Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Λεβαδειακός – Βέροια 1-0: Στην Super League 1 οι Βοιωτοί, σε νέο μπαράζ με την Λαμία η Βέροια

 Λεβαδειακός – Βέροια 1-0: Στην Super League 1 οι Βοιωτοί, σε νέο μπαράζ με την Λαμία η Βέροια (hl)

Από ένα γκολ και στους δύο αγώνες κόντρα στην Βέροια πέτυχε ο Λεβαδειακός, διασφαλίζοντας την άνοδό του στη Super League 1. Οι Βοιωτοί που κέρδισαν πριν από μία εβδομάδα στην Βέροια (1-0) νίκησαν και στην ρεβάνς στο γήπεδό τους με σουτ του Μπαρμπόσα στο 94’και ανέβηκαν στη μεγάλη κατηγορία. Αντίθετα, η «βασίλισσα του βορρά» είναι υποχρεωμένη να δώσει νέους διπλούς αγώνες με την Λαμία στις 22 και 29 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την επίτευξη του γκολ του Λεβαδειακού μπήκε κόσμος πανηγυρίζοντας στο γήπεδο και ένας ανεγκέφαλος οπαδός χτύπησε τον Πεταυράκη της Βέροιας που αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Το ματς έληξε έπειτα από δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια. 

Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης η Βέροια ήταν αυτή που πάλεψε για το γκολ, αλλά ο Λεβαδειακός άψογα στημένος στα μετόπισθεν κράτησε και στο δεύτερο 90λεπτο καθαρή εστία, ενώ έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με το γκολ στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής ήταν ο Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν. Έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κωνσταντινίδη, Πολέτο, Παταυράκη, Μαραγκό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος (63’ Παναγιώτου), Νίλι (63’ Συμελίδης), Μεχία, Χάμοντ (79’ Λιάγκας), Πολέττο, Μουτίνιο (58’ Μπαρμπόσα), Μυτίδης (58’ Βρακάς).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας (25′ λ.τ Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (76’ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (68’ Πόζογλου), Πασάς.