Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Συλλήψεις στην Κορινθία μετά από αστυνομική επιχείρηση


Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις, σε όλη την χώρα, για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτών, στοχευμένη επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε, στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου.

Συνολικά, προσήχθησαν πέντε άτομα, από τα οποία, τα τρία, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της στάσης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, των επικίνδυνων παρεμβάσεων στην οδική συγκοινωνία, της παρακώλυσης συγκοινωνιών, των φθορών ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν και δύο οχήματα.

Οι συλληφθέντες, απ’ τη χ/θ 99,5 έως τη χ/θ 101,5 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, στο ρεύμα

κυκλοφορίας προς Πάτρα, άναψαν φωτιές, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων, στα οποία επιπλέον έριξαν πέτρες, προκαλώντας φθορές, τόσο σε αυτά, όσο και στο οδόστρωμα.

Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και λοιπών συμμετεχόντων.

Στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνέδραμαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Κορίνθου και των Διμοιριών Υποστήριξης Κορίνθου και Αργολίδας.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.