Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα play off της Super League. Η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κορυφώνεται

 Άρης: Η αποστολή για Παναθηναϊκό

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα play off της Super League. Η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κορυφώνεται, ενώ απομένουν 5 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Δύο από τις ομάδες που παλεύουν για την έξοδό τους στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, παίζουν μεταξύ τους, την Κυριακή (19:00) στη «Λεωφόρο». Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου και θέλει τη νίκη για να περάσει τον αντίπαλό του στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (19:00) με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Ρούμπεν Πέρεθ να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισαν μετά το ματς με την Λαμία, να

προπονούνται κανονικά και έτσι τους συμπεριέλαβε στην αποστολή. Αντίθετα, ο Σωκράτης Διούδης έκανε θεραπεία, καθώς λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής. Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και απέναντι στον Άρη. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Κώτσιρας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Πέρεθ, Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με όσους απαρτίζουν την αποστολή του αγώνα με τον Άρη. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.  

Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (30/4) και θα πετάξουν για Αθήνα. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χερμάν Μπούργος βρίσκονται όλοι και μαζί τους ο Χουάν Ιτούρμπε που προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες. Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Κουέστα, Σαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Σάσα, Φαμπιάνο, Βράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Γκανέα, Λουίς Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης.

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο κυνηγά και η ΑΕΚ. Είναι ισόβαθμη του Παναθηναϊκού και την Κυριακή (21:00) αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, ο οποίος εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, με την ισοπαλία 1-1 που έφερε στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό.