Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Σκληρή κριτική Τζήμερου σε ΣΥΡΙΖΑ. (Τ)ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑ

Σκληρή κριτική με ανάρτησή του στο facebook κάνει ο Θάνος Τζήμερος πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά στο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της επίθεσης στο Γερμανό πρόξενο, τη σύλληψη συνδικαλιστών και την κάλυψή τους από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Διαβάστε όλο το κείμενο που ανέβασε ο κ.Τζήμερος με τίτλο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑ
Συνδικαλιστές - ανάμεσά τους ένας δάσκαλος - χτυπούν τον Γερμανό πρόξενο. Παρένθεση: Κάποτε σε αυτή τη χώρα οι εκπρόσωποι των ξένων, ακόμα και των εχθρών, ήταν σεβαστά πρόσωπα. Το ξεχάσαμε, με τον δάσκαλο πρώτο επιλήσμονα. Κλείνει η παρένθεση. Σήμερα ο Γερμανός πρόξενος εκπροσωπεί όσους ακόμα μας δανείζουν και: α) μας ακούν να συζητάμε (μετά από 4 χρόνια ύφεσης) για το αν θα πρέπει να απολύσουμε όσους έχουν καταδικαστεί για απάτες κατά του Δημοσίου β) βλέπουν τις λίστες με πιθανούς φοροφυγάδες να χάνονται από ΟΛΟΥΣ όσοι τις έπιασαν στα χέρια τους γ) μαθαίνουν ότι οι Δήμοι, τα άντρα της τοπικής διαφθοράς, αρνούνται να εφαρμόσουν τον Νόμο.
Παρ' όλα αυτά συνεχίζουν να μας δανείζουν. Και οι συνδικαλιστές χτυπούν τον εκπρόσωπό τους γιατί ζητάν προφανώς να μας δανείσει περισσότερα τα οποία θα είναι και αγύριστα καθώς δεν θέλουν ούτε ο μισθός τους, ούτε ο αριθμός τους να μειωθεί. Γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς, οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι βλέπουν ότι ο "Έλληνάρας" είναι μια ανίατη ασθένεια και μηχανεύονται τρόπους να απαλλαγούν από το κακό που τους έτυχε ελέω Καραμανλή και Ζισκάρ και, αναπάντεχα, σε μια από τις λίγες στιγμές που η νομοθεσία λειτουργεί, συλλαμβάνονται οι βιαιοπραγήσαντες. Δεν επανορθώνεται ο παγκόσμιος διασυρμός, αλλά κάτι είναι κι αυτό.
Και τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ζητά την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων για την επίθεση στον Γερμανό Πρόξενο με την αιτιολογία ότι είναι συνδικαλιστές! Καταδικάζει τις «προκλητικές συλλήψεις»! Αλλά, Δούρου και Στρατούλης αρνούνται να καταδικάσουν τις επιθέσεις! Κι αυτό είναι κόμμα που διεκδικεί την εξουσία! Κι αυτοί είναι πολιτικοί που βρίσκονται στο κοινοβούλιο και απαρτίζουν το νομοθετικό σώμα, έχοντας ορκιστεί υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους!
 www.logia-starata@blogspot.com