Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις! Ο Πάνος Καμμένος δεν δέχεται τη συμφωνία αλλά θέλει να παραμείνει στην κυβέρνηση


Το απόλυτο πολιτικό χάος προκάλεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος μετά τη σύσκεψη που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, καθώς με τις δηλώσεις του ουδείς κατάλαβε εάν παραμένει στην κυβέρνηση ή αποχωρεί.

Ο κ. Καμμένος αφού κατηγόρησε τους δανειστές για πραξικόπημα, ξεκαθάρισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπορούν να συμφωνήσουν με μία τέτοια συμφωνία που φέρνει νέα δεδομένα, μιλά για 50 δισεκατομμύρια εγγυήσεις της ελληνικής περιουσίας, μιλά για διατάξεις αλλαγών νόμων και αναφέρεται σε πλήρη κατάρρευση ακόμα και συνταγματικών αξιών.

Το γεγονός πως ο κ. Καμμένος δήλωσε πως δεν θα δεχθεί αυτή τη συμφωνία προκάλεσε εύλογες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για το εάν θα παραμείνει ή όχι στην κυβέρνηση και εκεί ξεκίνησε το μυστήριο με τον Πάνο Καμμένο να μην απαντάει ευθέως αλλά με γρίφους.

Το μόνο που αρκέστηκε να δηλώσει ο κ. Καμμένος ενδεικτικό των πολιτικών διαβουλεύσεων που συμβαίνουν αυτή την ώρα, πως δεν θα παραμείνει σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού με εκείνους που ενώ ο πρωθυπουργός διαπραγματευτόταν σκληρά, εκείνοι τα έδιναν όλα.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος κατονόμασε συγκεκριμένα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη κατηγορώντας τους πως ήταν αυτοί που έλεγαν στον κ. Τσίπρα να τα δώσει όλα, προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ.

newsit.gr