Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Μπόρατς - Παναθηναϊκός 1-1: Κόλλησε στην Βοσνία ο αδιόρθωτος Παναθηναϊκός

 pao-1 

Οι "πράσινοι" μπορεί να προηγήθηκαν με τον Τάσο Μπακασέτα στο πρώτο μέρος, αλλά οι παίκτες της Μπόρατς Μπάνια Λούκα βρήκαν τρόπο αντίδρασης και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1, στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας σε φάση ομίλων.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο παράταξε στην Βοσνία μία ενδεκάδα με συνολικά έξι αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Η πρώτη απειλητική στιγμή της αναμέτρησης

ΕΝΟΣ (1΄) ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ.. ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ το Σαββατοκύριακο

 Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Έξι παιδιά θα μεγαλώσουν χωρίς τους πατεράδες τους

Η Ε.Π.Σ. Κορινθίας, θέλοντας να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο νέων που βρήκαν τραγικό θάνατο, στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν στην μεγάλη φωτιά που έκαψε την δυτική Κορινθία, αποφάσισε να τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 5ης και 6ης Οκτωβρίου 2024 ως ελάχιστο φόρο τιμής

ΑΚΥΡΏΝΕΤΑΙ η Αιμοδοσία της Kυριακής 6-10-2024 στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΑΥΤΗΣ

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Φίλοι αιμοδότες.
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των πρόσφατων καταστάσεων που ζήσαμε και ζούμε με την πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή μας ΑΚΥΡΏΝΕΤΑΙ η Αιμοδοσία που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 6/10/2024 και θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθει.
 
ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ

Ολυμπιακός – Μπράγκα 3-0: Ερυθρόλευκη… καταιγίδα - Έτσι «απαντάει» ο Κυπελλούχος Ευρώπης!

 Ολυμπιακός – Μπράγκα 3-0: Έτσι «απαντάει» ο Κυπελλούχος Ευρώπης!  

Ένας πιεστικός και εντυπωσιακός Ολυμπιακός (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο) μετέτρεψε σε πάρτι τη βραδιά με την Μπράγκα, επικρατώντας με 3-0 και δίνοντας «απαντήσεις» σε όσους τον αμφισβήτησαν μετά από μία περίοδο που δεν γοήτευσε με τις εμφανίσεις του. Οι Πειραιώτες έχοντας σε τρελά κέφια τους Ελ Κααμπί, Ζέλσον και Ροντινέι, τους Έσε, Μουζακίτη και Τσικίνιο σε εξαιρετική βραδιά και τον Τζολάκη να κρατάει το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο σε δύο δύσκολες περιπτώσεις, πήραν την πρώτη τους νίκη στη League Phase του Europa League. Και μάλιστα την πήραν με εμφατικό τρόπο.

Κακοκαιρία Cassandra: Έρχεται με καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

 Κακοκαιρία Cassandra: Έρχεται με καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

 Βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Ιταλίας με τη μορφή της κακοκαιρίας «Cassandra» που θα εκδηλωθεί με βροχές και καταιγίδες, αναμένεται να απασχολήσει αρκετά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας από την Παρασκευή (04.10.2024) έως τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, οι περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Cassandra», θα είναι η Δυτική Ελλάδα, όπως επίσης και τα ανατολικά – βορειοανατολικά τμήματα της χώρας

Δημοσκόπηση MRB: Μάχη για 4 για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Πρώτη και με διαφορά η ΝΔ παρά την απαισιοδοξία των πολιτών

Δημοσκόπηση MRB: Μάχη για 4 για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Πρώτη και με διαφορά η ΝΔ παρά την απαισιοδοξία των πολιτών

 Τέσσερις υποψήφιοι είναι αυτοί που θα δώσουν τη μάχη μέχρι τέλους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Η δημοσκόπηση της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open δίνει προβάδισμα για τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ στον Νίκο Ανδρουλάκη και στον Χάρη Δούκα, ενώ από κοντά ακολουθούν και η Άννα Διαμαντοπούλου με τον Παύλο Γερουλάνο.

Στα υπόλοιπα ευρήματα της

Η κλήρωση του Κυπέλλου και ο… δρόμος μέχρι τον τελικό

  

Γνωστές έγιναν οι αναμετρήσεις για τα παιχνίδια της 5ης στροφής στο Κύπελλο Ελλάδας και για τον δρόμο μέχρι τον τελικό της 17ης Μαΐου, με την φάση των "8" να επιφυλάσσει μεγάλα παιχνίδια, καθώς υπάρχει πιθανότητα να διασταυρωθούν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τις αναμετρήσεις της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Να τονίσουμε πως όλα τα παιχνίδια από την φάση των “16” και έπειτα θα είναι διπλά (εντός και εκτός έδρας). Να θυμίσουμε πως απομένει ένα τελευταίο εισιτήριο της φάσης των “16” θα καθοριστεί μετά την αναμέτρηση της 4ης φάσης ανάμεσα στον Aστέρα Τρίπολης και την Καβάλα (9/10,15:00).

Εuropa League: 18 αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας – Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν και το ελληνικό ενδιαφέρον

  

Σήμερα Πέμπτη (3/10/24) η σειρά του Europa League, με την δεύτερη τι τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση να έχει 18 αγώνες, εκ των οποίων ξεχωρίζουν εκείνοι των Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

9 παιχνίδια άρχιαν στις 19:45, ενώ τα υπόλοιπα θα ξεκινήσουν στις 22:00, με το απόγευμα – βράδυ της ημέρας να είναι γεμάτο ποδόσφαιρο!

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Πόρτο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δυο ομάδες που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο αμφότερες στην 1η αγωνιστική δεν κατάφεραν να κερδίσουν!