Σάββατο 30 Απριλίου 2022

«Σεφτέ» στα play outs ο Παναιτωλικός 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

 ΟΦΗ - Παναιτωλικός 0-1: «Σεφτέ» στα play outs τα «καναρίνια»

Με τέρμα του Βέργου στο 52', ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη κατά την 5η αγωνιστική στη διαδικασία των play outs. Πρώτη νίκη της ομάδας από το Αγρίνιο στα μπαράζ παραμονής και τρίτη σερί εντός έδρας ήττα για τους Κρητικούς.

Με αυτό το τρίποντο ο Παναιτωλικός έφτασε τους 36

βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον ΟΦΗ που παραμένει - προσωρινά - στην κορυφή του γκρουπ. Όσον αφορά το ματς, ύστερα από ένα άγονο πρώτο μέρος όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε τη μεγάλη ευκαιρία, το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε να προηγηθεί με τον Νίκο Βέργο. Ο Έλληνας φορ βγήκε σε αντίπιθεση, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε τον Επασί. Στο 78' ο Κορνέλιους βρήκε δίχτυα ύστερα από απόκρουση του Επασί σε προσπάθεια του Φλόρες, ο Παπαδόπουλος το μέτρησε κανονικά, ωστόσο ύστερα από χρήση VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμάντης (71' Ουές), Μαρινάκης, Μεγιάδο, Λάμπρου (40’ Καμάου), Νέιρα, Μπουζούκης (58’ Στάικος), Τσιλιανίδης, Φελίπε (58’ Γιαννούλης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (71' Λούι), Λάρσον, Κορνέλιους, Περέιρα, Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε (87' Μπαρμπόσα), Μεντόσα (33’ Μπελβώνης), Μόρσεϊ (71’ Νταγκό), Βέργος (87' Καρέλης)