Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Πέτρος Τατούλης, «Παραδίδουμε μέτωπο καθαρής παραλίας στην Κυνουρία»



https://lh3.googleusercontent.com/-eGJQpOft950/TirDvub6QhI/AAAAAAAAMhA/AYr5YX0lojA/s0/big2beach.jpg 
«Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο έργο για μια περιοχή με σημαντική αγροτική παραγωγή, αλλά και διαρκώς αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την έγκριση της ΜΠΕ του βιολογικού του Λεωνιδίου και πρόσθεσε ότι με την παρέμβαση αυτή σε συνδυασμό με τους βιολογικούς στον Τυρό και σε άλλες περιοχές της παραλιακής Κυνουρίας, παραδίδουμε ένα μέτωπο καθαρής παραλίας από λύματα.
«Μοχθήσαμε ιδιαίτερα για το σημερινό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε να συμπεριληφθεί στην εκτέλεση του έργου η ευθύνη λειτουργίας και συντήρησης του έργου στον ανάδοχο προκειμένου να το καταστήσουμε πιο λειτουργικό» δήλωσε ο κ. Τατούλης και εξήρε το επίπεδο συνεργασίας με τη Δημοτική αρχή της Νότιας Κυνουρίας.
Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Ιωάννης Μαρνέρης, αναφέρθηκε στη σημασία του έργου για την ανάπτυξη της περιοχής στον αγροτικό και στον τουριστικό τομέα και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για τη συνεργασία προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο.