Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Στο Ζευγολατιό δεν έφτασαν τα γκολ του Μυργιώτη , ο αποκλεισμός ήρθε στο τέλος

http://www.peloponnisosnews.gr/wp-content/uploads/2015/03/telikos-kipelou-1.jpg
Τελικά η προσπάθεια του Κυπελλούχου Κορινθίας, Α. Ο. Ζευγολατιού, να βρεθεί στους «8» του Κυπέλλου Ερασιτχενών Ελλάδος, έληξε άδοξα. Τα γκολ του  Μάκη  Μυργιώτη δεν ήταν αρκετά για την ομάδα της Βόχας να της δόσουν την πρόκριση, καθώς ηττήθηκε 3-4 από τον Αστέρα Περάματος, με τέρμα του Ρηγάκη που δέχθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Τρεις φορές πήραν προβάδισμα οι Βοχαϊτες, με ισάριθμα γκολ του Μυργιώτη, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.
Όλα ξεκίνησαν ιδανικά, καθώς στο 11’ ο Μυργιώτης ανατράπηκε από τον Κουδουνάκη, με τον επιθετικό του ΑΟΖ να εκτελεί το πέναλτι που υποδείχθηκε από τον κ. Νταουλα και να σημειώνει το 1-0.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν και στο 2-0 με κοντινή κεφαλιά του Μυργιώτη και πάλι, μετά από σέντρα του Μπούκη και πήραν σημαντικό προβάδισμα, για τη νίκη.
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Αστέρας Περάματος μείωσε 2-1 με σουτ του Ιβάν Ρούσεφ, μπαίνοντας και πάλι στη διεκδίκηση του ματς.
Με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση, καθώς ο Ταμάμης αστόχησε σε πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι τοη Μητσόπουλου, σε παράβαση που υποδείχθηκε, μετά από χέρι του Παληού.
Όμως η Κρητική ομάδα δεν τα παράτησε και στο 54’ έφτασε στο 2-2 με διαγώνιο σουτ του Αντιασβίλι, βάζοντας «φωτιά» στην αναμέτρηση.
Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες προσπάθησαν για ένα γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα, με τους γηπεδούχους στο 85’ να κερδίζουν νέο πέναλτι, αυτή τη φορά σε ανατροπή του Παληού από τον Νικηφόρο, μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του ποδοσφαιριστή του ΑΟΖ, με τους γηπεδούχους να ζητούν και αποβολή του τερματοφύλακα του Αστέρα, κάτι που δεν έγινε όμως. Ο ρέφερι της αναμέτρησης, δέχθηκε τις έντονες και όχι κόσμιες διαμαρτυρίες των παικτών των φιλοξενούμενων, χωρίς να αποβάλλει κάποιον, όπως και θα όφειλε.
Ο Μάκης Μυργιώτης ανέλαβε την εκτέλεση, σημείωσε το 3-2 μέσα σε αποθέωση, αλλά πριν προλάβουν οι γηπεδούχοι να χαρούν το γκολ, ο Ταμάμης πέτυχε το 3-3, «παγώνοντας» το γήπεδο του Ζευγολατιού.
Και ενώ όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα οδηγούταν στην παράταση, στο 92’ μετά από σέντρα του Ταμάμη, ο Ρηγάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-4, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του και αφήνοντας με την ομάδα του Ζευγολατιού με την πίκρα, καθώς προσπάθησαν, πάλεψαν, άγγιξαν μια ακόμα επιτυχία, αλλά τελικά έφυγαν από το γήπεδο ηττημένοι, έχοντας κάνει ακόμα μια καλή εμφάνιση όμως.
Πλέον ο ΑΟ Ζευγολατιού, στρέφεται στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα Δερβενίου, όπου η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Γιάννης Δουβίκας): Μητσόπουλος, Παληός, Αντωνόπουλος Χ., Αυγέρης, Αντωνόπουλος Π. (60’ Ντόκο), Σπυρόπουλος, Παινέσης, Καραΐνδρος Γ. (94’ Δανιήλ Ε.), Μυργιώτης, Μπούκης, Καραΐνδρος Δ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Γ. Λυρώνης – Μ. Στεφανάκης): Νικηφόρος, Μοσχονάς, Κουδουνάκης, Γεωργόπουλος, Άννι (32’ Μ. Ζερβός), Η. Χνάρης, Αντιασβίλι (94’ Σκουλούδης), Μουρατίδης, Ταμάμης, Ρούσεφ, Ματαραγκάσι (73’ Ρηγάκης)
 
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΖ
ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Ζ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ "7", ΤΟ "9", ΤΟ "10"(ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ) ΚΑΙ Ο "ΑΝΕΜΟΣ" ΜΑΣ "ΤΡΥΠΗΣΑΝ" ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ. ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.Ζ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΑΡΟΤΙ Η "ΕΞΕΔΡΑ" ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΗ ΑΠΟ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΩΤΕΣ 
-ΤΙΣΣΕΣ, ΒΟΧΑΙΤΕΣ, ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ........

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ
             ΓΕΩΠΟΝΟΣ