Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Ακυρώνεται το debate Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα στην ΕΡΤ

 Ακυρώνεται το debate Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα στην ΕΡΤ 

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει κοινός τόπος, υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια και οδηγούμαστε στο να μην γίνει το debate, ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για την αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι ημέρες είναι πολύ λίγες, μέχρι την Κυριακή.

Σήμερα δεν μπορούσε να γίνει γιατί υπήρχε το Δημοτικό Συμβούλιο και έβαλε και ο κ. Ανδρουλάκης ομιλία στον Πύργο.

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η ομιλία του κ. Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη. Έγινε προσπάθεια από το επιτελείο του να αλλάξει, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι λοιπόν οδηγούμαστε στο να μη γίνει.

Στο ΠΑΣΟΚ, συνεχίζονται οι ζυμώσεις για τις συμμαχίες πριν από τις κάλπες της Κυριακής  Σειρά πήρε σήμερα η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη. Οι τρεις χαρακτήρισαν «σημαντική και αξιόλογη» τη συζήτηση αναμεταξύ τους και όπως είπε ο κύριος Ανδρουλάκης, αν και δεν έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, «όλα θα πάνε καλά».

Ο κύριος Δούκας από την πλευρά του είπε ότι «είναι αναγκαία μια σύνθεση απόψεων που έχουν να κάνουν με οποιαδήποτε τάση και ρεύμα».

Από την πλευρά της η Άννα Διαμαντοπούλου είπε ότι δεν επιζητά κάποιο ρόλο, αλλά θα είναι παρούσα την επόμενη μέρα και ζήτησε από τους πολίτες της πρώτης Κυριακής να πάνε να ψηφίσουν και τη δεύτερη Κυριακή «γιατί το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι μεγάλο».