Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Συναυλία – αφιέρωμα στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς από το Δήμο Γλυφάδας!

 https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2022/09/%CE%A1%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%84-%CE%9F%CF%85%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1.jpg

Ήταν Κυριακή 21 Αυγούστου όταν ο αγαπημένος καλλιτέχνης Ρόμπερτ Ουίλιαμς άφησε τη τελευταία του πνοή, σε ηλικία 73 ετών. Ο Ρόμπερτ εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision 1977 με το σπουδαίο “Μάθημα Σολφέζ” παρέα με τον Πασχάλη, τη Μπέσσυ και τη Μαριάννα, τερματίζοντας στην υψηλή 5η θέση, μια θέση που μέχρι το 1992 ήταν η υψηλότερη που είχε λάβει η χώρα μας.

Η απώλεια είναι μεγάλη για την οικογένεια και τους φίλους του, που ήταν κοντά του στη ζωή και στη μουσική του πορεία. Κατόπιν και παρότρυνσης τους προς το Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου που ανταποκρίθηκε άμεσα, αποφασίστηκε να διοργανωθεί μια συναυλία-αφιέρωμα στη μνήμη του, στις 26 Σεπτεμβρίου, σχεδόν 40 ημέρες από το θάνατό του. Αμέσως ανέλαβε να επιμεληθεί τη διοργάνωση της συναυλίας ο Μάκης Δελαπόρτας.

Συγκεκριμένα, από το Γραφείο του Δημάρχου Γλυφάδας ανακοινώθηκε:

Μια μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα για τον τραγουδοποιό και συνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Γλυφάδας με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιώργου Παπανικολάου, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας.

Θα τραγουδήσουν αλφαβητικά: Σοφία Αρβανίτη, Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοργιαλάς, Μαρίνα, Κώστας Μαρτάκης, Εβελίνα Νικόλιζα, Πασχάλης, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Κώστας Τουρνάς, Λάκης Τζορντανέλλι και οι κόρες του Ιλένια και Μάρθα Ουίλιαμς.

Το αφιέρωμα θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει ο Μάκης Δελαπόρτας.

ogaegreece.com