Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστίρια δήλωση Ηλία Δούσκα υπ. δημοτικού συμβούλου με τους "Ορίζοντες Δημιουργίας" Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Δημιουργούμε μαζί για τον Δήμο που μας αξίζει! #stirizospiro #orizontesdimiourgias Δούσκας Ηλίας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Σπύρος Καραβάς Υποψήφιος Δήμαρχος"

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όσους με πίστεψαν , με στήριξαν με την ψήφο τους αλλά και σε όσους αφιέρωσαν έστω και ένα λεπτό από τον χρόνο τους για να με ακούσουν!!!!! Σας ευχαριστούμε γιατί με την ψήφο σας, δώσατε το δικαίωμα στους Ορίζοντες Δημιουργίας και τον Σπύρο Καραβά να διεκδικήσει την διακυβέρνηση του Δήμου μας σε μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση!!!! Στις 8 Οκτωβρίου ουσιαστικά επιλέξατε τους Προέδρους των Κοινοτήτων!!!! Στην εκλογική αναμέτρηση της 15ης Οκτωβρίου καλείστε να επιλέξετε αυτόν που θεωρείτε καταλληλότερο για Δήμαρχο έχοντας το πλεονέκτημα ανάλογα με την επιλογή σας να γνωρίζετε από πριν τους Δημοτικούς Συμβούλους που θα σας εκπροσωπήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο ,θα διεκδικήσουν για εσάς , αλλά και θα πάρουν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας!!!!!Είναι αυτονόητη η στήριξή μου στον Σπύρο Καραβά ο οποίος έχω την πεποίθηση ότι μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός Δήμαρχος, αλλά θα ήθελα να τονίσω επιπλέον ότι την 16η Οκτωβρίου δεν θα υπάρχουν νικητές και νικημένοι , απλώς θα έχουμε τον Δήμαρχο που επέλεξε η πλειοψηφία!!!!!! 

ΗΛΙΑΣ ΔΟΥΣΚΑΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ορίζοντες Δημιουργίας" με υποψήφιο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης,τον Σπύρο Καραβά,