Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Κάντε …κλικ για να δικαιωθεί η Σφαγή του Διστόμου!

Tην Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 10 πμ ο Πρόεδρος του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης
ανακοινώνει την απόφαση του δικαστηρίου για τις Γερμανικές αποζημιώσεις του Διστόμου.

Το αίμα των 218 θυμάτων ( τα 57 ήταν παιδάκια και έφηβοι) του Διστόμου ,όπως και όλων των θυμάτων των Γερμανών, ζητά δικαίωση- και η δικαίωση είναι μια καταδικαστική απόφαση. Οχι για τα χρήματα ως υλική αποζημίωση .Αλλά γιατί μέσω αυτών μόνο οι Γερμανοί θα καταλάβουν ότι «πληρώνουν» ένα κάποιο τίμημα από τα πολλά που εκκρεμούν.

Οπως ο πολεμικές υλικές καταστροφές που απαιτούν αποζημιώσεις αλλά και η επιστροφή του κατοχικού δανείου – αιτήματα που έχουν βρει όλα μαζί , υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Εδώ, η ιστοσελίδα αυτή http://www.greece.org/blogs/wwii/) μας καλεί να υπογράψουμε – με ένα …κλικ – για όλα τα παραπάνω .WW-II German Reparations

Οι υπογραφές όλο και αυξάνουν και είναι τώρα πάνω από 115.000 από όλο τον κόσμο! Μέσα σε 12 ημέρες , χάρις και στην καμπάνια υποστήριξης της prionokordela.gr οι υπογραφές αυξήθηκαν κατά 23.000 !

Οι οργανωτές της καμπάνιας αναφέρουν ότι θα εκτιμήσουν την υπογραφή σας στο αίτημα που ζητά από την Γερμανική Κυβέρνηση να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και συνολικά τις πολεμικές επανορθώσεις. Ας δώσουμε λοιπόν το …ηλεκτρονικό μας παρών με ένα …κλικ! Και ας απαιτήσουμε από το Δικαστήριο της Χάγης ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ!