Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Η… σκιά Μαρινάκη στις πετυχημένες περιοδείες Μητσοτάκη

 https://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2022/12/Screenshot-2022-12-17-at-11.34.25-AM.png 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Παρόλο που σε εσωκομματικό επίπεδο, τα καλά λόγια δεν συνηθίζονται, ειδικά όταν μιλάμε για κόμματα εξουσίας, με πολλαπλά επίπεδα… συμφερόντων, επιδιώξεων και εγωισμών, στη Νέα Δημοκρατία μονάχα καλά λόγια ακούγονται για τον Γραμματέα του κόμματος Παύλο Μαρινάκη.

Και μάλιστα, η θετική αποτίμηση του έργου Μαρινάκη προέρχεται από παλαιούς κομματικούς, με εμπειρία στους εσωκομματικούς μηχανισμούς, οι οποίοι έχουν αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από την κεντρική πολιτική, και δεν δείχνουν διάθεση να… ενεργοποιηθούν εκ νέου.

Τα καλά λόγια εστιάζουν στη… σκιά Μαρινάκη στην εξαιρετική προετοιμασία των πολύ πετυχημένων μέχρι σήμερα περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιφέρεια, σε κρίσιμες περιοχές, από το αποτέλεσμα της Νέας Δημοκρατίας στις οποίες θα κριθεί και το συνολικό αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης.

Ο σημερινός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας πιστώνεται την αφύπνιση του κομματικού μηχανισμού στην πλέον κρίσιμη συγκυρία της τελικής ευθείας για τις εκλογές, και αυτό είναι κάτι που θα μετρήσει καθοριστικά για το μέλλον του.

ysterografa.gr