Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Συνάντηση του Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτου με την υπ. Βουλευτή ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος 

 Στα πλαίσια των επαφών της, ενόψει των επικείμενων εκλογών του Μαΐου η π. Βουλευτής και εκ νέου υποψήφια Βουλευτής Κορινθίας με το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής κ. Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη είχε , σήμερα, συνάντηση με τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου -Ευρωστινης κ.  Βλάση Τσιωτο και ενημέρωση για τα ζητήματα που είναι πρώτης προτεραιότητας. 

Για την συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Τσιώτο η κ. Γκέκη σημείωσε τα έξης

¨"Αυτονόητο να τα αναφέρω με την ευχή να μου δοθεί η δυνατότητα να πράξω άμεσα για την λύση τους .
1. Η αναγκαιότητα της χρηματοδότησης της κατασκευής της "Λιμνοδεξαμενής στην Ρίζα " 3.000.000.Μ3 που θα αρδεύσει 5.000 στρέμματα, θα βοηθήσει τις καλλιέργειες της περιοχής και θα ενισχύσει το εισόδημα των αγροτών.
2. Το μεγάλο ζήτημα της διάβρωσης των ακτών του Κορινθιακού το οποίο δυστυχώς εξελίσσεται συνεχώς ,και απειλεί την ασφάλεια και τις περιουσίες των κατοίκων .
Ειδικά στις ακτές της δυτικής Κορινθίας το φαινόμενο παρά τις επεμβάσεις τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει σταματήσει απεναντίας λόγω του αποσπασματικου χαρακτήρα των έργων ,έχει επιδεινωθεί.
Η Δυτική Κορινθία χρειάζεται πολλές και δυνατές φωνές !!!! 
Μπορούμε να αποκτήσουμε καλύτερη προοπτική!!!