Image Hosted by ImageShack.usΜε το δεξί ξεκίνησε ο Αστέρας Δερβενίου το πρωτάθλημα νέων, μιας και νίκησε τον Ηρακλή Λεχαίου στο γήπεδο «Κώστας Βυζάς» με σκορ 3 – 0.
Ο Αστέρας ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, ιδίως στο α’ μέρος, όπου πέτυχε και τα τρία του τέρματα. Καθοδηγούμενος από τους Μερκούρη και Ν. Καλυτέρη, που δέσποζαν στο χώρο του κέντρου, βρέθηκε πολύ νωρίς, στο 4’ να προηγείται με τέρμα που πέτυχε ο Μερκούρης, όταν πήρε το ριμπάουντ σε προσπάθεια του Σεφέρη. Στο 14’ ο Λιθοξόου πέτυχε τέρμα μετά από μακρινό φάουλ (φέρει ευθύνη ο αντίπαλος τερματοφύλακας) και στο 20’ ο Σεφέρης από δεξιά, με προσωπική ενέργεια, πέτυχε το 3 – 0. Σε όλο το α’ μέρος η εστία του Αστέρα δεν κινδύνεψε καθόλου, μιας και το πολύ καλό παιχνίδι των Ψαρού και Λιθοξόου κρατούσε μακριά από τον τερματοφύλακα Μουτάφη τους επιθετικούς του Ηρακλή.
Το β’ μέρος κύλισε με τους παίκτες του Αστέρα να διαχειρίζονται το χρόνο μιας και είχαν ασφαλές προβάδισμα στο σκορ. Μετά το 20λεπτο όμως οι παίκτες του Ηρακλή, με καλύτερη φυσική κατάσταση, βρέθηκαν πολλές φορές σε θέση βολής, αλλά ο Μουτάφης με εξαιρετικές προσπάθειες κράτησε την εστία του ανέπαφη, πραγματοποιώντας πέντε τουλάχιστον εξαιρετικές αποκρούσεις και απέσπασε το θαυμασμό συμπαικτών και αντιπάλων.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μουτάφης, Κανελλόπουλος, Μελισσαρόπουλος, Ψαρρός, Λιθοξόου, Δήμας, Ν. Καλυτέρης, Μερκούρης, Λάτσινος, Σεφέρης, Αθ. Καλυτέρης (42’ Χιωτέλης).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων:
 
1ος όμιλος
Ολυμπιακός Άσσου - Κύψελος 0-1
Αγ. Θεόδωροι - Πανσολυγειακός 1-0
ΑΟ Λουτράκι - Πήγασος 8-1
Κόρινθος ’06 - Ισθμιακός 3-1
ΡΕΠΟ: Σολωμός
2ος όμιλος
Απέσσας - Πέλοπας 3-1
Ηρακλής Ξυλ. - Παννεμεατικός 5-0
Αστέρας Δερβ. - Ηρακλής Λεχ. 3-0
Ακαδ. Λεχαίου - Ελλάς Βέλου 0-3 α.α
Με καλό θέαμα και αρκετά γκολ ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο (12-13/10) τα πρωταθλήματα Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Κορινθίας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
Τα φαβορί επιβεβαίωσαν τη δυναμική τους και ξεκίνησαν με εύκολες νίκες.
1ος όμιλος
Κύψελος - Τενεάτης 4-0
ΑΟ Λουτράκι - Ατρόμητος Χιλ. 9-0
Αγ. Γεώργιος - Κόρινθος 0-7
Σαρωνικός - Πήγασος 1-4
 
2ος όμιλος
Απέσσας - Πέλοπας 0-3 α.α.
Ακαδ. Λεχαίου - Ελλάς Βέλου 1-6
ΡΕΠΟ: Ηρακλής Ξυλ., Αστέρας Δερβ.

 

.