Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ




Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Νομό Κορίνθου, επισκέφθηκε σήμερα στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.
Κατά την έναρξη της συνάντησής τους είχαν τον παρακάτω διάλογο:


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Ξέρω πως αγαπάτε και την περιοχή μας και τους ανθρώπους της, οπότε και μόνο το ότι είστε ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες της Πατρίδας μας, εμείς σας εμπιστευόμαστε και δεν σας κρύβουμε ότι περιμένουμε πολλά. Τα υπόλοιπα είναι του Θεού και των ανθρώπων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Θέλησα να σας επισκεφτώ για να εκπέμψω το μήνυμα της ευχαριστίας προς την Εκκλησία σε αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας, που δοκιμάζεται ο λαός μας. Θέλω να αναδείξω το έργο της Εκκλησίας, την προσπάθεια που κάνετε ώστε να υπάρχει κοινωνική συνοχή, αγάπη και χριστιανική αδερφοσύνη, όπως κηρύσσεται από εσάς τους Ιερωμένους. Γι’ αυτό, με σεβασμό έρχομαι Σεβασμιότατε να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας. Ξέρω και την πολύ καλή δράση της δικής σας Μητρόπολης, ξέρω την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για όλους τους πολίτες, οι οποίοι -πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες- είναι οι άνθρωποι για τους οποίους πρέπει να παλέψουμε. Με αυτές τις σκέψεις ήρθα να ζητήσω την ευλογία σας.