Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

"Αφεντικό" της Κρήτης ο Πλατανιάς – ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-3


Ο Πλατανιάς πήρε ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο από τον ΟΦΗ, τον νίκησε με 3-1 στο Γεντί Κουλε και ξέφυγε και ξέφυγε 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσαν να φανταστούν οι παίκτες του Αναστασιάδη που είδαν τον Μονιάκη να στέλνει με εντυπωσιακό τρόπο στα δίχτυα της ομάδας του, μόλις 90 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Παπάζογλου σπατάλησε σημαντική ευκαιρία στο 14΄ όταν έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.
Ο Πλατανιάς ήταν αποτελεσματικός στο πρώτο μέρος αφού στη δεύτερη ευκαιρία του στον αγώνα, στο 22' σημείωσε το δεύτερο γκολ του. Μετά από εξαιρετική συνεργασία του Ναζλίδη και του Κάλαϊτζιτς η μπάλα έφτασε στον Γιάννου και ο πώην επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το σοκ από το δεύτερο τέρμα του Πλατανιά και απειλήθηκαν και με τρίτο τέρμα ως τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά είχε 4 τελικές προσπάθειες στα πρώτα πέντε λεπτά και στο 49' ο Σαρ έβαλε και πάλι στο ματς την ομάδα του με κοντινό σουτ.
Στο 63' ο Μπούρμπος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και ο Μαραγκουδάκης στο 83' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος (84' Κανούλας), Ιωαννίδης (27' Ζορμπάς και στο 87' ο Ζαχαράκης), Περογαμβράκης, Σόουζα, Μπούρμπος.
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονζάλες, Δημήτρης, Ποτουρίδης, Καστελς, Κάλαϊτζιτς, Γιάννου (67' Μαραγκουδάκης), Δέντσας (54' Στόλερ), Αναστασάκος, Ναζλίδης, Αγκιλέρα (90' Μιρτσέτα).

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Εοί 22 αγώνων)

1. Ολυμπιακός47-1357
2. Αστέρας Τρίπολης31-1541
3. ΠΑΟΚ30-1540
4. Ατρόμητος22-1637
5. ΠΑΣ Γιάννενα20-1831
6. Λεβαδειακός17-2129
7. Ξάνθη18-1928
8. Πανθρακικός22-2526
9. ΟΦΗ25-3026
10. Παναθηναϊκός22-2326
11. ΑΕΚ18-2226
12. Πανιώνιος23-3025
13. Πλατανιάς20-2724
14. Αρης 20-3222
15. Βέροια15-2720
16. Κέρκυρα11-2817

 

Έρχεται ο Γάλλος Πρόεδρος - Le Figaro: Η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο

«Για τον Ολάντ, η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο» αναφέρει σε δημοσίευμά της η Le Figaro
          
Ο τίτλος «Για τον Ολάντ, η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο» συνοδεύει το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro για την αυριανή επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, στην Αθήνα. Και παρ΄ ότι το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό «να γυρίσει την πλάτη στο Φρανσουά Ολάντ διότι «εκπροσωπεί εκείνα τα συμφέροντα που τσακίζουν τα δικαιώματα των Γάλλων εργαζομένων», ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος σύμφωνα με το δημοσίευμα της Le Figaro έχει μεταξύ άλλων, στόχο να στείλει ένα «μήνυμα εμπιστοσύνης στους ξένους επενδυτές ένας από τους στόχους της επίσκεψης είναι να απευθύνει ο Γάλλος πρόεδρος «ένα μήνυμα εμπιστοσύνης στους ξένους επενδυτές, τώρα που οι μεταρρυθμίσεις αρχίζουν να δίνουν καρπούς».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τόσο οι προσπάθειες των Ελλήνων για να ορθοποδήσει οικονομικά η Ελλάδα, όσο και εκείνες του Φρανσουά Ολάντ για να αποφευχθεί η έξοδος της χώρας από το ευρώ, το περασμένο καλοκαίρι, δεν πήγαν χαμένες. Στο δημοσίευμα αναφέρονται εκτιμήσεις και απόψεις του προεδρικού περιβάλλοντος που αναγνωρίζει ότι «η θεραπεία λιτότητας που υποβλήθηκε από την τρόικα ήταν μεν σκληρή... η κατάσταση όμως βελτιώθηκε. Η πραγματική υποτίμηση έχει αγγίξει πλέον τις τιμές, επιτρέποντας την αύξηση των εξαγωγών».
Όπως υπογραμμίζεται, το περιβάλλον του Ολάντ εκτιμά πως «η Ελλάδα μπήκε πλέον στην τροχιά της ανάπτυξης». Σύμφωνα με τη Le Figaro, ο Γάλλος πρόεδρος θα συνοδεύεται από περιορισμένη αντιπροσωπεία επιχειρηματιών, αυτών που έχουν ήδη σχέσεις με την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η Γαλλία θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα μέσω της εμπειρίας της και της τεχνογνωσίας της σε διάφορους τομείς, όπως για παράδειγμα στον εκμοντερνισμό του κράτους.
Το άρθρο πληροφορεί ότι «η γαλλική κυβέρνηση θέλει επίσης να προτείνει ένα σχέδιο συνεργασίας που να βασίζεται στο δανεισμό δύο φρεγατών για την αναζήτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αιγαίο» και καταλήγει λέγοντας πως «ο Φρανσουά Ολάντ ποντάρει στην Ελλάδα….μακροπρόθεσμα».

eklogika.gr

1 χρόνο παράταση στην κάλυψη ανέργων - 830.000 άνεργοι στον ΟΑΕΔ (Ιανουάριος)

1 χρόνο παράταση στην κάλυψη ανέργων  -  830.000 άνεργοι στον ΟΑΕΔ (Ιανουάριος)Το απελπιστικό σημείο στο οποίο βρίσκεται η αγορά εργασίας στην Ελλάδα επιβεβαιώνεται εκ νέου από τα στοιχεία τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα, ο ΟΑΕΔ, σχετικά με τους άνεργους που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του. Σύμφωνα με τα στοιχεία οι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ άνεργοι ανήλθαν σε 829.787 άτομα τον Ιανουάριο, αριθμός ο οποίος είναι κατά 4,04% μεγαλύτερος σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, όταν οι άνεργοι έφταναν τους 797.578. Στο μεταξύ για έναν χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου του 2014 αναμένεται να παραταθεί η ασφαλιστική κάλυψη των ανέργων που έληξε στις 31/12/2012, με νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή εντός των επομένων ημερών. Το νομοσχέδιο αναμένεται να περιλαμβάνει ευνοϊκές ρυθμίσεις για ανέργους και συνταξιούχους, καθώς, επίσης, και την εφαρμογή του ηλεκτρονικού συστήματος «Αριάδνη», με το οποίο θα γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι παράνομες συντάξεις που μέχρι τώρα εισέπρατταν περίπου 50.000 άτομα. Οι αλλαγές που έρχονται είναι...

 

Δημοπρατείται εντός τετραμήνου η σιδηροδρομική γραμμή Ροδοδάφνη - Ρίο

Πάτρα: Δημοπρατείται εντός τετραμήνου η σιδηροδρομική γραμμή Ροδοδάφνη - Ρίο Καλά νέα και για το έργο Πείρου Παραπείρου
Δημόσια έργα, συνολικής αξίας μισού δισ. ευρώ, δημοπρατήθηκαν και συμβασιοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα είπε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλογιάννης. Όπως δήλωσε σε συνέντευξη τύπου σήμερα ο κ. Καλογιάννης, όλα τα μεγάλα έργα της χώρας κινούνται μέσα στο πλαίσιο των χρονοδιαγραμμάτων 
Παράλληλα, η κυβέρνηση βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κομισιόν και τις τράπεζες για να «ξεκολλήσουν» τα έργα στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους και ευελπιστεί ότι αυτό θα γίνει την άνοιξη.
«Η ελληνική οικονομία δείχνει ήδη εμφανή σημάδια σταθεροποίησης και επανεκκίνησης», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, η κατάσταση που παρέλαβε η κυβέρνηση τον Ιούνιο του 2012 ήταν δραματική: Οι οδικοί άξονες που υλοποιούνται με συμβάσεις παραχώρησης ήταν σταματημένοι από τις αρχές του 2011.
Επιπλέον, υλοποιούνται, είπε ο κ. Καλογιάννης ολοκληρώνεται το έργο της ύδρευσης της Πάτρας από τους ποταμούς Πείρο και Παραπείρο.
Παράλληλα, προωθούνται δημοπρατήσεις και συμβασιοποιήσεις για το επόμενο τετράμηνο έργων προϋπολογισμού 2,4 δισ. ευρώ.
Στα έργα αυτά, περιλαμβάνεται το μεγάλα σιδηροδρομικά έργο, στο τμήμα Ροδοδάφνη - Ρίο.
Αναφορά έκανε και στα έργα κατασκευής/αναβάθμισης νοσοκομείων στην Πάτρα, την Τρίπολη και άλλα.
Σχετικά με τα έργα προτεραιότητας του ΕΣΠΑ, ο κ. Καλογιάννης είπε ότι από το σύνολο των 181 έργων τα 36 εκτελούνται από το υπουργείο Ανάπτυξης.

thebest.gr

ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ:Περιμένω μεγάλο σεισμό

Μετά τις σεισμικές δονήσεις των τελευταίων ωρών, εκ των οποίων οι δύο σημαντικές της τάξεως των 5 Ρίχτερ που σημειώθηκαν στην θαλάσσια περιοχή της Δυτικής Ελλάδος, κάποιες άλλες μικρότερες στην περιοχή της Φλώρινας κ.λ.π. το «Earthquake-now» επικοινώνησε με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Άκη Τσελέντη.
Οι χθεσινοί σεισμοί των 5 Ρίχτερ είναι μεν ανεξάρτητοι μεταξύ τους, αλλά προειδοποιεί ότι μέσα στο 2013 κατά την γνώμη του θα υπάρξει ένας ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα επειδή έχει συσσωρευτεί μεγάλη ενέργεια.
Μάλιστα, υπενθύμισε ότι η πολιτεία πρέπει να επαγρυπνεί πάντα και να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα, αλλά και οι πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα αντισεισμικής προστασίας στα σπίτια τους

 korinthostv.blogspot.gr

Ελεύθερος αφέθηκε ο νεαρός αγρότης...είχε συλληφθεί την Παρασκευή στο μπλόκο του Βέλου (video)


Ελεύθερος αφέθηκε, ο νεαρός αγρότης που είχε συλληφθεί την Παρασκευή στο μπλόκο του Βέλου, μαζί με 3 συναδέλφους του.
Ο νεαρός είχε κρατηθεί το Σαββατοκύριακο στην αστυνομική διεύθυνση της Κορίνθου, προκειμένου να γίνει σήμερα η αυτόφωρη διαδικασία.
Στο προαύλιο των δικαστηρίων ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί συνάδελφοι του που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου..!


korinthostv.blogspot.gr

Εριξε πρόστιμο στην Μαργαρίτα ο Πνευματικός!!!


Προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η μητέρα του Γ. Παπανδρέου, Μαργαρίτα, καθώς ο Δήμος Κορινθίων της επέβαλε πρόστιμο για πολεοδομικές παραβάσεις στο περιβόητο παραθαλάσσιο «Κτήμα Μαργαρίτα» έξω από την Κόρινθο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το αρμόδιο τμήμα της Πολεοδομίας έκανε ελέγχους και διαπίστωσε παραβάσεις επιβάλλοντας πρόστιμα ύψους 25.000 ευρώ.

korinthostv.blogspot.gr

Ιστορική χειραψία Σαμαρά - Μητσοτάκη

Ιστορική χειραψία Σαμαρά - Μητσοτάκη
Από στενοί συνεργάτες, ορκισμένοι «εχθροί». Οι σχέσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά απέχουν από το να χαρακτηριστούν... ευθύγραμμες. Από στενοί συνεργάτες με καθημερινή επικοινωνία έγιναν δύο ξένοι υπό συνθήκες που είναι γνωστές σε όλους.
Από το 1993 μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν είχε ποτέ κάνει χειραψία με τον Αντώνη Σαμαρά. Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι απέφευγαν ακόμη και να εμφανιστούν στις ίδιες εκδηλώσεις.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε στη ΝΔ, της οποίας αναδείχθηκε πρόεδρος, και εξελέγη στη θέση του πρωθυπουργού.
Η θυγατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αρχικώς αποχώρησε από τη ΝΔ για να δημιουργήσει δικό της κόμμα, αλλά πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 εντάχθηκε και πάλι στη ΝΔ.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σημερινό ιστορικό στιγμιότυπο της χειραψίας του Αντώνη Σαμαρά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο πολιτικοί συνομιλούσαν έπειτα από περίοδο δέκα ετών. Είχε προηγηθεί επικοινωνία τους τον Μάιο του 2012, όταν ο κ. Σαμαράς είχε τηλεφωνήσει στον κ. Μητσοτάκη για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του για το θάνατο της συντρόφου της ζωής του Μαρίκας Μητσοτάκη.

eleftheriaonline.gr

Ποδοσφαιρικό τουρνουά στην Αγγλία… για τη θέρμανση ελληνικών σχολείων

images.watchit.gr
Οι Έλληνες σπουδαστές του Πανεπιστημίου του Λιντς στην Αγγλία, είχαν την ιδέα της διοργάνωσης ενός ποδοσφαιρικού τουρνουά, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των ελληνικών δημόσιων σχολείων που δεν έχουν πετρέλαιο.
Πιο συγκεκριμένα, Έλληνες φοιτητές, κάποιοι από τους οποίους είναι μέλη του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός», διοργάνωσαν στο πανεπιστήμιο του Λιντς ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά με τη συμμετοχή σπουδαστών απ’ όλο τον κόσμο, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη θέρμανση των σχολείων της χώρας μας.
Στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Δεσμός για τα σχολεία», η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς έγιναν 44 αγώνες με περισσότερους από 170 παίκτες, ενώ πολλοί ήταν και οι εθελοντές που βρέθηκαν σε ρόλους διαιτητών, φωτογράφων και υπεύθυνων καθαριότητας γηπέδων. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Μποτσουάνα.
«Από την πρώτη στιγμή έως την τελευταία όλα ήταν όπως τα ονειρευόμασταν. Ελπίζουμε αυτό να ήταν ένα έναυσμα για όλους τους Έλληνες του εξωτερικού, ώστε να δραστηριοποιηθούν και να προσφέρουν οτιδήποτε στην πατρίδα μας και σε όσους έχουν ανάγκη», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο 21χρονος, Κυριάκος Κυριακόπουλος, εκπρόσωπος του “Δεσμού” και φοιτητής στο τμήμα Μηχανολόγων – Μηχανικών του πανεπιστημίου του Λιντς.

ysterografa.gr

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά έρευνα και τιμωρία του Δ. Γιαννακόπουλου!


dimitris+giannakopoulosΤην διενέργεια έρευνας και την επιβολή τιμωρίας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την συμπεριφορά του στο ματς πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ ζητάει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Με έγγραφό της προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε την διενέργεια έρευνας για την συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο ματς πρωταθλήματος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, αλλά και την επιβολή τιμωρίας σύμφωνα με τους προβλεπόμενους νόμους.
Διαβάστε περισσότερα στο sport.gr

“Ξέσπασμα” Βαρθολομαίου κατά της Τουρκίας

Ecumenical-Patriarch-Bartholomeu
Μεγάλη έκταση στα τουρκικά ΜΜΕ προσέλαβε η συνέντευξη την οποία παραχώρησε στη “Μιλιέτ” ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος. Ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας “ξέσπασε” κατά της αντιμετώπισης από την τουρκική κυβέρνηση, με επίκεντρο τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την θρησκευτική και εκπαιδευτική ελευθερία των Ελλήνων της Πόλης.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για το γεγονός ότι παρά τις υποσχέσεις και τις σχετικές εξαγγελίες δεν έχει ανοίξει ακόμη η Θεολογική Σχολή της Χάλκης, σχολιάζοντας με νόημα ότι “δεν είναι εύκολο να κατανοηθεί το γεγονός πως σε μια σύγχρονη Τουρκία παραμένει κλειστό για 42 χρόνια ένα φυτώριο επιστημονικής γνώσης.
Ιδρύθηκε μια Επιτροπή, εμείς όμως το πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο. Το Πατριαρχείο δεν έχει εκπρόσωπο, δεν έχει φωνή, λες και δεν είμαστε εμείς οι συνομιλητές, οι ενδιαφερόμενοι”, σημειώνει με νόημα ο κ. Βαρθολομαίος.

ysterografa.gr

Πρόσκληση για την εκδήλωση παρουσίαση​ς των δράσεων για την τουριστική προβολή της Περιφέρεια​ς Πελοποννήσ​ου


Ένταξη έργου στο ΕΣΠΑ: Αναβάθμιση Βιολογικού Καθαρισμού Σπάρτης

Το Καστόρι αποκτά βιολογικό καθαρισμό! | Καστόρειο - Λακωνίας - News | Scoop.it
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Πελοποννήσου υπέγραψε, στο πλαίσιο της πρόσκλησης Νο 22 του ΔΕΠΙΝ- Πελοποννήσου», την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση από το ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 του έργου «Προμήθεια – Εγκατάσταση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση Βιολογικού Καθαρισμού Σπάρτης», συνολικoύ προϋπολογισμού με ΦΠΑ 999.805,50 €» με Φορέα Υλοποίησης  & Φορέα για την διενέργεια των πληρωμών τη ΔΕΥΑ Σπάρτης.
Η προτεινόμενη Πράξη αποτελείται από 1 υποέργο και αφορά στην Προμήθεια και Εγκατάσταση του αναγκαίου εξοπλισμού για την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού Σπάρτης.
Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει
v  εγκατάσταση φυγοκεντρικής αφυδάτωσης της λάσπης,
v  εγκατάσταση συστήματος UV για την απολύμανση των καθαρών,
v  ειδικό σύστημα αφαίρεσης αφρών από τις δεξαμενές καθίζησης,
v  πρόσθετο μετρητικό εξοπλισμό- δειγματολήπτες,
v  νέο σύστημα τηλεμετρικού ελέγχου της μονάδας και αντικατάσταση των ηλεκτρικών πινάκων με τοποθέτηση ρυθμιστών στροφών για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του αερισμού,
v  προσθήκη αναδευτήρων στις ζώνες αερισμού και
v  νέο φωτομετρικό αναλυτή για το εργαστήριο.
Το έργο έχει ήδη μελετηθεί από την Τ.Υ. της ΔΕΥΑΣ και η μελέτη έχει εγκριθεί και παραληφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Σπάρτης.
Η Προμήθεια θα υλοποιηθεί σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη και Τεύχη Διαγωνισμού Προμήθειας κατ’ εφαρμογή του ΠΔ 59/2007.
Πρόκειται για την προμήθεια και εγκατάσταση όλου του αναγκαίου εξοπλισμού για την λειτουργική και ενεργειακή αναβάθμιση της Εγκατάστασης λόγω και της προβλεπόμενης αύξησης της ποσότητα των εισερχόμενων λυμάτων από τα κατασκευαζόμενα και προγραμματισμένα νέα δίκτυα αποχέτευσης.

Καράογλου: Υπέρ της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο

Μετά τον πρώην αντιπρόεδρο Θόδωρο Πάγκαλο, και ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θόδωρος Καράογλου τάχθηκε, με δηλώσεις του στο Real fm, υπέρ της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο.
«Είμαι αντίθετος στις απολύσεις, γιατί ήδη υπάρχουν τεράστια θέματα με την ανεργία στη χώρα μας. Είμαι όμως και υπέρ της άρσης της μονιμότητας στο δημόσιο. Αυτό βέβαια είναι θέμα του Συντάγματος», είπε.
Για την επίθεση στην «Ελληνικός Χρυσός»
Για την επίθεση στις Σκουριές Χαλικιδικής ανέφερε ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της γενετικό υλικό και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες. «Είναι λογικό να υπάρχουν αντίθετες απόψεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να επιβάλλει με τα όπλα την άποψή του», ανέφερε ο κ. Καράογλου.
Με πληροφορίες από enikos.gr

aytodioikisi.gr
 

Πειθαρχικά: Ορίσθηκαν, 11 μήνες μετά, τα μέλη για το Διοικ. Μεταρρύθμισης

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε με το «μπλόκο» υπουργών, δικαστικών, με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή (11 μήνες μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου) η συγκρότηση του πρωτοβάθμιου κοινού πειθαρχικού συμβουλίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και των φορέων του, δηλαδή: α) το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.), β) το Εθνικό Τυπογραφείο και γ) το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.).
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:
1.Κωνσταντίνα Γκαβαρδίνα, Πρωτοδίκη ΔΔ του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Γεράσιμο Κοκκίνη, Πρωτοδίκη ΔΔ του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.
2.Κωνσταντίνο Κυριόπουλο, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Μέλος, με αναπληρώτρια την Αγγελική Βενάρδου, Δικαστική Αντιπρόσωπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
3.Σπυρίδων Ντουντουδάκη, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μέλος, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Χροναίο, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών.
Γραμματέας ορίζεται η Ευθυμία Φώτου, μόνιμη υπάλληλος του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ., με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Διοικητικού του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ., με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Χαρακοπούλου, μόνιμη υπάλληλο του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ., με βαθμό Δ’ του κλάδου ΠΕ Διοικητικής Οργάνωσης, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Διοικητικού του Υ.ΔΙ.Μ.Η.Δ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ

aytodioikisi.gr

Σε ποιους δήμους θα γίνουν 1.200 προσλήψεις στις κοινωνικές δομές

Σε 1.200 προσλήψεις (διοικητικοί υπάλληλοι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές,γιατροί, φαρμακοποιοί, γεωπόνοι, και προσωπικό καθαριότητας) σε επτά κοινωνικές δομές (Κοινωνικά Παντοπωλεία, τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων, τα Κοινωνικά Φαρμακεία κτλ.) προχωρούν οι δήμοι μέσω του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται είτε στους δήμους είτε στις συνεργαζόμενες με τους ΟΤΑ μη κυβερνητικές οργανώσεις, προκειμένου να μάθουν για τις διαδικασείς και την προθεσμία υποβολής των δηλώσεων.
Αναλυτικά οι θέσεις:

Το παιδικό κορινθιακό πρωτάθλημα

ΑΟ Λουτρακίου και Ηρακλής Ξυλοκάστρου θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κορινθίας. Οι δύο ομάδες βρίσκονται με + 8 βαθμούς επικεφαλείς στους δύο ομίλους και δίνουν ραντεβού για το τελικό,του πρωταθλήματος.
Ο αήττητος ΑΟ. Λουτρακίου πήρε 2-0 το ντέρμπι κορυφής εκτός έδρας με τους Αγίους Θεοδώρους, ενώ ο Ηρακλής  Ξυλοκάστρου έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή Λεχαίου.
Στο"ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" στο Δερβένι ο Αστέρας Δερβενίου ανεδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 - 1 , ενώ στο Συνοικισμό η Κόρινθος '06 επεβλήθηκε με 4 - 2  στο τοπικό ντέρμπι επί του Κύψελου Κορίνθου.  Η Δάφνη Εξαμιλίων έχασε στην έδρα της με 1 - 2 από τον ΠΑΣ Κένια, όπως και η Κόρινθος με το βαρύ 2 - 6 από την Ελλάδα Βέλου. 
Με το συντριπτικό 8 - 2 ο Πέλοπας Κιάτου συνέτριψε τον Ολυμπιακό Άσσου, ενώ ο ανεβλήθηκε ο αγώνας του Ατρομήτου Χιλιομοδίου με τον Πανσολυγειακό.
Εκτός έδρας αγώνα στα "χαρτιά" κέρδισε ο Παννεμεατικός επί του Σπαθοβουνίου, όπως τέλος και ο αγώνας Απέσσας Χαλκίου επί του Άρη Αρχαίας Κορίνθου

1ος όμιλος
15η αγωνιστική
ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 0-3 α.α.
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06 - ΚΥΨΕΛΟΣ 4-2
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 1-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ αναβ.

Η βαθμολογία

1
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
15
70-8
45
2
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
15
41-12
37
3
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
15
46-23
31
4
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
15
43-37
26
5
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
15
43-18
25
6
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
14
23-33
20
7
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
14
31-40
13
8
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
15
16-52
12
9
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
15
22-55
9
10
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
15
4-61
-6


2ος όμιλος
14η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡ. - ΑΠΕΣΣΑΣ 0-3 α.α.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 2-6
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ. - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧ. 0-0
ΠΕΛΟΠΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 8-2
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΕΧ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. 1-1
 
Η βαθμολογία
( Σε 14 αγώνες)
 
1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
57-10
37
2
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΕΧΑΙΟΥ
55-19
29
3
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
42-15
29
4
Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
44-15
23
5
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
44-25
23
6
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
39-27
22
7
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
39-40
21
8
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
25-56
10
9
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
26-78
9
10
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
4-90
-6

Η Χρυσή Αυγή απασχολεί (και) τον Ολάντ

Μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία καταγράφουν σήμερα τα “Νέα” καθώς, μερικές ώρες πριν από την επίσημη επισκεψή του στην Ελλάδα, ο Γάλλος Πρόεδρος παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μητρόπουλο.
Francois-Hollande-Antonis-SamarasΟ πολιτικός που νίκησε τον Νικολά Σαρκοζί και πέρασε ως οικοδεσπότης την είσοδο των Ηλυσίων Πεδίων, ενώ μερικούς μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2012 κανείς δεν τον υπολόγιζε σοβαρά στο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Γαλλίας, αναγνωρίζει ότι ο ελληνικός λαός αναγκάστηκε να υποστεί μεγάλες θυσίες, για να διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Παράλληλα, ο Φρανσουά Ολάντ προσφέρεται να “βάλει πλάτη” και επιχειρηματικά η Γαλλία στην προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας μέσω επενδύσεων, τονίζοντας με έμφαση ότι έρχεται για να προσφέρει τη στήριξή του στη χώρα μας.
Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η αναφορά του Φρανσουά Ολάντ στη Χρυσή Αυγή, και την άνοδο ακραίων δυνάμεων στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω της σημερινής κρίσης. Σε σχετική ερώτηση του Δημήτρη Μητρόπουλου, ο οποίος κατονομάζει τη Χρυσή Αυγή, ο Φρανσουά Ολάντ δίνει την παρακάτω απάντηση:
“Η άνοδος των ακραίων δυνάμεων απαντάται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Εκεί όπου η κοινωνική απόγνωση, η ανεργία, μπορούν να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από δημαγωγούς που θέλουν τη ρήξη με την Ευρώπη και επιθυμούν να προσδιορίζουν τον ξένο ως εχθρό.
Είναι μια ανυπόφορη οπισθοδρόμηση. Ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμηθούν αυτοί οι πειρασμοί είναι να είμαστε αδιάλλακτοι στον αγώνα εναντίον του ρατσισμού, αλλά επίσης να είμαστε αποφασισμένοι να ξανακερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης”, επεσήμανε ο Φρανσουά Ολάντ.

ysterografa.gr

Βαρειά ήττα στην έδρα της για τη Λυκοποριά, έχασε από την Πουλίτσα

‎Μέσα στο γήπεδό της Βαρειά ήττα με σκορ  2-5 υπέστει η Λυκοποριά από την ομάδα της Πουλίτσας μέτα απο μια πολύ κακή εμφάνιση. Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας της Δυτικής Κορινθίας μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ...ήταν το χειρότερο σκορ στο φετινο πρωτάθλημα για την ομάδα μας. Ευτυχώς η κατάταξη παραμένει η ίδια μετά την ήττα του Ζευγολατιού... Ελπίζουμε όλοι να ξεπεραστεί η σημερινη ημέρα γρήγορα και να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας!!

Με την εντυπωσιακή νίκη της η Δάφνη Πουλίτσας, έφτασε τους 35 βαθμούς και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για άνοδο στην Α2 Κατηγορία.
Οι παίκτες του Νίκου Κοσκολέτου άνοιξαν το σκορ με τον Λαμπρόπουλο Π. (15’), για να ισοφαρίσουν δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι με τον Σταύρου.
Στο 25’ ο Δελής σημείωσε το 1-2 και στη συνέχεια πήρε το … όπλο του ο Κωνσταντίνου, ο οποίος αρχικά πέτυχε το 1-3 στο 35’, το οποίο και ήταν το αποτέλεσμα του α’ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πάλι ο Κωνσταντίνου σκόραρε για το 1-4 (60’), ενώ στο 75’ ολοκλήρωσε το χατ – τρικ του, ανεβάζοντας το σκορ, στο 1-5.
Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες της Λυκοποριάς, ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-5 και πάλι με τον Σταύρου.
Οι φιλοξενούμενοι γενικά ήταν πολύ ανώτεροι και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα, αν ήταν πιο προσεκτικοί.
ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Ντρέτσα, Παλαιολόγου, Κανακάρης, Μούγιος (60’ Κασκαράς), Λύρας, Τοτόνης, Ευσταθίου, Παπαμεντζελόπουλος, Σταύρου, Κάσσιος (70’ Σιετής), Λαγόγιαννης (70’ Χαραλάμπης)
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ: Μητσόπουλος, Λαμπρόπουλος Μ., Μπάρκα, Γκογκάκης, Μάρκου, Βασιλόπουλος, Μπάρας (75’ Παπουτσής), Λαμπρόπουλος Π. (60’ Παπαδημητρίου), Κωνσταντίνου, Χελιώτης (70’ Μουλόπουλος), Δελής

Την ευκαιρία να ξεπεράσει τη Λυκοποριά στη βαθμολογία έχασε ο ΑΟ Ζευγολατιού, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από τον ΑΠΕΣΣΑ Χαλκίου, σε ένα δυνατό ματς γεμάτο πάθος.
Οι παίκτες του Γιώργου Χαρίτου ήταν πολύ καλά … διαβασμένοι και δεν άφησαν τους γηπεδούχους να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Το γκολ της νίκης σημείωσε στην επανάληψη ο Ματζώρος, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» μετά από επέμβαση του Νικολού σε σουτ του Χασανλάρι και «έγραψε» το 0-1. Ο ΑΠΕΣΣΑΣ είχε και σουτ στο δοκάρι με τον Ντενίζ Χασανλάρι, ενώ η ομάδα του Ζευγολατιού έφτασε κοντά στο γκολ λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, αλλά οι αμυντικοί του Χαλκίου απομάκρυναν σχεδόν πάνω στη γραμμή, προσπάθεια του Νάκου.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κ. Χωρέμη , ο Άρατος Βασιλικού επιβλήθηκε του Ασπροκάμπου με 2-1, αν και οι φιλοξενούμενοι ειδικά στο α’ μέρος είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Πιο συγκεκριμένα οι Μπίζιος, Σαρασέλι και Ράλλης σπατάλησαν τις όποιες καλές στιγμές τους παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα σε μια από τις λίγες επιθέσεις τους οι γηπεδούχοι να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Χωρέμη και ενώ η μπάλα βρήκε και σε σώματα αντιπάλων για να καταλήξει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κόντο.
Στην επανάληψη, ο Άρατος ισορρόπησε και πίεσε για ένα δεύτερο γκολ που ουσιαστικά θα «κλείδωνε» τη νίκη, κάτι που κατάφεραν και πάλι με τον Χωρέμη, ο οποίος νίκησε για 2η φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 2-0.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωστούρου, μετά από παράβαση που κέρδισε ο νεαρός Τσαμαδός.Ο Άρατος ολοκλήρωσε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μακάρωφ.

Β2΄ Κατηγορια
19η αγωνιστική
ΤΑΡΣΙΝΑ ‘97 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ 3-0 α.α.
ΑΡΑΤΟΣ ΑΟ - ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 2-1
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ -  ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 3-0 α.α.
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΑΠΕΣΣΑΣ 0-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 0-3 α.α.
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ -   ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ 2-5
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ 0-0
ΡΕΠΟ ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ

H βαθμολογία

1
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
17
51-12
45
2
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
18
58-22
40
3
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
18
39-13
38
4
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ
18
40-18
35
5
ΤΑΡΣΙΝΑ '97
18
36-14
34
6
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
18
49-18
33
7
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
17
37-24
32
8
ΑΡΑΤΟΣ
17
39-35
21
9
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
17
31-32
21
10
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
18
36-26
20
11
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
18
38-51
20
12
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
17
19-57
10
13
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ
17
10-47
0
14
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖΙΚΩΝ
17
16-69
-2
15
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ
17
9-60
-8

Β1' Κατηγορία
Στις νίκες επέστρεψε η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου, μετά την επικράτησή της με 3-0 επί του Αγιάννη και παρέμεινε στην 2η θέση του Α’ Ομίλου, της Β’ Κατηγορίας, ενώ συντριπτική ήταν η Κόρινθος '06 που συνέχισε τον κάλπασμό της με τπν εκτός έδρας νίκη της με το καταιγιστικο 1 - 6 επί των Νέω Αστεριών Λουτρακίου. Τέλος ο Μαψός και Άγιος Γεώργιος μοίρασαν τους βαθμούς με το ισόπαλο 1 - 1
1.

9η αγωνιστική
ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡ. - ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06 1-6
ΑΟ ΜΑΨΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 1-1
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1-3
ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 0-3 α.α.
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 2-5
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ 1-3
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ.ΚΛ. - ΣΟΦΙΚΟ ‘05 1-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣ. - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 3-0

Η Βαθμολογία
(Σε 19 αγώνες)

1
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06
71-14
53
2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.
50-16
43
3
Α.Ο ΜΑΨΟΥ
48-22
40
4
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
50-29
36
5
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
34-30
36
6
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
54-30
35
7
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
44-25
34
8
ΣΟΦΙΚΟ '05
33-45
29
9
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
42-42
28
10
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
41-40
24
11
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
33-35
24
12
ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
35-50
21
13
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
31-55
15
14
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
23-49
12
15
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.
29-69
7
16
ΠΓΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
5-72
-10