Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Αποφασισμένος για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Άρης

 Αποφασισμένος για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Άρης

Ο Άρης αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός έδρας απόψε (20:00) στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, θέλοντας να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με εξαιρετική ψυχολογία από τις δύο νίκες με πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στην Γκόμελ, οι Κιτρινόμαυροι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν άλλη μία πρόκριση.

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να παρατάξει ένα σχηματισμό 4-2-3-1, με τους Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία και Ιτούρμπε στη μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Γκρέι.

Από εκεί και πέρα, οι Οντουμπάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Πίρσμαν θα είναι η αμυντική τετράδα μπροστά από τον Κουέστα, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής το δίδυμο θα αποτελείται από τους Νταμπό και Ντουκουρέ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο ολλανδός Ντένις Χίγκλερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάριο Ντικς, Ρόγκιερ Χόνινγκ και 4ο τον Τζόι Κούι.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πέρετζ, Γκεράλδες, Γιένι, Ναχμάς, Σάμποριτ, Φαν Όβερεμ, Χόζες, Κανιχόβσκι, Γκολάσα, Κουέβας, Γιοβάνοβιτς

Άρης: Κουέστα, Εμπακατάτα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Πάλμα, Γκρέι