Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Λαμία - Παναιτωλικός 1-3: Διπλό με ηγέτη τον Καρέλη

 Λαμία - Παναιτωλικός 1-3: Διπλό με ηγέτη τον Καρέλη (highlights) 

Σημαντική νίκη κατέκτησε ο Παναιτωλικός στη Λαμία με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με ωραία πλασέ.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και πέντε λεπτά αργότερα βρήκαν τον δρόμο προς την ισοφάριση. Ο Ντε Βινσέτι από τα αριστερά επιχείρησε το σουτ και με ωραίο τρόπο έκανε το 1-1. 

Ωστόσο οι Αγρινιώτες δεν πτοήθηκαν και με τη συμπλήρωση μισής ώρας πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Ντίας γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής για τον Καρέλη ο οποίος σπρώχτηκε από τον Ντε Βινσέντι, με τον διαιτητή να δείχνει τη βούλα του πέναλτι μετά και τη βοήθεια του VAR. Ο επιθετικός του Παναιτωλικού ανέλαβε εύστοχα την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να σημειώσουν κάποια αξιόλογη φάση, με τον Παναιτωλικό να κρατά το προβάδισμά του. Στις καθυστερήσεις ο Σαράνοφ προωθήθηκε μετά από κόρνερ της Λαμίας, όμως στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα και ο Πέδρο προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σίλβα, Τζανδάρης, Νούνιες (56’ Ασκόφσκι), Ντε Βινσέντι (76’ Μαρμεντίνι), Τσιλούλης (76’ Καραμάνος), Μανούσος (56’ Μποάκιε (64’ λ.τρ. Γιακουμάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτεσον, Φλόρες, Ντίας (80’ Μλάντεν), Μόρσει (46’ Σενγκέλια), Νταγκό (75’ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (86’ Πέδρο).