Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Γλυφάδα: Εκκένωση τεσσάρων πολυκατοικιών την Πέμπτη πριν την εξουδετέρωση της βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Η μεταφόρτωση του  απέτυχε. Invalid response: RpcError

  1.  Εκκένωση τεσσάρων πολυκατοικιών, στην οδό Ευρυάλης στη Γλυφάδα, θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (26/10) πριν την επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας που βρέθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών που γίνονται για την ανάπλαση του Ελληνικού, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ισχύος 500 λιβρών. Την εξουδετέρωση της θα αναλάβει το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ).

Παράλληλα, κυκλοφορικές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο, σε τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος λόγω πραγματοποίησης της ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Α. Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 09:30 έως 11:30, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

- Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

Β. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21:00έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11:30.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.