Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Δύο ταινίες απόψε (Past Lives και Anyone But You) στο Δημοτικό θερινό Κινηματογράφο του Δερβενίου «Το Διάλειμμα»

 ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι: ΔΕΡΒΕΝΙ: Την Κυριακή 14 Ιουλίου  ξεκινά τις προβολές του ο θερεινός κινηματογράφος "Το διάλειμμα"

Γιά ακόμα μία χρονιά, ( 18η ), ο Δημοτικός θερινός Κινηματογράφος του Δερβενίου «Το Διάλειμμα» , είναι και αυτό το καλοκαίρι κοντά σας , όπως κάθε χρόνο, με  ποιοτικές ταινίες από την παγκόσμια και ελληνική παραγωγή, σύγχρονες και επανεκδόσεις καθώς και πολλές  παιδικές ταινίες μεταγλωττισμένες στα ελληνικά.. 

Σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024  ο Δημοτικός θερινός Κινηματογράφος του Δερβενίου θα προβάλει 2 ταινίες .

 Η πρώτη ταινία επαναπροβάλλεται  για δεύτερη συνεχόμενη φορά  στις 9:00 μ.μ.. Πρόκειται για την

αισθηματική ταινία

Περασμένες ζωές (Past Lives) 2023, Διάρκεια: 105'


Σκηνοθεσία: Σελίν Σονγκ

Ηθοποιοί: Γκρέτα Λι, Τέο Γιο, Τζον Μαγκάρο

Δυο παιδικοί φίλοι που θα μπορούσαν να έχουν ερωτική σχέση στο μέλλον, λες κι η μοίρα τους το ‘χε γραφτό, χωρίζουν τους δρόμους τους όταν η οικογένεια εκείνης μεταναστεύει από τη Ν. Κορέα στον Καναδά. Δώδεκα χρόνια αργότερα, το Διαδίκτυο θα τους φέρει ξανά σε επαφή. Κι ακόμη δώδεκα χρόνια μετά, στο Facebook στα 35 τους, θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο, αντιμέτωποι με το… τι έχασαν;. Εκείνη ήταν παντρεμένη με έναν λευκό αμερικανό συγγραφέα. Εκείνος μόλις είχε χωρίσει από την κοπέλα του, αλλά ερχόταν στη Ν. Υόρκη για λίγες μέρες. Ένα ταξίδι που δεν έμελλε να είναι απλώς διακοπές. Γιατί το «In-Yun» (η μοίρα) δεν διακόπτεται ποτέ -τρέχει σε κύκλους, αλλάζει ζωές κι αιώνες, αλλά παραμένει δυνατό.

===

Η δεύτερη ταινία  που προβάλλεται  απόψε στις 11:00 μ.μ..και επαναπροβάλλεται και αύριο Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 στις 21:30 είναι  Ρομαντική κωμωδία

Λατρεύω να σε μισώ (Anyone But You) | 2023, Διάρκεια: 103' 


Σκηνοθεσία: Γουίλ Γκλακ

Ηθοποιοί: Σίντνεϊ Σουίνι, Γκλεν Πάουελ, Nτέρμοτ Μαλρόνεϊ 

H Μπέα, αιώνια φοιτήτρια νομικής, και ο Μπεν, 30άρης χρηματιστής, γνωρίζονται σε ένα νεοϋορκέζικο καφέ. Περνούν μια όμορφη πλατωνική βραδιά στο στούντιό του, μέχρι που εκείνη φεύγει βιαστικά το πρωί ενώ εκείνος κοιμάται. Δύο χρόνια μετά συναντώνται ξανά και αναγκαστικά σε ένα κλαμπ, με αφορμή τα σχέδια για τον επικείμενο γάμο της αδελφής της με την κολλητή φίλη του. Στην Αυστραλία θα τελεστεί το μυστήριο, συνεπώς θα πάνε όλοι, άρα και οι Μπέα και Μπεν, που θα πρέπει να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους για να μη χαλάσουν το χαρμόσυνο κλίμα, έως και να υποδυθούν το ζευγάρι στους συγγενείς.