Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Η Στάη έρχεται... μαζί με τις εκλογές

10171830_653602168044426_8420291562231351892_n 

Στο πρόσωπο της Έλλης Στάη, η ιδιοκτησία του Mega ποντάρει την εύλογη προσδοκία για ανάκαμψη του τηλεοπτικού σταθμού που συνδέθηκε με την πρωτοκαθεδρία στον τομέα της ενημέρωσης, ακόμη και τη διαμόρφωση των πολιτικών εξελίξεων, από το ξεκίνημα κιόλας της λειτουργίας του Μεγάλου Καναλιού.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι η συμφωνία των δυο πλευρών έχει “κλειδώσει”, και η χαρισματική παρουσιάστρια θα βρεθεί και πάλι σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων από τις αρχές Δεκεμβρίου, αυτή τη φορά σε ρόλο σχολιάστριας δίπλα στον Γιάννη Πρετεντέρη, με ορατή την επιδίωξη να ενισχυθεί η εικόνα της Μαρίας Σαράφογλου, που θα συνεχίσει να κρατάει τα ηνία του δελτίου.
Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πλέον αρκετές δεκαετίες στον χώρο της τηλεόρασης, η Έλλη Στάη έχει αποδείξει ότι δεν αφήνεται στη… συνήθεια, ούτε εφησυχάζει. Ήταν άλλωστε η μόνη από τα “μεγάλα ονόματα” της ελληνικής δημοσιογραφίας που επένδυσε νωρίς στο διαδίκτυο, με το ellispoint, ενώ σήμερα η καινούρια προσπάθειά της, το thetoc.gr, κατάφερε μέσα σε ελάχιστους μήνες να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί.
Είναι επίσης βέβαιο ότι με την παρουσία της Έλλης Στάη στο δελτίο ειδήσεων, το Mega επιχειρεί upgrade σε ποιότητα και διείδυση ανάλυσης των πολιτικών εξελίξεων, κάτι που κρίνεται απολύτως απαραίτητο, όχι μόνο επειδή οδεύουμε… λαχανιασμένοι για πρόωρες εκλογές στις αρχές του 2015, αλλά και καθώς ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος σηκώνει μέχρι σήμερα μόνος του το βάρος του πολιτικού σχολιασμού, μοιάζει εξαιρετικά φθαρμένος, και προκαλεί πληθωρισμό αντιδράσεων, κυρίως λόγω της φιλοκυβερνητικής στάσης του.

ysterografa.gr