Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΗΜΕΡΑ "ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ" τον Βασίλη Κυριάκου και τον Δημήτρη Σελέκο

 Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Έξι παιδιά θα μεγαλώσουν χωρίς τους πατεράδες τους

 Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Σε κλίμα οδύνης οι κηδείες του 35χρονου και του 40χρονου 

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (3.10.24) οι κηδείες του 40χρονου Βασίλη Κυριάκου και του 35χρονου Δημήτρη Σελέκου, που βρήκαν τραγικό θάνατο στη φωτιά στη Δυτική Κορινθία το βράδυ της περασμένης Κυριακής (29.9.24). Οι δύο άνδρες ήταν καλοί φίλοι και παγιδεύτηκαν μέσα στη φωτιά χωρίς να μπορέσουν να ξεφύγουν από τις φλόγες.

Η κηδεία του 40χρονου Βασίλη Κυριάκου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πίτσων όπου παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι του. Τραγική φιγούρα, η σύζυγος του 40χρονου που ήταν πατέρας τριών παιδιών. Συγκλονιστική σκηνή όταν η σύζυγος του 40χρονου περίμενε το φέρετρο στην είσοδο του Ιερού Ναού. 

H σύζυγος του Βασίλη Κυριάκου είχε μιλήσει πριν από λίγες ημέρες λέγοντας «Δεν πήγε να βοηθήσει μόνον τον κτηνοτρόφο» είχε πει, «αλλά όποιον είχε ανάγκη», συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της. «Του μίλησα για τελευταία φορά στις 09.30 και μου είπε ότι τον κυκλώνει η φωτιά, αλλά ότι ήταν δίπλα σε πυροσβεστικό όχημα, και έτσι με καθησύχασε. Μετά, έμαθα ότι δεν μπήκε μέσα και ότι αγνοείται».

Η κηδεία του 35χρονου Δημήτρη Σελέκου,, που ήταν πατέρας δύο παιδιών και η σύζυγός του περιμένει το τρίτο τους, τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Λυκοποριά παρουσία συγγενών του και εκατοντάδων φίλων του