Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ακούστε το “Aphrodite”, την πρόταση της Evangelia για την Κύπρο πέρσι!

 https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2022/11/Evangelia-Aphrodite.jpg

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο single της Evangelia που έχει τίτλο “Aphrodite”! Πρόκειται για ένα pop-dance κομμάτι που έχει έθνικ στοιχεία στη μουσική του σύνθεση, κάτι που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Evangelia, και οι στίχοι του είναι εξ’ ολοκλήρου στα αγγλικά. 


Όπως μας είπε και η ίδια σε αποκλειστική της συνέντευξη στο ogaegreece.com, το τραγούδι αυτό το είχε καταθέσει στο ΡΙΚ για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision 2022. Ωστόσο, δεν επιλέχθηκε εσωτερικά και το κράτησε για να το κυκλοφορήσει αργότερα, όπως έχει κάνει και με όλα τα τραγούδια της.

H 30χρονη Evangelia, με καταγωγή από την Κρήτη και μεγαλωμένη στο New Jersey των Η.Π.Α., έδειξε από την περσινή χρονιά πόσο έντονα επιθυμεί να βρεθεί στη Eurovision. Για το 2022 είχε καταθέσει πρόταση και στην ΕΡΤ, την οποία είχε γράψει μαζί με τον σύντροφό της Jay Stolar, μουσικό παραγωγό. Και φέτος έχει καταθέσει τρία διαφορετικά σε ύφος τραγούδια στην ΕΡΤ για τη Eurovision 2023. Πρόσφατα γνωρίσαμε και τη συνεργασία της με την Amanda Tenfjord.

Δείτε το official dance video του “Aphrodite”: ogaegreece.com