Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Τραγωδία στο Σχίνο Λουτρακίου: Νεκρή 39χρονη Ουκρανή – Κρεμάστηκε στο πόμολο

 Λουτράκι: Πάνω από μία ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν την 39χρονη – Κρεμάστηκε στο πόμολο 

«Παγωμένη» είναι η μικρή κοινωνία στο Σχίνο Λουτρακίου από το τραγικό συμβάν που έγινε το πρωί της Δευτέρας, με μια νέα γυναίκα 39 ετών, να εντοπίζεται νεκρή μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Η γυναίκα έμενε μόνιμα στο Σχίνο το τελευταίο τρίμηνο, μαζί με το σύζυγό τους και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 15, 12 και 9 ετών σύμφωνα με το loutrakiblog. Ήταν πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πισίων Δημήτρης Λάμπρου, περιέγραψε ως εξής, το τραγικό συμβάν:

«10:50 πμ περίπου έλαβα μια κλήση στο κινητό μου. Ήταν μια κοπέλα που με παρακαλούσε να σπεύσω αμέσως στο σπίτι της οικογένειας, λόγω και της ιδιότητάς μου, ως αναισθησιολόγος, να προσφέρω τις πρώτες βοήθειες στην 39χρονη πρόσφυγα που κείτονταν αναίσθητη στο πάτωμα. 

Μπαίνοντας στο σπίτι, είδα το σύζυγό της να προσπαθεί να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι ήταν η μεγάλη κόρη του ζευγαριού όταν πήγα ήταν εκεί, βλέποντας τον μπαμπά της να προσπαθεί μα επαναφέρει τη μαμά της. Ζήτησα να απομακρυνθεί το παιδί.. Τα δύο μικρότερα βρίσκονταν επίσης στο σπίτι, στον κάτω όροφο της διόροφης κατοικίας». 

«Πάνω από 1 1/2 ώρα, προσπαθούσα να της κάνω αναζωογόνηση. Επανήλθε το χρώμα της και συνέχισα την προσπάθεια. Με βοηθούσε και ο σύζυγος δίνοντάς της το φιλί της ζωής. Ο σύζυγος με παρακαλούσε να κάνω  αναζωογόνηση μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Όμως παρά τις προσπάθειες η κοπέλα είχε «φύγει»..

Αμέσως έσπευσαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες εκεί, η αστυνομία, η σήμανση, το ασθενοφόρο. 

Στη συνέχεια κατέφθασε ο ιατροδικαστής. Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ήταν μια ήσυχη οικογένεια, χθες βράδυ διασκέδαζαν η 39χρονη κοπέλα και ο σύζυγός της σε κάποιο μαγαζί. Το πρωί όπως έλεγε ο άνδρας της, τίποτα δεν προμήνυε το κακό. Βρέθηκε από το σύζυγό της στην τουαλέτα με ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό της, δεμένο στο πόμολο της πόρτας. Όλα δείχνουν αυτοχειρία…δυστυχώς….»