Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Κόρινθος – Ν. Ανδρουλάκης: Η Πελοπόννησος μπορεί να τα καταφέρει

  

Την Κόρινθο επισκέπτεραι σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνηματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. Αρχικά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νίκο Σταυρέλη στο Δημαρχείο της Κορίνθου, όπου συζήτησαν διεξοδικά για τα προβλήματα της αυτοδιοικησης και συμφώνησαν στις νομοθετικές δυσκολίες και τις αγκυλώσεις στην υλοποίηση της Δημοτικής δράσης.

Ακολούθησε συνάντηση με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού και εκπροσώπους Παραγωγικών Φορέων. Αμέσως μετά κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ανδρουλάκη επισκεφθηκε την αγορά της Κορίνθου και συνομίλησε με τους πολίτες.

«Η Πελοπόννησος μπορεί να τα καταφέρει, μπορεί να γίνει η Τοσκάνη της Ελλάδας αρκεί να συνδυάσει τον τουρισμό με τον πρωτογενή τομέα. Τα δυο βασικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει είναι η λειψυδρία και η ενέργεια» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης απο την Κόρινθο.

Εν τω μεταξύ σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του Ελληνικού λαού και επισείει τον κίνδυνο της αστάθειας προσπαθώντας να εκβιάσει την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις ευρωπαϊκές εκλογές. Απάντηση στην αλαζονεία και την περιφρόνηση των μεγάλων προβλημάτων της Ελληνικής κοινωνίας είναι η ψήφος αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 9 Ιουνίου και στήριξη της Δημοκρατικής Παράταξης του ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει σοβαρή ισχυρή αντιπολίτευση που θα είναι η μελλοντική κυβέρνηση. Το μόνο χέρι που μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας απο το Μέγαρο Μαξίμου είναι το χέρι της Δημοκρατικής Παρατάξης“.