ’ ένα… τρελό ματς, επικράτησε 4-3 της Παναχαϊκής.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους… οιωνούς για τους Αχαιούς, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό, ο Στεργίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου και με πλασέ έκανε το 1-0 για την Παναχαϊκή. Ωστόσο, η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση και στο 14’ ο Διαμαντόπουλος με σουτ, έπειτα από κόρνερ του Μπουτζίκου έφερε το ματς στα ίσια και στο 25’ ο ίδιος παίκτης με εύστοχο πέναλτι, μετά από χέρι του Κάργα, έκανε την ανατροπή για τους γηπεδούχους (2-1). Το προβάδισμα των Βολιωτών χάθηκε άμεσα, καθώς στο 28’ ο Γκαντιάγκα με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (2-2).
Το παιχνίδι είχε… τρελό ρυθμό και στο 30’ ο Διαμαντόπουλος με το τρίτο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το 3-2, ενώ επτά λεπτά αργότερα, έγινε… σερβιτόρος, καθώς έκανε την ασίστ στον Μπιτάνγκ, ο οποίος με σουτ «έγραψε» το 4-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παναχαϊκή προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 68’ με τον Καρβουνιάρη, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το τελικό 4-3.
Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Καρράς (86' Κεσίδης), Μπουτζίκος, Μπάρμπας (46' Ρόκας), Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης (64' Ζέρης), Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Διαμαντόπουλος.
Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Άλλα (46' Καρβουνιάρης), Κάργας, Στεργίδης, Μπουντόπουλος (46' Κορέτα, 82' Μαζιώτης), Χούσα, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Γκαντιάγκα, Μαρουκάκης, Μασούρας.

Ξανά κακή η ΑΕΚ, 1-1 με Λάρισα

Ξανά κακή η ΑΕΚ, 1-1 με Λάρισα (photos) | onsports.grΩς… αγγαρεία βλέπουν στην ΑΕΚ τα τελευταία παιχνίδια μετά την άνοδο και έτσι η Ένωση έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Λάρισα απογοητεύοντας εκ νέου τους οπαδούς της.

Ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν ήταν η άνοδος. Από τη στιγμή που αυτή ήρθε, όλοι περιμένουν τις μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους δεν έχουν ανάλογο πάθος με αυτό που έδειξαν στην κανονική διάρκεια του αγώνα.
Η απογοητευτική εικόνα του συλλόγου στα play-off συνεχίστηκε και απέναντι στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ όπου ο «δικέφαλος» έμεινε στο ισόπαλο 1-1, κρατώντας ωστόσο την κορυφή της βαθμολογίας καθώς την ίδια ώρα ο Ηρακλής γνώριζε την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Το παιχνίδι ήταν κακό στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Η Ένωση ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο μέρος όπου έχασε σημαντικές ευκαιρίες και χρειάστηκε ένα γκολ που ήταν δύο μέτρα οφσάιντ με τον Αραβίδη (από μπαλιά Γιόχανσον) να ανοίγει το σκορ στο 31’.
Η απάντηση από τη Λάρισα, ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Κοντοδήμος και αυτός από θέση οφσάιντ έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος η Ένωση είχε τον έλεγχο, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στο γκολ για να μείνει το 1-1 έως το τέλος.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Λάρισα έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Μπανούσης.
 ΑΕΚ (Τρ. Δέλλας): Ανέστης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γεωργέας, Γιόχανσον, Κορδέρο, Αραβίδης, Μπαρμπόσα (80΄Γροντής) , Πλατέλλας, Κρισάντους (70΄ Ντακόλ)
ΑΕΛ (Σ. Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Κορέια (79΄Στατάκης), Μουλόπουλος, Μπόγιοβιτς, Σερζίνιο

Ο Παναιγιάλειος νίκησε 2 - 0 την Ερμιονίδα και ελπίζει στην παραμονή του

Play –out: Στο… νήμα η παραμονή! | onsports.gr
Μάχη θα δοθεί την τελευταία αγωνιστική των play-out παραμονής στο Νότιο όμιλο της Football League μετά τα σημερινά αποτελέσματα.
Νίκη παραμονής για τον Παναιγιάλειο με 2-0 επί της Ερμιονίδας. Έτσι θέλει τη νίκη επί του υποβιβασμένου Ηρακλή Ψαχνών στην τελευταία αγωνιστική για να καθαρίσει. Ο  Φουρτάδο με κεφαλιά στο 11’ μετά από κόρνερ του Μπουρλάκη,  έκανε το 1-0 για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0 από τον Νάστο στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 
Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης):  Μπαλτιμάς, Σπίνουλας, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου, Τζημογιάννης (81΄αν α. Ρέλλας) , Νάστος, Μωυσίδης, Μίλιεβιτς, Μπουρλάκης (67' Γκοτσούλιας) , Φουρτάδο ( 55΄ Σεχολάρι) , Σκαρτσίλας.
Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο):  Λυμπερόπουλος, Παπανικολάου, Σαμαράς, Μηλιώτης ( 86΄Παρασκευόπουλος) , Κολόκας, Ομο, Κιοσές, Τσακόν ( 50΄ Χατζησοφρωνίου), Σκεντεράι, Στάικος, Παβίσεβιτς.
Για δύο αποτελέσματα πάει την τελευταία αγωνιστική στα Ψαχνά, ο Παναιγιάλειος που βολεύεται και με ισοπαλία.
Αντίθετα η Ερμιονίδα θέλει μόνο νίκη με την Επισκοπή και ήττα του Παναιγιαλείου ή της Καλλιθέας.
  
Μεγάλη γκέλα για την Καλλιθέα στα Ψαχνά όπου έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον τοπικό Ηρακλή για να βρεθεί στην 3η θέση που δίνει την παραμονή μαζί με την Ερμιονίδα και να χάσει την ευκαιρία να πάρει μεγάλο προβάδισμα για το στόχο της. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ του αγώνα με σουτ του Γιαννίτση για να γίνει το τελικό 1-1 στο 77' μετά από συνεργασία του Πολίτη με τον Παλαιολόγο κι ο δεύτερος, με κεφαλιά, φέρνει το ματς στα ίσια!
Ηρακλής Ψαχνών (Καβακάς): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Τσούπρος, Πολίτης, Παλιολόγος, Μπακομήτρος ( 41΄ Γουόρντεν) , Τσιμότζι, Μάκο (68 Ίβκοβιτς), Ενρίκο (53΄ Μπαλαράμπε) , Πουλάκος
Καλλιθέα (Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης ( 63΄ Αριανούτσος), Μασάδο ( 70΄ Φράγκος) , Αρναρέλλης (84΄ Μπέλης) , Σταμόπουλος, Ντουρμισάι
Επίσημα στη Football League διατηρήθηκε ο Αχαρναϊκός ο οποίος επικράτησε 1-0 της Επισκοπής εκτός έδρας με δυνατό διαγώνιο σουτ του Γέσιτς στο 90’. 
Επισκοπή (Βέλιτς): Κελαϊδής, Μανουσάκης (90΄ Σπανουδάκης) , Λάμπρου, Παπαδήμας, Μαραθιανός, Πετράκος ( 90΄Βλαβιανός) , Δελήμπασης, Βουτσιώτης, Πάλλας, Δρακάκης, Νικόλτσης                                                          
Αχαρναϊκός (Βαζάκας): Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Ταμπάκης, Ιορδανίδης, Γέσιτς, Ίλιεφ ( 64΄ Αθανασίου) , Νιάρος, Χριστόπουλος 77΄ Παπατόλιος), Σκαθαρούδης ( 49΄ Καλογερόπουλος), Ζώνας
9η Αγωνιστική (7/6/15)
Παναιγιάλειος -  Ερμιονίδα 2 - 0
Επισκοπή - Αχαρναϊκός   0 - 1
Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα 1 - 1


Η Βαθμολογια
( Σε 9 αγώνες)
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
26     13 - 7
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
20       9 - 7
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
18     11 - 8
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
18     10 - 12
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
13       9 - 6
ΕΠΙΣΚΟΠΗ
1         3 - 15

Η (τελευταία) 10η Αγωνιστική ( 14.06.2015/ 17:00)
Α.Ο. Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος
ΑΕ Ερμιονίδας - Επισκοπή
Αχαρναϊκός - Καλλιθέα

Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή LIVE από τον Βόλο



Με γκολ από τα αποδυτήρια η Παναχαϊκή προηγείται μεσα στο Βόλο του τοπικού Ολυμπιακού ύστερα από προσωπική ενέργεια του Λυμπέρη Στεργίδη στο 3, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1
Σουτ στο 14΄εν κινήσει του Διαμαντόπουλου από κοντά και 1-1 ο Ολυμπιακός Βόλου!
Τα γκολ στο Βόλο μπαίνουν βροχή . Στο 24'  ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε χέρι του Άλμπα, ο Διαμαντόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και απ' την άσπρη βούλα έκανε την ανατροπή!
Στο 29΄ο  ο Γκαντιάγκα πιάνει στον... ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού,  μπαίνει... σφήνα και  με σουτ ισοφρίζει για την Παναχαική στο 2-2!
 Χατ-τρικ απ' τον Διαμαντόπουλο στο 30΄ , που γύρισε ωραία το σώμα του κι εκτέλεσε άψογα!
 Στο 37΄ απούσα η άμυνα της Παναχαϊκής, με τον Μπιτάνγκ να ξεφεύγει (από κεφαλιά-ασίστ του Διαμαντόπουλου) να φεύγει φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να γράφει το 4-2!
Άστοχη έξοδος του Κολίτσι, στο 68΄ ο Καρβουνιάρης πιάνει από κοντά την κεφαλιά και μειώνει σε 4-3!


Ολυμπιακός Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Καρράς (86΄Κεσίδης) , Μπουτίζκος, Μπάρμπας (46΄ Ρόκας), Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Σκοπελίτης ( 64΄ Ζέρης) , Διαμαντόπουλος.

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Παπαδόπουλος, Μπουντόπουλος (46΄ Καρβουνιάρης), Στεργίδης , Άλμπι (46΄ Κορέτα), Κάργας, Χούσα, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Γκαντιάγκα, Μαρουκάκης, Μασούρας.



Η Μάχη της Πελοποννήσου LIVE από το Αίγιο













Το μέλλον του στην κατηγορία  παίζει κατά μεγάλο ποσοστό αυτή την ώρα  στο Αίγιο ο Παναιγιάλειος. Η «μαύρη θύελλα» υποδέχεται την Ερμιονίδα και δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο
Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης):  Μπαλτιμάς, Σπίνουλας, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου, Τζημογιάννης (81΄αν α. Ρέλλας) , Νάστος, Μωυσίδης, Μίλιεβιτς, Μπουρλάκης (67' Γκοτσούλιας) , Φουρτάδο ( 55΄ Σεχολάρι) , Σκαρτσίλας.

Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο):  Λυμπερόπουλος, Παπανικολάου, Σαμαράς, Μηλιώτης ( 86΄Παρασκευόπουλος) , Κολόκας, Ομο, Κιοσές, Τσακόν ( 50΄ Χατζησοφρωνίου), Σκεντεράι, Στάικος, Παβίσεβιτς.

Ηδη ο Παναιγιάλειος από το 11΄ εχει πάρει προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Φουρτάδο μετά από κόρνερ του Μπουρλάκη.
Ο Νάστος στο 28΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 2-0 για τους Αιγιώτες
 Στους άλλους αγώνες στο 36΄ του αγώνα η Καλλιθέα με σουτ του Γιαννίτση προηγείται στα Ψαχνά με 0 - 1 του τοπικού Ηρακλή , ενώ στην Κρήτη ο αγώνας της Επισκοπής με τον Αχαρναϊκό βρίσεται στο 0 - 0

Στο Αίγιο ημίχρονο με τον Παναγιάλειο να έχει πάρει προβάδισμα 2 τερμάτων επί της Ερμιονίδας , ενώ ημίχρονο έχουμε επίσης σε Ψαχνά και Ρέθυμνο.
Το δεύτερο ημιχρόνιο στο Αίγιο άρχισε   με τις δυο ομάδες να έχουνε από μία αλλαγή , Γιά την Ερμιονίδα στο 50΄ ο Χατζησοφρωνίου αντί του Τσακόν και για τον Παναιγιάλειο στο 55΄ ο Σεχολάρι αντί του Φουρτάδο . Στο 67΄'  2η αλλαγή για τον Παναιγιαλειό ο Γκοτσούλιας αντί του Μπουρλάκη
Στο 68 ΄ ο  Παβίσεβιτς για τους φιλοξενούμενους σούταρε, αλλά ο Μπαλτιμάς έπεσε και απομάκρυνε τη μπάλα
Στα Ψαχνά η τοπική ομάδα ισοφάρισε σε 1 - 1 στο 77' μετά από υνεργασία του Πολίτη με τον Παλαιολόγο κι ο δεύτερος, με κεφαλιά, φέρνει το ματς στα ίσια!
Στο Ρέθυμνο στο 90΄ ο Αχαρναικός ανοίγει το σκορ  ο Γέσιτς βρήκε χώρο και με δυνατό διαγώνιο σουτ γράφει το 0-1 το οποίο ειναι και το τελικόσκορ του αγώνα
Τελικό στο Αίγιο  το 2 - 0 υπερ τπυ Παναιγιαλείου

 9η Αγωνιστική (7/6/15)
Παναιγιάλειος -  Ερμιονίδα 2 - 0
Επισκοπή - Αχαρναϊκός   0 - 1
Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα 1 - 1

Η Βαθμολογια


ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
23
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
18
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
17
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
17
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
12
ΕΠΙΣΚΟΠΗ
1

Με επιτυχία ο 7ος Αρχαίος Μυκηναϊκός Δρόμος (ΦΩΤΟ)

 

Τo Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών, οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας, ο σύλλογος οι φίλοι των Μυκηνών και του Μυκηναϊκού Πολιτισμού και η Τοπική Κοινότητα Προσύμνης συνδιοργάνωσαν τον 7ο Αρχαίο Μυκηναϊκό Δρόμο, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015. 

Η διαδρομή αυτή ακολουθεί τα ίχνη ενός αρχαίου Μυκηναϊκού δρόμου που συνέδεε την ακρόπολη των Μυκήνων με το λεκανοπέδιο της Προσύμνης. Η διαδρομή περνά από πολλά σημεία μεγάλου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Σημείο εκκίνησης ήταν η  Πύλη Λεόντων «Αρχαιολογικός χώρος Μυκηνών» και τερματισμός στο μαγευτικό εξωκλήσι της Παναγίας Προσύμνης Δήμου Άργους Μυκηνών.
Για τους δρομείς η απόσταση ήταν 6,5 χλμ με χωμάτινη διαδρομή, οι Περιπατητές ακολούθησαν τον αρχαίο δρόμο και ξεναγήθηκαν από τον καθηγητή Μουσικού σχολείου Προσύμνης Παναγιώτη Ψύχα.
Στον αγώνα συμμετείχαν Δρομείς, πεζοπόροι, ιππείς και ποδηλάτες.

ΠΗΓΗ: ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

sfedona.gr

Θησαυρός σε άλλη διάσταση, στις πηγές του Μάννα Κορινθίας



Του Βασίλη Μαυρίδογλου
Vassilis MavridoglouΠρωί, την ώρα που ο ζωοδότης Ήλιος ξεπροβάλει να για συνεχίσει το έργο της προηγούμενης ημέρας.
Άνοιξη, την ώρα που τα μπαλέτα των λουλουδιών έχουν ξυπνήσει και με την βοήθεια του Ζέφυρου

που τα χαϊδεύει στοργικά, αρχίζουν τον χορό των χρωμάτων και των αρωμάτων.
Φύση, την ώρα που ο χρόνος δίνει το έναυσμα της γιορτής, της κίνησης και καλεί τους φιλοξενούμενούς της, εμάς, να λάβουμε μέρος.
Αυτή την σημαντική ώρα βρέθηκα στο Μάννα, ανάμεσα στις Νεράιδες και Συλφίδες στα νερά των ποταμών. Συνειδητοποίησα ακόμη μια φορά ότι το νερό είναι ζωντανό και τις θεϊκές του ιδιότητες.
Το είδα, το άκουσα, το μύρισα.

Τσίπρας και ο Βαρουφάκης γερασμένοι και "αραχνιασμένοι"

 
http://bilder.bild.de/fotos/bild-logo-35166394/Bild/23.bild.pngTο σκίτσο της γερμανικής εφημερίδας Bild που προβάλλεται και ως πρωτοσέλιδο στην ηλεκτρονική της έκδοση, παρουσιάζει δύο ηλικιωμένους άντρες σε ένα παραδοσιακό ελληνικό καφενείο. Στο λαιμό τους έχουν περασμένες δύο πινακίδες και ανάμεσά τους υπάρχουν ιστοί αράχνης . Η μια πινακίδα γράφει "Χωρίς χρέος" και η άλλη " Εξοφλήθη". Ωστόσο αν κανείς γίνει πιο παρατηρητικός, θα αντιληφθεί πως οι δύο άντρες δεν είναι τυχαίοι και πως στην πραγματικότητα είναι η ηλικιωμένη εκδοχή του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάνη Βαρουφάκη.

Εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη για 450 θέσεις στη ΔΕΗ – Πώς θα υποβάλλετε αιτήσεις

Στη δημοσιότητα έδωσε το ΑΣΕΠ την Προκήρυξη 3Κ/2015 (ΦΕΚ 4/03-06-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων πενήντα (450) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.).
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Δ’).

Τα κριτήρια & οι προϋποθέσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΓΑ – Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές

Τις προϋποθέσεις τα κριτήρια και τον αριθμό των δικαιούχων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2015 του ΟΓΑ καθορίζεται με απόφαση που ήδη δημοσιεύτηκε και ορίζει όλο το πρόγραμμα Αγροτικής Εστίας.
Στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2015 του ΟΓΑ 100.000 άτομα εκ των οποίων 85.000 άτομα να πραγματοποιήσουν έξι (6) ημέρες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις). Επίσης 15.000 συνταξιούχοι, να πραγματοποιήσουν 6 ημέρες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) και μέχρι τέσσερις (4) απλές λούσεις σε νομίμως λειτουργούσες εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών και υδροθεραπευτηρίων της χώρας, στο πλαίσιο του επιδοτούμενου προγράμματος ιαματικού τουρισμού.
Στο εκδρομικό πρόγραμμα 49.000 άτομα εκ των οποίων 7.000 άτομα να πραγματοποιήσουν 3ήμερες εκδρομές,10.000 άτομα να πραγματοποιήσουν 2ήμερες εκδρομές, και τριάντα δύο χιλιάδες( 32.000) άτομα μονοήμερες εκδρομές.
Προϋποθέσεις συμμετοχήςστα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού:

Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

Με ελληνική υπογραφή και σε 47 σελίδες συνέγραψε το τρίτο Μνημόνιο ως λύση ο Πρωθυπουργός της χώρας κ.Τσίπρας για να απαντήσει στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό. Η συγγραφή ενός μισητού μνημονίου από ελληνικά χέρια αποτελεί μία πρόοδο, δυστυχώς όμως και αυτό είναι κακογραμμένο όπως τα προηγούμενα και υπερασπίζεται το βαθύ κράτος της χώρας που αρνείται να εγκαταλείψει την όποια εξουσία του λαού συνολικά.

Δάντης-Βουτσίνου: Βάφτισαν τον γιο τους στην Σύρο (φώτο)

Δάντης-Βουτσίνου: Βάφτισαν τον γιο τους στην Σύρο (φώτο) 

Βαπτίστηκε σήμερα το πρωί ο μικρότερος γιος του Χρήστου Δάντη σε μια σεμνή τελετή στο ιδιόκτητο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στην παραλία του Γαλήσσα.
 
Και το όνομα αυτού...Ιωσήφ - Διονύσιος.
 
baftisiΣε «πελάγη ευτυχίας» «πλέει» ο Χρήστος Δάντης και η σύζυγος του Τζένη Βουτσίνου και συγκεκριμένα στο Αιγαίο Πέλαγος και στην Σύρο!
Ο περήφανος μπαμπάς ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από την βάπτιση και έγραψε σχόλιο στο instagram: «Ιωσήφ-Διονύσιος ή "Σήφης ο Συριανός"! Να ζήσεις αγοράκι μας!!».
 
Αυτό είναι το τρίτο παιδί του γνωστού τραγουδιστή, καρπός του έρωτά του με την σύντροφό του Τζένη Βουτσινού. Ο Χρήστος Δάντης έχει δύο ακόμα παιδιά, τον Χριστόφορο και τη Μαριζέτα.
 
Να σας ζήσει Χρήστο και Τζένη να το δείτε όπως επιθυμείτε!
 
cyclades24.gr

Με απουσίες ο Παναιγιάλειος στο ματς της χρονιάς με την Ερμιονίδα.

Πρόβλημα στον άσο 

Το μέλλον του στην κατηγορία θα παίξει κατά μεγάλο ποσοστό σε λίγη ώρα  (17:30) ο Παναιγιάλειος. Η «μαύρη θύελλα» υποδέχεται την Ερμιονίδα και δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο, ώστε την τελευταία αγωνιστική να «κλειδώσει» την παραμονή στα Ψαχνά. Οι «μελανόλευκοι» περιμένουν από τους οπαδούς στήριξη, ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν για τον τεχνικό, Παναγιώτη Γκουτσίδη.
Συγκεκριμένα, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί ποιος εκ των Αθανασόπουλου, Μπαλτιμά θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ δεδομένα εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Ουρτάδο, ο Σανδραβέλης που ταλαιπωρείται από αιμάτωμα και ο τραυματίας Ακπαρίδης. Αμφίβολη η συμμετοχή και του Φουρτάδο, αν και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να δώσει το «παρών».

9η Αγωνιστική (7/6/15)
Παναιγιάλειος -  Ερμιονίδα 
Επισκοπή - Αχαρναϊκός  
Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα 

Η Βαθμολογια

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
23
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
18
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
17
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
17
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
12
ΕΠΙΣΚΟΠΗ
1