Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Eurovision 2023: Σε αναμονή της απόφασης για την Ελληνική συμμετοχή εν μέσω… διαρροών!

 https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2023/01/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-2023-1.jpgΔεν πρέπει να βρισκόμαστε μακριά από τη στιγμή που θα μάθουμε τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision 2023! Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τρία τραγούδια προκρίθηκαν στην τελική φάση και αυτή τη στιγμή αξιολογούνται από την 7μελή επιτροπή της ΕΡΤ.

Οι συναντήσεις με τους καλλιτέχνες που είναι υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ξεκίνησαν την επομένη της επίσημης ανακοίνωσης της ΕΡΤ της τελικής τριάδας. Σε αυτές έγινε συνολική αξιολόγηση της πρότασης του καθενός και της ομάδας του καθώς και του project που θα παρουσιάσουν στη σκηνή της Eurovision.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τρείς συμμετοχές που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας είναι:

– Melissa Mantzoukis με το dance-pop τραγούδι “Liar” , που αναφέρεται στη γυναικεία ενδυνάμωση

– Victor Vernicos με την μπαλάντα “What They Say”, που έχει γράψει ο ίδιος και αναφέρεται στο άγχος και τη διαχείρισή του (Panik Records)

– Αντωνία Καούρη & Μαρία Μαραγκού στο pop-rock ντουέτο “Shout Out”  με έντονο κοινωνικό μήνυμα (Minos EMI)

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας, η επιτροπή δεν έχει ακόμα οριστικοποιήσει την απόφασή της, κάτι που αναμένεται να γίνει από μέρα σε μέρα και να ακολουθήσει η ανακοίνωση του εκπροσώπου μας, πιθανόν τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:ogaegreece.com