Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 0-0: «Νερόβραστη» ισοπαλία στην Αρκαδία

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 0-0: «Νερόβραστη» ισοπαλία στην Αρκαδία 

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός το απόγευμα της Κυριακής (15/1) στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του αγώνα, καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν ουσιαστικά μετά το πρώτο 20λεπτο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 19' από τον Κρέσπι, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Στογιάνοβιτς σε μοναδικό τετ α τετ. Η ροή του ματς άλλαξε άρδην στο 24' εξαιτίας της απερίσκεπτης ενέργειας του Ριέρα, ο οποίος παρεμπόδισε ανόητα τον Μουτίνιο σε εκτέλεση φάουλ στο κέντρο του γηπέδου αφότου είχε πάρει ήδη κίτρινη, με συνέπεια να αποβληθεί με δύο κίτρινες μέσα σε ένα λεπτό.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο βαθμός αφήνει ικανοποιημένους και τους δύο αντιπάλους. Οι μεν Αρκάδες κατάφεραν να μη χάσουν (και να μην απειληθούν και ιδιαίτερα) σε ματς στο οποίο έπαιξαν με δέκα για 70 λεπτά, οι δε Βοιωτοί έφυγαν αλώβητοι από μια δεδομένα επικίνδυνη έδρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Καρμόνα Καστάνιο Ατιένθα Άλβαρες – Μουνάφο Ιγκλέσιας (86’ Σανταφέ) Ριέρα Σίτο (85’ Μπερτόλιο) – Κρέσπι (60’ Γκαρντάφσκι) Μπαράλες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς – Τσάπρας Τζημόπουλος Μπάχανακ Παναγιώτου (46’ Βήχος) – Χάμοντ (46’ Συμελίδης) Μεχία (80’ Νταμπό) Μουτίνιο – Βρακάς (79’ Νίκας) Λούα Λούα (60’ Τορό) Δούμτσιος.