Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Αναρχικός ο δολοφόνος της Πάρου
Ο εκτελεστής της Πάρου ανήκει στην ένοπλη πτέρυγα της άκρας      αριστεράς, η οποία εδώ και δεκαετίες δολοφονεί εν ψυχρώ αθώους      Έλληνες πολίτες. Παρ' ότι ο δράστης ήταν πασίγνωστος στις Αρχές      και είχε επανειλημμένως προσαχθεί για υποθέσεις τρομοκρατίας,      κυκλοφορούσε ελεύθερος για να διαπράττει ληστείες και δολοφονίες.      Η οργάνωση "Πυρήνες της φωτιάς" είναι αυτή που το 2009 κατέστρεψε      με βόμβα μεγάλης ισχύος τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην      Αθήνα.

Ο διαδικτυακ​ός φίλος της Δούρου και του Στρατούλη
Απ’ ότι φαίνεται ο δολοφόνος της Πάρου Αναστάσιος Θεοφίλου διέθετε      και προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με το καλλιτεχνικό      ψευδώνυμο Tassios Thita. Είχε και δικό του ιστολόγιο      (paranoiriko.blogspot.com) όπου δημοσίευε ιδεολογικά και      λογοτεχνικά κείμενα. Μέχρι και φανταστική συμπλοκή με τα ΕΚΑΜ είχε      συγγράψει, με τον κεντρικό ήρωα – που μάλλον ταυτίζεται με τον      συγγραφέα – να… γαζώνει αστυνομικούς με ούζι, ενώ παράλληλα      αναλύει τις φιλοσοφικές του ανησυχίες σε γκόμενα του      αντιεξουσιαστικού χώρου.     
 Το πιο ενδιαφέρον σημείο της υπόθεσης αφορά δύο από          τους διαδικτυακούς του φίλους, τα προβεβλημένα στελέχη και          βουλευτές του Σύριζα Στρατούλη και Δούρου. Πράγματι        στα προσωπικά προφίλ και των δύο στο facebook φιγουράρει ως        φίλος ο Tassios Thita. Δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη απόδειξη        για την ταύτιση απόψεων μεταξύ ένοπλης και κοινοβουλευτικής        αριστεράς. Την επόμενη φορά που θα μιλήσουν οι Συριζαίοι για        οτιδήποτε να θυμηθούν πρώτα τα παιδιά τους (Βούτσης) και τα        διαδικτυακά φιλαράκια τους (Θεοφίλου). Όλα τα ρεμάλια της άκρας        αριστεράς, που εδώ και δεκαετίες έχουν αιματοκυλίσει την        ελληνική κοινωνία, διαπρέποντας σε ληστείες και δολοφονίες.
 Από κόμμα των αφγανών και των πακιστανών, τώρα ο Σύριζα        γίνεται και επισήμως κόμμα των τρομοκρατών. Και στις δύο        περιπτώσεις μιλάμε για δολοφόνους Ελλήνων πολιτών, που δεν        κρύβουν την αγάπη τους για τη συμμορία της Κουμουνδούρου. Ο        πρόεδρος των πακιστανών ευχαρίστησε δημόσια προ ημερών τον        Σύριζα λίγο πριν απειλήσει τους Έλληνες με τζιχάντ. Ο εκτελεστής        της Πάρου δεν έκρυψε ποτέ την  αγάπη του για τα δύο κολλητά        στελέχη του Τσίπρα. Δεν είναι τυχαίο πως όλους αυτούς τους        ενώνει ένας ακόμη κοινός τόπος, το απόλυτο μίσος για τους        Έλληνες και κυρίως τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής
Συριζαίος τρομοκράτη​ς
Οπαδός του Σύριζα είναι τελικά ο εκτελεστής της Πάρου και μάλιστα      θεωρεί ανίκανο τον ελληνικό λαό επειδή δεν εξέλεξε τον Τσίπρα      πρωθυπουργό. Σε περίπτωση πρωτιάς του Σύριζα μάλιστα, ο εν λόγω      τρομοκράτης θα ζητούσε να μετατραπεί ο... φόνος ακροδεξιών σε      πλημμέλημα!
Ποια μέτρα δεν έλαβε ο Στουρνάρας
Φτώχεια, ύφεση και ανεργία οι άμεσες συνέπειες των νέων μέτρων.      Καμία πρόβλεψη για αναδιάταξη της εθνικής μας παραγωγής, που θα      εξασφαλίσει νέες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες και θα οδηγήσει      μεσοπρόθεσμα στο πολυπόθητο πρωτογενές πλεόνασμα

Για τις συναντήσει​ς Σαμαρά με Μέρκελ-Ολά​ντ
Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τους δανειστές οφείλει να βασιστεί      στις εξής αρχές: δεν εκχωρούμε την εθνική μας κυριαρχία, δεν      ξεπουλάμε τον εθνικό μας πλούτο και κατοχυρώνουμε πρωτίστως την      ευημερία του ελληνικού λαού.     

Φυλάκιση των εμπρηστών, διώξεις για όσους δεν πράττουν το καθήκον τους
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής και      του Ελληνικού Στρατού, οι φωτιές καίνε ανεξέλεγκτα την ελληνική      γη, αποδεικνύοντας ότι η πολιτεία μας είναι ανοχύρωτη απέναντι σε      κάθε απλή ή ασύμμετρη απειλή. Να επιβληθούν άμεσα βαρύτατες ποινές      στους εμπρηστές και να διωχθούν όσοι παράγοντες δεν έπραξαν στο      μέγιστο το καθήκον τους αυτές τις κρίσιμες ώρες.
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Γραφείο Τύπου