Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Πέθανε η Ιβάνα Τραμπ

 Ιβάνα Τραμπ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να καθαρίζουν τα σαλόνια μας  | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ 

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών  η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα

Η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη. Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένειά της με δήλωση που μοίρασε στα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση ατόμου για καρδιακή ανακοπή στην 10 East 64th Street. Ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος και οι αξιωματούχοι λένε ότι φαίνεται να πέθανε από φυσικά αίτια.

«Η μητέρα μας ήταν μία εκπληκτική γυναίκα, μία δύναμη στις επιχειρήσεις, μία παγκόσμιας κλάσης αθλήτρια και στοργική μητέρα και φίλη. Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μια μαχήτρια. Κατάφερε να ξεφύγει από το κομμουνισμό και να έρθει στη χώρα μας. Έμαθε τα παιδιά την συμπόνοια και την αποφασιστικότητα. Θα μας λείψει, στα τρία παιδιά της και στα δέκα εγγόνια της», ανέφερε στη δήλωση η οικογένειά της.

Από την μεριά του, ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσα από την πλατφόρμα Truth Social, ανέφερε για την Ιβάνα Τραμπ: «Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και εκπληκτική γυναίκα που έζησε μια εμπνευσμένη ζωή. Είμαι υπερήφανος για τα τρία παιδιά που αποκτήσαμε μαζί, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ. Ήταν περήφανη για εκείνους όπως ήμασταν όλοι για εκείνη».