Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

“Αθήνα, 20 χρόνια μετά” | Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο Καλλιμάρμαρο! - Η εμφάνιση-έκπληξη της Άννας Βίσση!

 Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο Καλλιμάρμαρο!

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε χθες σε μια μεγάλη εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο τους Ολυμπιονίκες και τους Παραολυμπιονίκες τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 όσο και στους Αγώνες στο Παρίσι φέτος, αλλά και την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου η οποία στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

“Αθήνα, 20 Χρόνια Μετά”, λοιπόν, όπως ονομαζόταν και η εκδήλωση, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε ξανά και να χειροκροτήσουμε πολλούς από τους πρωταγωνιστές εκείνων των περήφανων στιγμών για την Ελλάδα μας, τους οποίους βράβευσε τιμητικά η ΕΟΕ, αλλά και όλους όσους στήριξαν στην πραγματοποίηση των κορυφαίων Αγώνων που φιλοξένησε η χώρα μας, με πρώτους από όλους τους εθελοντές μας. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η

Μπέττυ Μαγγίρα και ο Χρήστος Φερεντίνος.

Φυσικά, σε μια εκδήλωση όπου θυμηθήκαμε ξανά τη χρυσή εποχή της σύγχρονης Αθήνας και τις ένδοξες στιγμές της Ελλάδας, 20 χρόνια μετά, δεν θα μπορούσε να λείψει το “Νούμερο Ένα” της Eurovision, η δική μας Έλενα Παπαρίζου, η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού το 2005 στο Κίεβο, η οποία έφερε για πρώτη φορά την Eurovision στη χώρα μας! Η μοναδική Έλενα ερμήνευσε ζωντανά τιμώντας τους Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, Πρωταθλητές και Εθελοντές μας το νικητήριο τραγούδι μας “My Number One”.

Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο Καλλιμάρμαρο:

 
 

Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου, η οποία ερμήνευσε το νικητήριο τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision 2005, το “My Number One”, μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της μοναδικής Άννας Βίσση, η οποία το 2004 είχε τραγουδήσει στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. 

Η κορυφαία σταρ έγινε “ένα” με τους αθλητές και τους εθελοντές και τραγούδησε μαζί τους στο τέλος της βραδιάς, θυμίζοντας κάτι από εκείνη την τελετή λήξης!

 


Πηγή: gpstomusic.gr