Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Γιώργος Γκιώνης: "Πολλά συγχαρητήρια ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ για την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ...Αγγίξατε τις καρδιές όλων μας…Μας κάνατε υπερήφανους!"

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης με δήλωσή του  απευθύνει :

"Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική διάκριση της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ και την άνοδό της στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία....
Το τρίπτυχο που αποτελείται από Διοίκηση-Προπονητικό επιτελείο-Ποδοσφαιριστές ύστερα από πολυετή και σωστά δομημένη προσπάθεια τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, πέτυχε τον στόχο του κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους και ευτυχισμένους.
      Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι ο κύριος κορμός των αθλητών που αποτελούν την ομάδα προέρχονται από τις Ακαδημίες της,  και αυτό από μόνο του δίνει μεγαλύτερη αξία στο γεγονός.
      Αποδείξατε με τον αγώνα σας ότι η δύναμη της θέλησης και της προσήλωσης στον στόχο, υπερνικά όλα τα εμπόδια και οδηγεί σε υπερβάσεις.
      Η αγάπη και το «πιστεύω» σε αυτό που κάνατε, σας έδωσε τη δύναμη να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να επιτύχετε, με τη βοήθεια των πιστών Φιλάθλων, αυτόν τον άθλο!
Αγγίξατε τις καρδιές όλων μας…
Μας κάνατε υπερήφανους!"

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

Επίσης η Δημοτική Αρχή και ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Κώστας Λογοθέτης, με αφορμή την άνοδο του Α.Ο. Λουτρακίου στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, θα ήθελαν να συγχαρούν θερμά όλους τους συντελεστές της ομάδας, οι οποίοι χάρισαν στιγμές υπερηφάνειας στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.