Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Με οξύ εγκεφαλικό η σύζυγός του Σπύρου Φωκά μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο - Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα που ξέσπασε η καταστροφική πυρκαγιά στο Λουτράκι

 lilian_fwk 

Η φωτιά στο Καλαμάκι Κορινθίας πλησίασε το σπίτι που ζει ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του, Λίλιαν, με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν να το εγκαταλείψουν.

Την Τρίτη 18 Ιουλίου, η Λίλιαν Φωκά έκανε γνωστή τη μεταφορά του ηθοποιού στο νοσοκομείο, μετά από αναπνευστικά προβλήματα που του προκλήθηκαν από την αποπνικτική ατμόσφαιρα. Και ενώ ο Σπύρος Φωκάς αναρρώνει από τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν, η Λίλιαν Φωκά κατέρρευσε, λίγο αργότερα την ίδια μέρα, μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη, όπως αναφέρει η Espresso. 

Πιο συγκεκριμένα, στενό συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού είπε στην Espresso: «Η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στον Σπύρο και στην ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τους έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει και η ζωή τους από το άγχος».

Δεν έχει γίνει γνωστό, πότε υπέστη το εγκεφαλικό η Λίλιαν Φωκά. Η τελευταία ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Facebook, είναι ένα τραγούδι που ανέβηκε την Παρασκευή 21 Ιουλίου.