Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Η μεγάλη ανατροπή με Στάη στο Mega

Elli-Stai

Η Πόπη Τσαπανίδου, η Μαρία Σαράφογλου και η Σία Κοσιώνη, με τη συγκεκριμένη σειρά, φάνταζαν μέχρι πρότινος ως οι επικρατέστερες για τη διαδοχή της Όλγας Τρέμη στη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.
Όπως ωστόσο αναφέρουν οι πάντα καλά ενημερωμένες “Τυπολογίες”, μια φήμη που αρχικά έμοιαζε να κινείται στη σφαίρα της φαντασίας, δείχνει τις τελευταίες ώρες να κερδίζει έδαφος.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ λοιπόν, η πλευρά του ιδιοκτήτη του “Έθνους” Γιώργου Μπόμπολα φέρεται να προκρίνει την υποψηφιότητα της Έλλης Στάη για τη διαδοχή της Όλγας Τρέμη.
Η έμπειρη παρουσιάστρια, με μακρά και πετυχημένη διαδρομή στον χώρο της τηλεόρασης, δημιούργησε τους τελευταίους μήνες το “thetoc.gr” στο διαδίκτυο, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεται τις εξελίξεις της εποχής, και την καταλυτική δυνατότητα παρέμβασης που προσφέρει πλέον το διαδίκτυο.
Η Έλλη Στάη διαθέτει προφανώς την ικανότητα να διαχειριστεί με περίσσευμα επαγγελματισμού και αποτελεσματικότητας την επιχείρηση “επιστροφής” του Mega στην πρώτη θέση της τηλεθέασης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, και να οπτικοποιήσει ένα διαφορετικό ύφος, που μοιάζει να έχει ανάγκη το κανάλι της Μεσογείων

ysterografa.gr