Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Super League 2: Έχει... clasico στο Βόλο

 Super League 2: Έχει... clasico στο Βόλο

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρώτο... πιάτο της 28ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Που «σερβίρεται»... λαχταριστό, καθώς  περιέχει το (παραδοσιακό) ντέρμπι του Βόλου μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την συμπολίτισσά του Νίκη Βόλου, στο ματς που ξεχωρίζει στo σαββατιάτικο πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Super League 2. Παρά τη χαοτική διαφορά στον

βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου (σ.σ. 20 πόντους περισσότερους έχουν οι 5οι φιλοξενούμενοι από τον τρίτο από το τέλος συμπολίτη τους) σε τέτοια ματς δεν χωρούν προγνωστικά, αφού το γόητρο κι η αντιπαλότητα, λόγω εντοπιότητας, είναι τα βασικά κίνητρα.

Στους γηπεδούχους, που απέχουν από την επιτυχία για πέντε ματς, ψάχνουν την εξιλέωση μπροστά στο κοινό τους, που αναμένεται να γεμίσει το Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στη Νίκη. Που με την επικράτηση επί του Αλμωπού έφτασε τα 3 σερί τρίποντα επεκτείνοντας το αήττητό της στα 7 ματς (5 ν. – 2 ισοπ.) και διανύει το καλύτερο... φεγγάρι της, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα σ’ αυτές τις αναμετρήσεις!

Επιστρέφουν στη δράση

Την ίδια ώρα για τον 1ο όμιλο ένας άλλος Ολυμπιακός, η δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, υποδέχεται τον Πιερικό. Ξανά στις εγκαταστάσεις στον Ρέντη. Η ομάδα του Ιμπαγάσα επιστρέφει στη δράση έπειτα από 15 μέρες, αφού δεν αγωνιζόταν λόγω απουσίας των διεθνών της.

Το τρίτο σημερινό ματς στον όμιλο φέρνει, την ίδια ώρα, αντιμέτωπους τον ΠΑΟΚ Β’ με τον Αλμωπό Αριδαίας. Από τρεις σερί ισοπαλίες αλλά και τέσσερα ματς δίχως επιτυχία προέρχεται η ομάδα του Γκαρσία, που έχει νικήσει μόλις μία φορά στα έξι τελευταία της ματς.

Ο Παναθηναϊκός Β’ πάει στην Ιεράπετρα, όπου τον περιμένει ο τοπικός ΟΦΙ, ο οποίος προέρχεται από συντριβή (4-0) στην Καλαμάτα, με αποτέλεσμα να έχει μόνο έναν πόντο συγκομιδής σε 4 αγωνιστικές και να κινδυνεύει εκ νέου (στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη). Λίγο αργότερα το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο Αιγάλεω με την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ Β’.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

1ος όμιλος

ΣΗΜΕΡΑ

14.45: Ολυμπιακός Β’-Πιερικός, Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου,

ΠΑΟΚ Β’-Αλμωπός Αριδαίας

ΑΥΡΙΟ

14.45: Ηρακλής-Απόλλων Πόντου, Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη, Τρίκαλα-Καβάλα.

17.00: ΑΕΛ-Θεσπρωτός

Ρεπό: Βέροια

2ος όμιλος

ΣΗΜΕΡΑ

14.45: ΟΦ Ιεράπετρας-Παναθηναϊκός Β’

17.00: Αιγάλεω-ΑΕΚ Β’.

ΑΥΡΙΟ (14.45): Καλλιθέα-Καλαμάτα, Λεβαδειακός-Επισκοπή, Ηρόδοτος-Κηφισιά, Ζάκυνθος-Καραϊσκάκης, Χανιά-Εργοτέλης, Διαγόρας-Αστέρας Βλαχιώτη.

Ρεπό: Ρόδος