Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=40fc3ecc9e&view=att&th=14174db4251b1938&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8jwSnQG1R5bBsQuUL9P8qf&sadet=1380647441454&sads=b010YeYmHLuaOdAHEnA02RhQj_s
 
Με πράξεις αλληλεγγύης και συμβολισμού τίμησε, σήμερα, η Νέα Δημοκρατία την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Πρόσφερε σε πέντε ηλικιωμένους το «κόκκινο κουμπί» έκτακτης ανάγκης, με το οποίο τους δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιούν σε περίπτωση ανάγκης ένα σύστημα προστασίας, προκειμένου να μπορέσουν να ζουν δίχως το άγχος της μοναξιάς σε περίπτωση κινδύνου. Οι συμβολικές προσφορές έγιναν σε πέντε περιοχές της χώρας. Στα Μέγαρα Αττικής, το Κιλκίς, την Πέλλα, τις Σέρρες και τη Δράμα.
Το κόκκινο κουμπί σε συμπολίτη μας στα Μέγαρα παρέδωσαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος κ. Αθανάσιος Μπούρας.
Αμέσως μετά, ο κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, παραδώσαμε σήμερα πέντε κόκκινα κουμπιά, κουμπιά επείγουσας ανάγκης, σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται για να αισθάνονται πιο ανεξάρτητοι και πιο ασφαλείς.
Είναι μια συμβολική κίνηση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “ΣΤΗΡΙΖΩ”.
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι μας, η στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα».