Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

ΔΗΛΩΣΗ Δημ. Σσυμβούλου Επαμεινώνδα Β. Κατσούλα για το Εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σύμπραξη ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Επαμεινώνδας B. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ Χειρουργός Οδοντίατρος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. 6945 770 074 ekatsoulas@gmail.com" 

Η ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, αδέσμευτη και χωρίς εξαρτήσεις δημοτική μας παράταξη με υποψήφιο Δήμαρχο το Φάνη Μπρακούλια δεν κατάφερε να επιτύχει το εκλογικό αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε.
Ευχαριστώ όλες τις φίλες και όλους τους φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους αναγνωρίζοντας την όποια προσφορά μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Μπορεί να είναι εικόνα 18 άτομα και κείμενο
Ευχαριστώ τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που δεν παρασύρθηκαν από το επικοινωνιακό παιχνίδι του φαίνεσθαι, του εντυπωσιασμού και της πληρωμένης προβολής και στήριξαν τη Σύμπραξη Ενεργών Δημοτών Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης .
Η συντονισμένη προσπάθεια καθιέρωσης ενός μίζερου και διχαστικού δίπολου στο Δήμο μας, από φαντάσματα του παρελθόντος που ανυπομονούν για ρεβανσισμούς και παλινορθώσεις, δυστυχώς έφερε αποτελέσματα.
Επικράτησαν με τη δύναμη του χρήματος και με τις πλάτες ισχυρών κομματικών παραγόντων, πρώην δημοτικών αρχόντων και συγγενικών προσώπων.
Ένα τέτοιο "νέο" αναπαλαιωμένο δίπολο επιφυλάσσει πολλά βάσανα για τους δημότες τα επόμενα χρόνια.
Ο Δήμος μας άξιζε μία καλύτερη τύχη.
Φάνη σ'ευχαριστώ για την συνεργασία μας και για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε μαζί.